Sikkerhedskoordinator på deltid til [xxxxx] - Institution Odense og Sydøstjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vil du være med til at bidrage til sikkerheden for medarbejdere i Kriminalforsorgen i Institution Odense og Sydøstjylland samt til styring og koordinering af sikkerhedsarbejdet på tværs af Kriminalforsorgen. Så har du nu mulighed for at blive sikkerhedskoordinator på deltid ved Institution Odense og Sydøstjylland.

Kriminalforsorgen har besluttet at styrke sikkerhedsarbejdet på Kriminalforsorgens institutioner, hvorfor der flyttes ressourcer ud lokalt på de enkelte institutioner.

Vi søger derfor en sikkerhedskoordinator, som skal være med til at styre, prioritere og koordinere indsatserne inden for sikkerhedsområdet.

Dine opgaver
Arbejdsopgaverne er alsidige, og du vil både få faste ansvarsområder og ansvar for skiftende opgaver og projekter.

Du skal understøtte, at vores opgaveportefølje koordineres og kvalificeres, og at der er tempo på implementeringen. Dette medfører blandt andet følgende opgaver;

  • understøttelse af implementering af beslutninger, tiltag og faglige standarder, herunder koncernfælles og lokale mål samt oversættelse af disse, således at institutionsledelsen sikrer implementering af tiltag på baggrund heraf
  • controlling på institutionens datakvalitet vedr. fx sikkerhedsstandarder, visitationsstandarder, visitationsfund eller undvigelser mv. samt opfølgning på institutionens særlige sikkerhedshændelser
  • tovholder for teknisk sikkerhed, herunder medvirken til prioritering og håndtering af investeringer i sikkerhedsanlæg på institutionen
  • medvirken til at implementere relevante faglige strategier, herunder udvikling og fastholdelse af institutionens generelle sikkerhedsbevidsthed, planlægning, udførelse og opfølgning på daglige scenarietræninger, samt planlægge og bistå i afvikling af øvelser i institutionen, så der sikres vedligeholdelse af medarbejderes operationelle kompetencer
  • medvirkende til opdatering beredskabsplaner i institutionen
  • forberede, deltagelse i, opfølgning og bidrag til afrapportering af sikkerhedsinspektioner
  • udvikling/tilpasning af årshjul ift. sikkerhedstemaer med udgangspunkt i det aktuelle institutionsregime
  • bidrage til lokal opfølgning og læring i forbindelse med vold og trusler i institutionen
  • bidrage til høringssvar inden for eget fagområde

Hvem er du?
Du har en faglig relevant uddannelse, f.eks. fængselsbetjent, politibetjent eller relevant akademisk uddannelse. Du kan dit projektlederhåndværk, og du føler dig hjemme i en politisk styret organisation. Du trives med facilitering af større og mindre grupper i forbindelse med workshops, processer og møder inden for dine ansvarsområder.

Du er imødekommende og dygtig til at kommunikere, og du er opsøgende, lyttende og eksekverende. Du bidrager til og vægter det gode arbejdsmiljø og det gode kollegaskab højt. Du har øje for at opbygge gode relationer med vores interessenter, både interne og eksterne, og du trives i samspillet med dem.

Du er god til at have fokus på enkeltelementer samtidig med, at du kan bevare overblikket i større sammenhænge.

Vi tilbyder

  • høj grad af frihed og fleksibilitet til at planlægge opgaveløsningen samt mulighed for ad hoc hjemmearbejde
  • en arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og høj trivsel
  • et spændende stillingsindhold i en organisation, der løser en samfundskritisk opgave
  • rig mulighed for personlig og faglig udvikling

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til relevant gældende overenskomst, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Aflønning sker efter principperne i Ny Løn.

Såfremt du på nuværende tidspunkt er ansat i Kriminalforsorgen som tjenestemand, bevarer du din tjenestemandsansættelse. Lønindplacering sker da i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne om Ny Løn.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Som tjenestemandsansat er ansættelsesområdet Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Som overenskomstansat er ansættelsesområdet Kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er Institution Odense og Sydøstjylland, Kif Kolding, Domhusgade 24B, 6000 Kolding. Opgaven løses på alle institutionens matrikler efter behov.

Stillingen er en deltidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 20 timer om ugen. Stillingen forventes besat 1. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Du vil referere til institutionschefen.

Hvem er vi?

Institution Odense og Sydøstjylland består af arresthusene i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejle og Odense, KiF i Odense, Haderslev, Esbjerg og Kolding samt I.O. og UngeKriminalforsorgen.
Du bliver umiddelbart knyttet til KiF Kolding, men der er opgaver og møder på tværs af alle matrikler.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og andre relevante bilag skal være modtaget senest den 19. november 2023.

Såfremt du i forvejen er tjenestemandsansat i Kriminalforsorgen skal du sammen med din ansøgning eller senest den 23. november 2023 tillige indsende en bedømmelse fra din enhedschef.

Vi forventer at afholde samtaler den 27. november 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionschef Maibrit Christensen på tlf. 7255 4742.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Kolding
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0