Uddannelsesofficer til Hjemmeværnsskolens Marinehjemmeværnssektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Nebel

Kan du gå forrest i et miljø bestående af frivillige og fastansatte, hvor der stilles krav til engagement, samarbejdsevner og personlig autoritet? Vil du med på holdet på en af Forsvarets mest produktive og udviklingsorienterede skoler, hvor gode ideer omsættes til virkelighed?

Om os

Marinehjemmeværnssektionen på Slipshavn er ikke blot landets smukkest beliggende tjenestested, men også et sted hvor vi tilbyder et godt sammenhold og en kort kommandovej.

Marinehjemmeværnssektionens primære opgave er at uddanne Marinehjemmeværnets frivillige -fra dæksgast til fartøjsfører, så de er i stand til at løse såvel militære og civile opgaver.

Marinehjemmeværnssektionen er godkendt af Søfartsstyrelsen som maritim uddannelsesinstitution og udbyder en række civile kompetencegivende uddannelser.

Marinehjemmeværnssektionen uddanner gennemsnitligt 1500 kursister årligt fordelt på ca. 140 kurser.

Marinehjemmeværnssektionen beskæftiger 11 medarbejdere i skolens kerneproduktion, heraf 5 uddannelsesofficerer. Herudover er der 7 medarbejdere i støttestrukturen, der har sit virke på Slipshavn.

Der er en uformel omgangstone og vi arbejder efter devisen - frihed under ansvar.

Om stillingen

Stillingen indebærer ansvaret for alle facetter af kursusproduktionen. Du bliver ansvarlig for et antal af de kurser, som skolen udbyder, og medvirker til at designe den uddannelse kunden (typisk Marinehjemmeværnet) ønsker. Som kursusansvarlig har du det overordnede ansvar for udvælgelse og oplæring af dine instruktører og kursusledere blandt Hjemmeværnets frivillige.
I din rolle som formand for fag- og arbejdsgrupper, får du muligheden for at sætte dit aftryk på udviklingen af undervisningsmaterialer, læringsvideoer og læringsmiljøer.

Du kan forvente at skulle sejle et antal uger hvert år, som instruktør eller kursusleder på de sejlende navigationskurser.

Du får en fleksibilitet i din arbejdsdag, som gør det muligt at forene arbejdsliv og familieliv.
Hverdagen er varieret og der er rig mulighed for at påvirke den pædagogiske retning for Marinehjemmeværnssektionens arbejde.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant og har gennemført videreuddannelsestrin I for ledere eller relevante videreuddannelseskurser for M321 niveauet. Er du premierløjtnant, kan du ansættes i stillingen på en uddannelsesaftale.

Du har en skibsføreruddannelse og gyldigt førerbevis til bil. Du er sikkerhedsgodkendt til hemmeligt.

Du har gode kommunikationsevner - skriftligt såvel som mundtligt.

Du har veludviklede sociale kompetencer, er udadvendt, empatisk og har gode samarbejdsevner. Du skal kunne motivere så det gnistrer. Sådan er det her i Marinehjemmeværnssektionen, vi samarbejder – vi beordrer ikke.

I din dagligdag skal du kunne opdyrke og vedligeholde et godt netværk både blandt fastansatte og frivillige.

Du skal være indstillet på en arbejdsplads med aften- og weekendarbejde i et begrænset omfang.
Du skal befinde dig godt i vekselvirkningen mellem drift- og udviklingsopgaverne. Stillingen fordrer, at du er struktureret, løsningsorienteret og beslutningsdygtig.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollatet af 27. oktober 2015 til overenskomst mellem for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede er ansat i Forsvarsministeriets koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurdering erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Desuden skal du kunne erhverve gyldigt blåt bevis.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Fast tjenestested vil være Slipshavn.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefen for Marinehjemmeværnssektionen orlogskaptajn Mads Kjærgaard Sørensen på telefon 72 82 05 91 eller mobil 91 32 61 62, eller på mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent xx på telefon 72 8.

Ansøgningsfrist er den 19. juni 2022, og ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart herefter. Tiltrædelse er snarest muligt herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om Hjemmeværnsskolen
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der giver de frivillige hjemmeværnssoldater faglige samt ledelses- og føringsmæssige kompetencer, der muliggør effektiv og koncentreret indsættelse til hjælp for Forsvaret og det øvrige samfund. Derudover gennemfører vi i stor udstrækning uddannelse af personel fra Forsvarets øvrige myndigheder samt fra Politiet, så vi i alt uddanner cirka 5000 kursister om året.

Hjemmeværnsskolen består af 71 ansatte, hvoraf ca. halvdelen gør tjeneste i Nymindegablejren. De øvrige medarbejdere ved Hjemmeværnsskolen er ansat ved Marinehjemmeværnssektionen eller et af de tre uddannelsescentre, der geografisk er placeret rundt i landet.

Hjemmeværnsskolen er en moderne arbejdsplads, der anvender den nyeste viden inden for uddannelse og læring. Vi har senest i oktober 2018 vundet Forsvarets Uddannelsespris for vores taktiske læringsvideoer, der er udviklet i samarbejde med Hærens Sergentskole – et samarbejde der fortsætter med læringsvideoer inden for andre områder.

Vi har også et tæt samarbejde med Forsvarets andre uddannelsesinstitutioner, herunder Hærens Officersskole og Air Force Training Centre, ligesom vi har et stort internationalt arrangement med blandt andet U.S. National Guard i USA, de baltiske lande samt Georgien og senest Kenya.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Nebel.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørre Nebel
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørre Nebel

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørre Nebel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2