Chef for Driftssektionen på verdens bedste Hjemmeværnsskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Nebel

Er du major/orlogskaptajn M322 eller har potentialet til en personlig omklassificering hertil, så er det dig vi søger som kommende chef for vores Driftssektion.

Om os

Hjemmeværnsskolen er Hjemmeværnets uddannelsesinstitution for udvikling og uddannelse af Hjemmeværnets frivillige medlemmer.

Vi lægger stor vægt på medarbejderes trivsel og udvikling, og der er gode muligheder for både efter- og videreuddannelse samt sociale arrangementer med kollegerne.

Hjemmeværnsskolen ligger i Nymindegab, her er skolens ledelse forankret og støttes af Planlægningssektionen og Driftssektionen. Driftssektionen understøtter uddannelserne ved vore uddannende sektioner, som fysisk er placeret rundt i landet - Skive, Søgård, Vordingborg, Nyborg og Nymindegab.

Hjemmeværnsskolen er et særligt sted, da vi har et tæt samarbejde med de frivillige undervisere og kursister, hvor lysten, og ikke pligten, er vores drivkraft. Det sætter selvfølgelig krav til vores medarbejdere og samarbejdet, som er baseret på anerkendende ledelse.

Du kommer til at være chef for 13 medarbejdere. Opgaverne for sektionen er meget forskellige, men alle løses ved en samlet fælles indsats.

Vi har meget gode fysiske arbejdsforhold og en afslappet omgangstone, hvilket skaber gode rammer for alle medarbejdere og kursister.

Om stillingen

Hvordan ser din hverdag ud?
Stillingen som Chef for Driftssektionen er kendetegnet af en stor berøringsflade med alt fra kursusadministration over logistik til etablissementsforhold ved skolen. Det giver en meget varieret og udforende hverdag, men alt sammen støttet af engagerede og fagligt meget kompetente medarbejdere.

Din primære opgave vil være personaleledelse samt drift af skolens kursusvirksomhed. I det daglige refererer du til stabschefen. Du vil indgå i chefkollegiet med otte ligestillede chefer, hvor der er god mulighed for såvel faglig som ledelsesmæssig sparring.

Dit faste tjenestested er i Nymindegab, og der vil være mulighed for, at få stillet midlertidig indkvartering til rådighed. Derudover kan der laves aftale om distancearbejde under hensyntagen til virket som chef.

Hvorfor vælge Hjemmeværnsskolen?
Du bliver en del af et dynamisk team, hvor ledelse vil være din primære opgave. Der vil ligeledes være mulighed for sparring med øvrige chefer i chefgruppen ved Hjemmeværnsskolen og din personlige udvikling vil blive prioriteret.

Du får en chef, som står bag dig, når det kræves og som respekterer din faglighed og giver dig rammer til at udvikle dine kompetencer.

Vi har stort fokus på den enkeltes trivsel og favner det hele menneske, derfor tilbyder vi en høj grad af fleksibilitet i arbejdet, blandt andet i form af fleksible arbejdstider, betalt frokostpause og mulighed for hjemmearbejdsdage, når der kan være behov for dette. Vi prioriterer, at vore medarbejdere har balance mellem privat- og arbejdsliv, og vi værdsætter, at vi er hele mennesker med et liv uden for kontoret.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn (M322) eller kaptajn/kaptajnløjtnant og har gennemført videreuddannelses trin I/videreuddannelseskursus (VUK) eller tilsvarende. Er du på vej på pension eller er lige gået på pension, kunne du godt være profilen til denne stilling, som overenskomstansat officer.

Du er samarbejdsorienteret i udøvelsen af din ledelse, da du er en central figur i samspillet mellem dine egne medarbejdere og øvrige medarbejdere på Hjemmeværnsskolen samt de frivillige kursister og instruktører.

Du er sikkerhedsgodkendt til HEMMELIGT, og lever op til sundhedstriadens forudsætninger.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Kent Mikkelsen, [email protected] eller telefon 4231 3970.
Du er ligeledes velkommen til at kontakte tillidsrepræsentant major Lars Hager, [email protected] eller telefon 4080 5530.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Sandra Bengtson Heede på telefon 7281 9172.

Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 44.
Tiltrædelse er forventeligt 1. januar 2024.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”send ansøgning”.
Du må gerne vedlægge dine seneste FOKUS.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNSSKOLEN
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der giver de frivillige hjemmeværnssoldater faglige samt ledelses- og føringsmæssige kompetencer, der muliggør effektiv og koncentreret indsættelse til hjælp for Forsvaret og det øvrige samfund. Derudover gennemfører vi i stor udstrækning uddannelse af personel fra Forsvarets øvrige myndigheder samt fra Politiet, så vi i alt uddanner cirka 5.000 kursister om året.

Hjemmeværnsskolen består af 71 ansatte, hvoraf ca. halvdelen gør tjeneste i Nymindegablejren. De øvrige medarbejdere ved Hjemmeværnsskolen er ansat ved Marinehjemmeværnssektionen eller et af de tre uddannelsescentre, der geografisk er placeret rundt i landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Nebel.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørre Nebel
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørre Nebel

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørre Nebel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2