Cyberdivisionen søger en daglig leder af Battle Lab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Vil du have en central rolle i videreopbygning og udvikling af vores udviklingskapacitet Battle Lab, og vil du spille en vigtig rolle i at udvikle vores kommende IT/CIS løsninger, der er bygget på Secure and Interoperability by Design?

Så er stillingen som daglig leder af Battle Lab måske lige noget for dig.

Om os

Cyberdivisionen er en af landets største it-virksomheder. Vi løser drifts- og udviklingsopgaver, der sikrer kommunikation og it for Forsvarets ansatte uanset, om de er ombord på skibe i Nordatlanten, på mission i ørkenen eller arbejder på kaserne og kontorer herhjemme.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor det gode arbejdsmiljø og worklife-balance er i fokus, og hvor du vil have mulighed for løbende at dygtiggøre, specialisere og videreuddanne dig. Vi skal kunne understøtte forretningen i både fred, krise og krig, og du vil få mulighed for at sætte tænderne i muligheder og udfordringer, du ikke ser andre steder.

Hvem er dine nærmeste kolleger?
Det faglige fællesskab består af specialister bredt set inden for IT/CIS, og NATO/EU/NORDEFCO med både civil og militær operativ baggrund, der tilsammen har en utrolig bred viden og en bred opgaveportefølje. Du vil også skulle arbejde tæt sammen med it-ledere og specialister fra Forsvarets øvrige styrelser og værn, samt samarbejdspartnere ind- og udland.

Hvem bliver din leder?
En chef, der tror på det bedste i dig, og som giver plads til, at du kan udvikle dig med opgaverne, og som gerne bidrager til, at vi alle skaber værdi og kvalitet i vores arbejde til gavn for forretningen - alt sammen mens vi samtidig prioriterer det gode arbejdsmiljø!

Om stillingen

Stillingen fokuserer på orkestrering af og medvirken i vores udviklingsarbejde og aktiviteter rettet mod at understøtte en digital udvikling af Forsvarets samlede IT/CIS
portefølje. Stillingen spænder bredt og vil være præget af omskiftelighed påvirket af alt fra operative højt prioriterede behov til politiske initiativer.

Her er et udsnit af de forventede arbejdsområder:
- Daglig opgaver med faglig sparring, styring og prioritering af ressourcer
- Indgå i projektarbejde med konkrete projekter
- Planlægning af større aktiviteter eller forløb med f.eks. NATO CWIX.
- Der følger rejseaktivitet med stillingen.

Om dig

Du er senior- eller oversergent og har operativt arbejdet bredt med IT/CIS i Forsvaret. Du trives med en omskiftelig hverdag med mange ubekendte faktorer, men forstår at sætte
struktur og styring på kompleksiteten. Du har arbejdet med NATO FMN/CWIX i tidligere stilling(er) og er bekendt med processerne i henhold til udvikling i denne sammenhæng.

Endvidere forventer vi, at du er mellemleder i Forsvaret og har 5 års erfaring med it udover endt uddannelse og minimum 2 års erfaring som mellemleder.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende leder Troels Skræp på tlf. nr. 29220095.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Camilla Lindholm Elling ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 26. december 2023. Vi afholder samtaler løbende.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CYBERDIVISIONEN
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, it-arkitektur, netværk og it-systemer. Det kræver alt fra it-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det it, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel, hvad enten det er netværk, telefoner eller it i kampvogne eller i kampfly, på skibe eller på land.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en it-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem it ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Tirsdag den 26. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3