Administrationsbefalingsmand (S1) ved 2. Kapacitetsafdeling, Danske Artilleriregiment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Oksbøl

Har du lyst til at være omdrejningspunktet for 2. Kapacitetsafdeling (2KAP) forvaltning og administrative virksomhed? Trives du med frihed under ansvar og har du en serviceminded optræden? Så er du måske den kollega, vi søger til en stilling som Administrationsbefalingsmand (ADMBM) (S1).

Om os

2KAP er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse og den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse.
2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af hærens tværfaglige områder (Hærens tværfaglige S7) som f. eks. håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse m.m., samt den relaterede kursusvirksomhed. Ydermere hidrører Hærens Simulationscenter under 2KAP.

Du kan finde supplerende oplysninger om Danske Artilleriregiment og 2KAP på vores team-site på FIIN eller på www.danskeartilleriregiment.dk.

Om stillingen

Som administrationsbefalingsmand (ADMBM) indgår du i ST og forestår løsningen af forvaltningsmæssige og administrative opgaver ved 2KAP, hvis organisation og egenart gør hverdagen udfordrende og varieret.

For den rette kandidat kan vi tilbyde en alsidig og udviklende tjeneste, hvor du for alvor kan bringe dine forskellige kompetencer indenfor stabstjeneste og administration i spil og bidrage til at gøre en forskel for enhederne i 2KAP.

Som tilfældet altid har været i Oksbøl, er der generelt ”højt til loftet og langt til døren!” Vi sætter pris på at hjælpe og støtte hinanden indbyrdes, hvorfor stabens ad hoc-opgaver forventeligt vil fylde noget i hverdagen og i øvrigt kan tilpasses din baggrund og profil.

Grundstammen i din opgaveportefølje vil bestå af:
• Udarbejdelse og administration af personelplaner i tæt samarbejde med ST/DAR, AFDBM og AC.
• Håndtering af kompetenceudvikling af 2KAP medarbejdere i samarbejde med UAFDCH, SEKCH, FGLD, AFDBM og AC, herunder grund-, videre- og efteruddannelse.
• Støtte til monitering af Q-regimet, herunder helbredsstatus, basistest mv. samt udviklingskontrakter, FOKUS etc.
• Håndtering af personel af reserven, herunder indkommanderinger.
• Koordination af til- og afgang samt ansættelser, herunder stillingsopslag, samtaler, mødedag, onboarding mv. i samarbejde med ST/DAR.
• Input til og udarbejdelse af Afdelingsbefalinger.
• Håndtering af NYLØN-processen.
• Håndtering af forespørgsler vedr. enkeltpersoner til NAT-/INTOPS.

En naturlig del af dit virke omfatter også:
• Rådgivning af ledelsen inden for personelforvaltning og -administration.
• Lønbudgettering/-opfølgning, herunder merarbejde.
• Rets- og straffeforhold.
• Arbejdstidsforvaltning og -controlling.
• Støtte til indkaldelse af HBU/HRU i samarbejde med de administrative teams.
• Håndtering af tjenesterejser.
• Rådgivning og bidragsyder til 2KAP økonomi i planlægnings- og budgetteringsfasen.
• Medansvar over for AC og STCH gennemføre budgetopfølgning, herunder kontrol og eventuel justering af 2KAP økonomi ift. tildelte rammer.

Om dig

Vi forventer, at du er en rutineret seniorsergent med tidligere tjeneste som underafdelingsbefalingsmand, evt. ADMBM ved en AFD/BTN, og gerne med indsigt i tjenesten på REG- og AFD-niveau. Kommer du med en anden baggrund, kan vi sørge for en målrettet kompetenceudviklings- og omskolingsplan, ligesom øvrig kompetenceudvikling af dig selv naturligvis er mulig.

Det vigtigste er interesse for og lyst til at prøve kræfter med de nævnte opgaver samt en veludviklet holdånd, der sætter os i stand til at løfte i flok.

Den oplagte kandidat er desuden imødekommende, løsningsorienteret og en erfaren teamplayer med fokus på samarbejde og omgang med kolleger med forskellige profiler.

Du skal snarest muligt erhverve de nødvendige SAP-kvalifikationer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er ligeledes slået op civilt.

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Oksbøl kaserne.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesfor-løbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stabschef/2KAP, major Niels Søby Løvendahl, telefon 72838501/41320328, E-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 75 eller på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 12. marts 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Tiltrædelse er snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Danske Artilleriregiment (DAR)
DAR blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt hærens øvrige enheder.

1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA besidder moderne artilleripjecer og morterer, nyt digitalt ildledelsessystem samt køretøjer.

3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling er ansvarlig for områderne Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra den mindste til den største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet de kinetiske våbensystemer.

Herudover består DAR af en regimentsstab og en Ildstøtteafdeling.

Om Oksbøl Garnison
Oksbøl kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen. Der er placeret tre garnisoner i Varde Kommune der huser Danske Artilleriregiment, Efterretningsregimentet, Hærens Sergentskole og Hjemmeværnsskolen, med tilsammen ca. 900 militære arbejdspladser. Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb inden for kommunens grænser.

Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet sparring på jobsøgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontant til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.

Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune.I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.
Du er meget velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, [email protected], 2047 3206 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Jørgen Nielbæk, [email protected], 3059 0595.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Oksbøl
  • Søndag den 12. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 11
19. april 2024 11
18. april 2024 11
17. april 2024 11
16. april 2024 11
15. april 2024 12
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 12
11. april 2024 11
10. april 2024 11
9. april 2024 10
8. april 2024 11
7. april 2024 15
6. april 2024 15
5. april 2024 15
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 17
1. april 2024 17
31. marts 2024 19
30. marts 2024 19
29. marts 2024 19