Militær reservedelsekspedient til reservedelslageret på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Oksbøl

Er du serviceminded og klar til at tage fat? Er du uddannet eller har relevant erfaring med logistik, så er det måske dig vi mangler i vores team.

Om os

Vi er en del af Supply Chain Division, som er en moderne logistikvirksomhed, der støtter Forsvarets enheder, soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger.

I Supply Chain Divisionen har vi fokus på betjening og levering af logistisk støtte til hele Forsvarsministeriets Koncern med særlig vægt på kundeorientering og på service. Vi lægger i det fremadrettede arbejde vægt på at kunne levere samme gode logistik og genforsyning til en styrket struktur. Vi leverer blandt andet fra en række decentralt placerede forsyningscentre, hvor et af disse er placeret i Oksbøl. På centret varetager vi en bred vifte af logistikopgaver for forsvarets enheder på Oksbøl Kaserne, men også for enheder uden for garnisonen.

Logistikopgaverne er meget forskelligartede, og som ansat ved Forsyningscenter Oksbøl vil du derfor opleve, at din hverdag er varierende. Vi er et blandet team af 30 civile og militære medarbejdere. Tonen hos os er uformel med plads til grin og godt humør. Vi sætter dog altid vores faglighed højt, og vi prioriterer vigtigheden i at yde en rigtig god og stabil service over for vores kunder.

Om stillingen

Som vores reservedelsekspedient på reservedelslageret vil du først og fremmest være en del af et team, men du skal også kunne arbejde selvstændigt med opgaver varierende fra betjening af kunder, varemodtagelse og oplægning, til fremsøgning af reservedele og ikke mindst kunne holde orden.

Du bliver medansvarlig for lagerstyringen, hvorfor du blandt andet moniterer varebevægelser og tilsikrer rettidig genbestillinger. I et samarbejde med den daglige leder justerer du løbende beholdningsniveauet i forhold til det aktuelle behov, herunder de planlagte vedligehold såvel som pludseligt opståede behov under vedligeholdelsen af forsvarets køretøjer. På den måde tilsikrer du, at reservedele er til stede på reservedelslageret til rette tid og i rette mængde.

Dine arbejdsopgaver vil herudover favne:
- en varieret hverdag med masser af faglig udfordring
- et godt arbejdsmiljø, med fokus på arbejdssikkerhed
- en stærk social kapital mellem kollegaer og fokus på det
hele menneske
- afveksling af arbejdsopgaver ved støtte med opgaveløsning
ved de andre sektioner.
- frihed under ansvar samt medindflydelse på eget
arbejdsområde
- arbejdsgiverfinansieret pension
- mulighed for at kompetenceudvikling

Om dig

Du er overkonstabel af 1. grad eller erfaren overkonstabel. Du er uddannet logistikassistent eller lager- og logistikoperatør, og du har en relevant erfaring inden for logistisk genforsyning -gerne inden for autobranchen.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være forudseende, så du kan bidrage aktivt til teamets, og forsyningscentrets samlede opgaveløsning. Det forventes, at du er effektiv, fleksibel og omstillingsparat ligesom du under arbejdets udførelse opretholder et højt fagligt niveau. Vi måler vores indsats på kundetilfredshed.

Du kommer til at indgå i et team af erfarne og dygtige håndværkere, hvor det er en selvfølge, at vi hjælper og støtter hinanden. Du er et udpræget ordensmenneske, og har sans for detaljen. Du har overblik og trives med et stort arbejdspres. Desuden er du udpræget teamplayer og er i besiddelse af gode samarbejdsevner.

Du besidder truckcertifikat. Det er en fordel såfremt du har kørekort til kategori C, godt kendskab til IT, og gerne uddannet i brugen af SAP R/3.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er, afhængig af værnstilknytning, reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder, eller den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært basislønfor/tillæg HKKF og faglært tillæg for CS er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Oksbøl.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte lederen for Forsyningscenter Varde/Oksbøl, chefsergent Brian Rolskov Nielsen, tlf. 2555 2630.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Camilla Lindholm Elling ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 28. august 2023 og tiltrædelse er den 1. oktober 2023 eller snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). FMI er forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI er en del af Forsvaret, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Læs mere om Forsvarets Materieltjeneste på: www.forsvaret.dk/FMI.

OM SUPPLY CHAIN DIVISION
Supply Chain Division er en moderne logistik virksomhed under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi støtter samtlige Forsvarets enheder, soldater samt øvrige medarbejdere med forsyninger. Supply Chain Division har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Supply Chain Division vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten. Materielhoveddepot er placeret i Skrydstrup, hvor vi råder over et lager på over 20.000 kvadratmeter med mere end 70.000 varer. Samlet bestyrer vi over 350.000 materialer.
Læs mere på www.fmi.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Oksbøl
  • Søndag den 27. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 10
1. maj 2024 10
30. april 2024 9
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 11
19. april 2024 11
18. april 2024 11
17. april 2024 11
16. april 2024 11
15. april 2024 12
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 12
11. april 2024 11
10. april 2024 11
9. april 2024 10
8. april 2024 11