Radar-Elektronik-Data Tekniker ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skagen

Har du lyst til et spændende job, hvor man bidrager til overvågningen af Danmarks luftrum. Et job med dedikerede kolleger, der spiller hinanden gode og værner om fællesskabet og den gode arbejdsplads? Så tilbyder vi en stilling som Radartekniker ved Radarhoved Skagen – en del af Air Control Wing.

Om os

Radarhoved Skagen er en del af ACW, og er en lille spændende arbejdsplads i stadig forandring og udvikling. Vi er en del af et netværk af radarhoveder, der leverer luftrumsinformationsbilleder til operationscenteret i Karup, for derigennem at sikre en konstant overvågning af det danske luftrum.

Om stillingen

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du som Radartekniker indgår i samarbejdet om at sikre optimal performance af enhedens radar og kommunikations udstyr.
Kommer til at indgå i døgnbemanding af enheden, hvilket betyder at du vil indgå i et fast 6 ugers vagtrul med dagvagter og nattevagter, med friheder/vagter i både hverdage og weekend.

Dine primære opgaver vil være at gennemfører, optimering, eftersyn og vedligeholdelse, samt fejlsøgning, modifikationer m.m. på radarenhedens mange forskellige og avanceret udstyrsgrupper indenfor elektronik og data området, herunder sender/modtager udstyr, computer, netværksudstyr samt radiokommunikationsudstyr.

Du vil opleve en dynamisk og alsidige hverdag, med mange forskellige og spændende opgaver.
Vi tilbyder:
• Et spændende og alsidigt job med faglige og personlige udfordringer, hvor du får mulighed for såvel faglig som personlig udvikling,
• Et efteruddannelsesforløb, hvor vi tager udgangspunkt i dine kompetencer, og klæder dig på til at kunne varetage de opgaver, du vil blive stillet overfor, som Radartekniker ved enheden.
• Stor mulighed for personlig udvikling, gennem kurser og efteruddannelse m.m.
• Det er en arbejdsplads, hvor vi sætter individet og udvikling i højsæde.

Om dig

Du er uddannet inden for elektronik, data (elektronik-fagtekniker, radio-fagtekniker, data-fagtekniker el.lign).

Du er en dygtig og effektiv kommunikator i både skrift og tale, på såvel dansk som på engelsk.
Ud over dine faglige kvalifikationer og kompetencer, er du fleksibel samt besidder gode samarbejdsevner samt er god til at arbejde selvstændigt med de stillede opgaver. Du er punktlig, kan arbejde med deadlines og optræder ansvarsfuld og serviceminded i arbejdet, da resten af enheden er afhængig af dette.

Du skal gerne have en basisuddannelse fra Forsvaret ellers skal du kunne gennemføre Forsvaret Basis Uddannelse (FBU) af 4 mdr. varighed.

Personlige kvalifikationer vil blive vægtet højt i forbindelse med stillingsbesættelse:
• Gode samarbejdsevner, respekt og forståelse for andres forskelligheder
• Udvise fleksibilitet, tilpasse sig ændret krav i opgaveløsningen.
• Initiativrig, igangsætte opgaver uopfordret, som bridrag til det fælles mål.
Helbredskrav:
Skal kunne vurderes egnet til udsendelse i internationale operationer.
Skal kunne bestå Forsvaret Fysiske Basiskrav.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Skagen.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte
seniorsergent Johnny Nitzsch på telefon 72 84 56 20 på hverdage mellem kl. 0900 og 1400.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent René Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 68 eller på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 27. marts 2023 og samtaler forventes afholdt løbende.
Stillingen ønskes besat 1. maj 2023 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM AIR CONTROL WING
Air Control Wing (ACW) er en geografisk spredt operativ myndighed i Flyvevåbnet med satellitenheder placeret rundt om i Danmark (Skagen, Skrydstrup, Kastrup og Bornholm) med hovedsæde på Flyvestation Karup.

Døgnet rundt, året rundt, overvåger, kontrollerer og indsætter vi fly til afvisning af krænkelser i dansk luftrum – samt bidrager til gennemførelse af luftoperationer i både nationalt og internationalt regi.

ACW har brug for glade medarbejdere og her vil du vil få en vigtig og særlig rolle til at gøre en forskel. Du skal, sammen med vores arbejdsmiljøkoordinator være en af ACW drivkræfter og talerør til at skabe et godt og endnu bedre arbejdsklima i ACW.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skagen.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skagen
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Skagen

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Skagen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0