Rekrutteringsbefalingsmand til Forsvarets Dag i Aalborg (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Har du lyst til at være med til at rekruttere værnepligtige til Beredskabsstyrelsen og Forsvaret? Er du en god formidler, der kan kommunikere i øjenhøjde med unge mennesker og informere dem om værnepligt og uddannelsesmuligheder indenfor både Beredskabsstyrelsen og Forsvaret? Så er det måske dig, vi søger.

Om os

Forsvarets Dag er en del af Forsvarsministeriets Rekruttering og står for sessionsbehandling af unge mænd og kvinder og ikke mindst information vedrørende valg af tjeneste for de, der er interesserede i at aftjene værnepligt ved Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen. Forsvarets Dag rådgiver også om andre uddannelses- og karrieremuligheder i Forsvaret.

Forsvarets Dag er placeret ved fem rekrutteringscentre i Aalborg, Herning, Fredericia, Slagelse og Høvelte, men tager også ”ud af huset” for at deltage i
informationsarrangementer på skoler, på uddannelsesmesser og lignende.

Den største opgave er dog gennemførelse af Forsvarets Dag på rekrutteringscentrene, der årligt på landsplan gennemfører sessionsbehandling og information for ca. 36.000 unge mennesker. Heraf er de fleste unge mænd, der er omfattet af værnepligten, men en stadig større del af deltagerne er unge kvinder, der overvejer at gøre tjeneste på værnepligtslignende vilkår ved Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen, eller som ønsker en anden grunduddannelse eller karriere ved Forsvaret.

Yderligere information om Forsvarets Dag kan ses på: www.værnepligt.dk

Om stillingen

Alsidige arbejdsopgaver i et tværfagligt miljø med fokus på den bedst mulige information til de sessionssøgende. Du vil særligt informere om værnepligten og karrieremuligheder i Beredskabsstyrelsen, men vil skulle orientere om muligheder for aftjening af værnepligt samt karriere i såvel Beredskabsstyrelsen som i Forsvaret. I den forbindelse vil du få en udførlig orientering fra Beredskabsstyrelsen samt blive ”oplært” af kollegerne på Forsvarets Dag. Du kan til enhver tid trække på rådgivning fra Beredskabsstyrelsen.

Stillingen er en fast stilling ved Forsvarets Dag, men der er i begrænset omfang efter nærmere aftale med lederen af rekrutteringscenteret, mulig for at deltage i
beredskabsfaglige kurser.

Dine arbejdsopgaver:
• Orientere om værnepligt i både Beredskabsstyrelsen og Forsvaret.
• Personlig rådgivning til sessionssøgende om valg af tjeneste.
• Deltage i driften af Forsvarets Dag.
• Deltage i fysisk afprøvning af særligt egnede værnepligtige.
• Deltage i informationsarrangementer på skoler og på uddannelsesmesser.

Du vil være ansat af Beredskabsstyrelsen, men udlånt til Forsvaret, og din daglige leder vil være lederen af Forsvarets Dag i Aalborg. Dine kolleger på Forsvarets Dag er folk med forskellige militære og civile baggrunde, som også ved en del om redningsberedskabet men det vil være dig, der er eksperten på området.

Om dig

Du er uddannet sergent i Beredskabsstyrelsen eller Forsvaret.

Du kan formidle såvel i skrift som tale og kan kommunikere med unge mennesker i øjenhøjde og informere dem om værnepligt og uddannelsesmuligheder indenfor både Beredskabsstyrelsen og Forsvaret.

Når du fortæller om Beredskabsstyrelsen, er du bevidst om, at du er Beredskabsstyrelsens ambassadør og gør, hvad du kan, for at være et godt forbillede og rollemodel.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere tjeneste ved Beredskabsstyrelsen.

Du har gode formidlingsevner såvel i skrift som tale, og kan lide at møde nye mennesker hver dag. Du er udadvendt og god til at samarbejde på tværs af faggrupper. Du synes, at det er spændende at tilegne dig ny viden og at formidle den videre. Du er loyal overfor det budskab, som du forventes at videregive og måden det skal gøres på, men du siger også til, hvis du har gode ideer til, hvordan det kan gøres bedre.

Du har flair for computer og netværk på brugerniveau. Du er i god fysisk form.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabschefen ved Beredskabsstyrelsen Nordjylland, Liselotte Rask Bøtker på telefon 72 85 23 23 eller Leder af Rekrutteringscenter Aalborg, KN Alex Krogh Christiansen på telefon 72 81 93 51.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 20. februar 2023 og samtaler forventes afholdt efterfølgende ved Forsvarets Dag i Aalborg. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Thisted
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0