Servicevagten i Furesø Kommune søger en ny kollega til nattevagter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Søger du udfordringer og et selvstændigt job med stort ansvar? Har du mod på en hverdag med mange spændende og forskellige opgaver i samarbejde med alle afdelinger i hele kommunen? Så er et job som Servicevagt i Furesø Kommune måske noget for dig!

Lige nu søger vi en ny kollega til Servicevagten til primært nattevagter, som kan træde ind i rollen som en ansvarsfuld Servicevagt. Vi har brug for dig med det samme, men venter gerne på den helt rigtige kandidat.

Alarmkørsler og samarbejde

Som Servicevagt har du primært en udkørende funktion. Din hverdag vil bestå i at levere akut service og selvstændigt løse forskellige serviceopgaver samt udfordringer i tæt samarbejde med mange forskellige centre samt kommunevagten.

Kommunevagten er sammen med dig dem der passer på kommunen efter normal åbningstid. Pr. 1/3-2023 vil kommunevagt opgaverne overgå til Servicevagten. Du vil derfor skulle kunne træffe hurtige og gode beslutninger til gavn for kommune og borger.

Jobbet består af utroligt mange varierende og spændende opgaver. Din arbejdsdag er næsten aldrig ens og kommer til at byde på alt fra alarmkørsler, samarbejde med SSP, hjemmeplejen og ikke mindst bygningsopgaver og skadeservice.

Du kommer både på egen hånd og i et flere-mands-team til at være med til at tage ansvar for Furesø kommune. Som medarbejder i Servicevagten kommer du i kontakt med mange forskellige kollegaer og kommunens borger, som alle regner med at Servicevagten, med en venlig og myndig tilgang, yder en kompetent og professionel løsning til at sikre at Furesø kommune fortsat kan være et godt sted at bo og arbejde.

I din hverdag som Servicevagt, er du blandt andet med til at støtte op omkring hjemmeplejen, såfremt de har behov for hjælp til løft af borgere der uheldigvis er faldet eller som ikke kan komme op at stå ved egen hjælp.

I aftentimerne er du i tæt samarbejde med SSP med til at sikre en god og positiv dialog med de unge mennesker der opholder sig i og omkring kommunale bygninger.

Som Servicevagt vil du få et job, som spænder meget bredt, og som helt sikkert vil give dig en afvekslende hverdag, se blot et lille udpluk af de opgaver du kommer til at udfolde dig i:

Et blik ned over arbejds og funktionsområder:

  • Rundering og sikring på alle større kommunale bygninger
  • Vejleder på ADK-, AIA- og ABA-anlæg, samt ABA kvartal og månedsvis kontrol
  • Samarbejde med SSP og det udgåede team
  • Kørsel til tyveri, keepfocus og overfaldsalarmer
  • Autohjælp til kommunens køretøjer
  • Kørsel med mad og post
  • Ressourceperson ved 112 opkald
  • Assistance ved løft af borgere med hjemmeplejen
  • Skadeservice
  • Bygningsservice på kommunens institutioner og haller, herunder udendørs lyskilder
  • Legeplads kvartalskontroller
  • Akutopgaver på veje og i parker


Dine kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du har erfaring fra natarbejde evt. en tidligere vægterfunktion, det er dog intet krav. Alternativt har du måske erfaring med lignede fag hvor håndværk og teknisk snilde har været en del af din funktion.

Som person er du rolig, stabil og pligtopfyldende. Du kan fremstå myndig, har humoristisk sans og en god situationsfornemmelse. Du er selvkørende men samtidig teamplayer. Du er udadvendt og serviceminded, og så har du gode samarbejdsevner og er kvalitetsbevidst.

Det er vigtigt du selvstændigt kan prioritere en opgave og tilrettelægge din hverdag, således at en akut opgave ikke slår dig ud af kurs. Du har evnen til at afslutte en opgave, og at overlevere en uafsluttet opgave, med den rette information til din kollega.

Vi ser gerne du behersker IT på brugerniveau, idet Servicevagt funktionen ligeledes indeholder daglig korrespondance via mail og iPhone.

Det forventes desuden, at du er i besiddelse af et gyldigt kørekort b. Ved tilbud om ansættelse indhentes børne og straffeattest.

I Servicevagten vil du udover dine normalvagter, også skulle deltage i rådighedsvagter. Når du er på rådighedsvagt, må du max have en responstid på 20 minutter ´s kørsel til Furesø Kommune.

Et ansvarsfuldt arbejde under Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg

Som ansat i kan vi tilbyde dig gode kolleger i et spændende og dynamisk miljø, et godt tværfagligt samarbejde og ikke mindst et stort ansvarsområde med indflydelse på egne opgaver.

Du kommer til at indgå i et team med 8 friske kollegaer, som dækker døgnets 24 timer.

Stillingen som Servicevagt er 37 timer og dine vagter bliver normalt fordelt fra 7,5 time og op til 12 timer og vil primært ligge om natten, og kan blive fordelt forskelligt over alle ugens dage, samtlige 365 dage om året. Selvfølgelig med et hensyn til dine egne ferie og fri ønsker.

Dine vagter er naturligvis struktureret, og er synlige for dig, således du ved hvordan du skal arbejde de næste 3 måneder. Dine vagter er primært placeret om natten, dog vil du skulle påregne at dække ind i dag, aften samt weekendvagter under oplæring, ferie og hvis nødvendigt for driften.

Rådighedsvagter vil ligeledes forekomme, i det vi altid prioritere sikkerhed først. Du er dermed altid sikret at have en kollega der kan tilkaldes, hvis arbejdsopgaven kræver 2 mand, og man ikke er det på vagten.

Servicevagten er organisatorisk placeret i Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg, og har som fælles opgave at samarbejde om den daglige drift, sikring og servicering af Furesø Kommunes 190 ejendomme, samt brugere heraf.

Ansættelsesforhold

Stillingen tiltrædes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.

Furesø Kommune er fra 2018 en røgfri arbejdsplads.

Er du interesseret i at være en del af servicevagt familien…

Eller har du spørgsmål til stillingen? Så er du meget velkommen til at kontakte leder af Servicevagten, Teddy Lundqvist på 7216 5268.

Ansøgningsfristen er den 21. december 2022 kl. 12.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Afdeling:

Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg, .

Kontaktperson:

Teddy Lundqvist

Leder af Servicevagten

Telefon:

7216 5268

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e4bae9bc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Værløse
  • Onsdag den 21. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0