Sagsbehandler til Ledelsessekretariatet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Har du helhedssyn, gode samarbejdsevner og er interesseret i at arbejde på strategisk niveau i Hjemmeværnet med en hverdag præget af mangeartede og spændende opgaver i en udviklingsorienteret organisation? Så har vi jobbet til dig, om du er militær eller civil.

Om os

Hjemmeværnskommandoens Ledelsessekretariat er en afdeling i stabens Koordinationsdivision. Afdelingen består af et koordinationselement, et adjudanturelement og et kommunikationselement.

Du bliver sagsbehandler i Koordinationselementet, som består af otte professionelle og engagerede militære og civile medarbejdere, der leverer ledelsesstøtte hver dag.

Vores primære opgave er at betjene ledelsen og sikre koordination af møder og oplæg på tværs i Hjemmeværnskommandoen.

Om stillingen

I det daglige vil du skulle udarbejde produkter til støtte for stabens sagsbehandling og mødevirksomhed samt, efter behov, støtte med oplæg eller taler til ekstern mødevirksomhed eller repræsentation som en del af ledelsesstøtten og særligt for Den Kommitterede for Hjemmeværnet. Du vil endvidere blive tildelt en række faste opgaver, såsom sagsbehandling på det historiske område samt nogle faste tilbagevendende arrangementer i Hjemmeværnskommandoen.

Du vil blive eksponeret bredt i Hjemmeværnet, da du som sagsbehandler vil blive involveret i såvel strategiske som mere praktiske opgaver. Dine stærke kommunikative
evner og din strukturelle og analytiske tilgang til opgaveløsninger bringer du også i anvendelse, når du repræsenterer Ledelsessekretariatet f.eks. i tværgående arbejdsgrupper.

Koordinationselementets medarbejdere planlægger, koordinerer og gennemfører en række små og store arrangementer og varetager en del af Hjemmeværnsstabens opgaver inden for drift og udvikling. Stillingen kræver derfor en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet, da du vil skulle navigere imellem løsning af komplekse sager med længere tidsperspektiv og lettere praktiske opgaver.

Opgaverne løses i en god og kammeratlig tone med højt til loftet, og vi er bevidste om værdien af godt samarbejde krydret med højt humør.

Det prioriteres at medarbejderne i Koordinationselementet har rig mulighed for faglige udfordringer, sparring og personlig udvikling. Der er endvidere mulighed for aftale om hjemmearbejde jævnfør statens retningslinjer på området.

Om dig

Du er kaptajn eller kaptajnløjtnant og har gennemført Videreuddannelse og/eller Føringskursus (hvis du er fra Hæren) med tilfredsstillende resultat. Du har en bredt funderet baggrund og erfaring fra operativ tjeneste, er velbedømt og besidder et godt udviklingspotentiale. Det vil være en fordel, men er ikke et krav, at du tidligere har gjort tjeneste i en stab.

Som person er du rolig, troværdig og har evnen til at bevare overblikket, selvom der er mange opgaver i spil. Du er struktureret, forudseende, selvstændig og fleksibel, og så er du i stand til at kunne begå dig på alle niveauer i en militær organisation. Du skal derfor kunne fremstå som et godt eksempel og en rollemodel. Du får stor indsigt, og din opgavevaretagelse kræver derfor ofte en særlig diskretion.

Som person er du en dygtig kommunikator, såvel mundtligt som skriftligt. Du interesserer dig for detaljen og er garant for gennemarbejdede produkter af høj kvalitet, som fx sagsoplæg, briefinger og taler mm., der skal anvendes af den Kommitterede for Hjemmeværnet eller chefen for Hjemmeværnsstaben. Du er en ambitiøs og engageret officer, og du har et ønske om at videreudvikle dig, hvorfor der efter individuel aftale vil være mulighed for at læse Master i Militære Studier (MMS), mens du bestrider stillingen.

Du er omgængelig og ser en værdi i, at udbygge og vedligeholde gode relationer på tværs af sektioner og afdelinger, som er en forudsætning for et godt samarbejde.

Er du civil, er det en fordel, at du har erfaring fra ansættelse under Forsvarsministeriet samt at du, fra andre stillinger, gerne har erfaring med projektledelse eller større selvstændige opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som civil ansat:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende relevante overenskomst. Derudover har du mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring. Hertil kommer arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Stillingen er til fasansættelse i Vordingborg.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte elementleder major Kim Broberg tlf. 4186 0280

Hvis du vil vide mere om løn- og ansættelsesforhold, kan du ringe til HR-konsulent Sandra Bengtson Heede i Forsvarsministeriet Personalestyrelse på telefon 72819172.

Ansøgningsfristen er den 18. august 2023.

Der gennemføres ansættelsessamtaler efter opslaget udløb og stillingen er til besættelse hurtigst muligt herefter.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Fredag den 18. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7