Uddannelsesleder med sikker drift i maven og følgeskab i benene

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Uddannelsesleder med sikker drift i maven og følgeskab i benene


Kribler det i dine fingre, når du hører om opgaver med at hjælpe medarbejdere med at få tandhjulene i uddannelsesdriften til at gå op, og lyser du op ved tanken om involverende og nærværende dialog? Så er du måske den nye uddannelsesleder på ZBC i Ringsted.

Kernen i stillingen er, i samarbejde med uddannelseschefen og områdernes engagerede undervisere, at drive og udvikle vores uddannelser inden for følgende uddannelsesområder: Business (merkantile uddannelser), ZBC10 (10. klasse) og STU (særligt tilrettelagt uddannelsesforløb).

Om jobbet

Du vil blive del af en ambitiøs organisation, der vægter en tæt kobling mellem uddannelser og erhvervsliv. Målet er løbende at sikre de bedst mulige forudsætninger for at styrke viden, færdigheder og kompetencer hos vores elever og kursister for derved at uddanne til fremtiden og skabe uddannelser, der forandrer verden.

Som en del af en ambitiøs organisation som ZBC er det vigtigt, at du er åben og kan se dig selv i vores tilgang til god ledelse.

Læs her om God Ledelse på ZBC.

Som uddannelsesleder vil du få en god introduktion til vores ledelsesgerning og indgå i et fast udviklingsforløb for pædagogisk ledelse på tværs af alle ledelsesniveauer på erhvervsuddannelserne og ZBC10. Udvikling er vigtig for os, og du skal have mod på at udvikle dig selv som leder og sammen med dit lederteam.

Du kommer til at lede stærkt kvalificerede og engagerede medarbejdere og skal kunne fordele dine ledelsesressourcer på tre områder, der spænder bredt ud på indhold og de lovgivningsmæssige rammer.

I denne stilling skal du arbejde med følgeskab til vores fælles pædagogiske, didaktiske grundlag som undervisere skal have som deres DNA i tilgangen til underviserrollen. Den rette kandidat til stillingen vil formå at fungere som faglig sparringspartner for såvel den garvede underviser som den mindre erfarne i at folde grundlaget ud i praksis. Vi arbejder tværfagligt med at geare underviserne til at facilitere læring, der imødekommer nutidens krav i forhold til pædagogik, didaktik, faglighed og bæredygtighed.

Vi leder efter en uddannelsesleder, der er nysgerrig på sine medarbejdere og på at få forskellige perspektiver på opgaver til at mødes i fælles løsninger. Det vil blive afgørende for at lykkes i stillingen, at du formår at praktisere en kommunikation, der styrker følgeskabet ved, at du løbende følger op på dialogen med den enkelte eller gruppen, hvad enten det er elever, medarbejdere eller samarbejdspartnere, med henblik på fælles prioritering og retning.

Du vil indgå i et ledelsesteam med 4 ledere og uddannelseschefen, der varetager ledelsen af det samlede erhvervsuddannelsesområde, ZBC10 og STU i Ringsted. I samarbejde med lederteamet, uddannelseschefen og medarbejderne, får du ansvar for følgende

Arbejdsopgaver

  • Varetage den daglige drift og ledelse af områdets uddannelser
  • Varetage dialog med interessenter for at sikre rekruttering til uddannelserne
  • Varetage dialog med forældre og andre interessenter i 10. klasse
  • Udarbejde budgetter og følge op på regnskaber og resultater
  • Koordinere skema-, uddannelses- og undervisningsplanlægningen bl.a. med studieadministration og pædagogisk skemalægger
  • Sikre løbende team- og medarbejderudvikling
  • Udvikle uddannelsesområdernes kultur, organisation og uddannelsesmiljø med udgangspunkt i ZBCs strategiske retning
  • Udvikle og sikre den pædagogiske og faglige udvikling og kvalitet af områdets uddannelser

Med afsæt i de skitserede arbejdsopgaver ser vi gerne, at du har følgende

Kvalifikationer og kompetencer

  • Gerne kendskab til erhvervsuddannelsessektoren med uddannelsesdrift inden for rammerne af bekendtgørelser. Det er ikke et krav, men vil blive vægtet i ansættelsesprocessen
  • Du har en relevant ledererfaring og gerne lederuddannelse som f.eks. en diplomuddannelse i Pædagogisk Ledelse.
  • Du er en stærk kommunikator med fornemmelse for, hvordan dine budskaber opfattes og omsættes til handling hos dine medarbejdere.
  • Du kan balancere krav og ressourcer med fokus på kerneopgaven, prioritere mellem mange vigtige og ofte hastende opgaver og navigere i en kompleks organisation og ofte travl hverdag.
  • Du udøver datainformeret ledelse og følger systematisk op på vigtige informationer.
  • Har udsyn og formår at koble den lokale uddannelsesledelse i Ringsted med ZBC som samlet organisation på tværs af byer, samt integrere tværgående projekter til udvikling af uddannelserne

Ansættelse

Stillingen er en fastansættelse og vi glæder os til at byde dig velkommen snarest muligt og senest den 1. august 2023.

Ansættelsen sker jf. cheflønsaftalen i staten med mulighed for forhandling af sammensætningen af lønnen.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære arbejdssted vil være Ahorn Allé 3, 4100 Ringsted

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 1. juni 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Der vil blive afholdt to ansættelsessamtaler, og du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedsprofil og casebesvarelse i forbindelse med anden samtale.

Ansættelsessamtalerne holdes i uge 23 og 24.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Klaus Helstrand, Uddannelseschef på tlf. 2273 5005 eller på mail [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder

Statistik over udbudte jobs som skoleledere

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
1. maj 2024 67
30. april 2024 70
29. april 2024 69
28. april 2024 68
27. april 2024 68
26. april 2024 67
25. april 2024 66
24. april 2024 62
23. april 2024 60
22. april 2024 60
21. april 2024 60
20. april 2024 62
19. april 2024 64
18. april 2024 64
17. april 2024 62
16. april 2024 60
15. april 2024 65
14. april 2024 67
13. april 2024 68
12. april 2024 69
11. april 2024 64
10. april 2024 71
9. april 2024 71
8. april 2024 70
7. april 2024 73
6. april 2024 73
5. april 2024 71
4. april 2024 69
3. april 2024 68
2. april 2024 76
1. april 2024 81