Er du Aalborg Steinerskoles nye skoleleder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vi søger en erfaren og visionær skoleleder til vores skønne lille skole.

Hvem er vi?

Aalborg Steinerskole har eksisteret siden 1983 og er funderet i antroposofien og Rudolf Steiners pædagogiske værdigrundlag. Skolen er en eksamens- og karakterfri friskole med fokus på at uddanne kreative, selvstændige og empatiske børn til et liv i frihed. Vi vægter de boglige, kreative og håndværksmæssige fag lige højt og tror på den procesorienterede tilgang til læring frem for den resultatorienterede.

Aalborg Steinerskole ligger som en lille oase i storbyen og emmer af tryghed og glade børn. Vi varetager undervisning fra 0.-10. klassetrin og driver en skolefritidsordning. Vi har samtidig et tæt samarbejde med den nærliggende Rudolf Steiner Børnehave.

Dagligdagen for vores kommende skoleleder

Som skoleleder på Aalborg Steinerskole skal du, i tæt samarbejde med lærerkollegiet og bestyrelsen, fortsætte den igangværende udvikling og være med til at styrke skolens fælles pædagogiske værdigrundlag, samt vores administrative processer. Som skoleleder fungerer du som bindeled mellem bestyrelsen og lærerkollegiet, og det er altafgørende, at du besidder gode kommunikative egenskaber, er fællesskabsorienteret og kan bevare roen samt overblikket i en omskiftelig hverdag.

Du skal være med til at skabe trygge og meningsfulde rammer, som vores lærere, elever og forældre trives i. Vi ønsker, at du skal være med til at skabe en arbejdsplads med en høj arbejdsglæde, og hvor eleverne får de bedste betingelser for at lære og udvikle sig som hele mennesker. Du vil være ansvarlig for den daglige drift af skolen, herunder administration, økonomi, samt personaleledelse mm.

Dine vigtigste opgaver som skoleleder omfatter bl.a.:

  • Varetagelse af daglig personaleledelse på en nærværende og synlig måde - fx med til morgensamling osv. Sikre den pædagogiske og lærerfaglige udvikling, blandt andet ved deltagelse i lærerkonference en gang om ugen, samt afholdelse af MUS og GRUS mv.
  • Arbejdstidsplanlægning, dokumentation, kontakt til overenskomstorganisationer og relevante myndigheder, samt opsyn med vedligeholdelse af bygninger mm.
  • Ansvarlig for fagfordeling, skemalægning og årsplaner (i tæt samarbejde med lærerkollegiet).
  • Sikre at skolen drives økonomisk ansvarligt og hensigtsmæssigt (i samarbejde med bestyrelsen).
  • Sikre dig, at skolen lever op til gældende lovgivning og generelt holde dig opdateret på, hvad der sker på skoleområdet.
  • Prioritere markedsføring, herunder fremvisning, åbent hus- arrangementer, samt samtaler med kommende elever/forældre.
  • Tydeliggøre de organisatoriske rammer med en ligeværdig og tydelig kommunikation, så skolens processer bliver gennemsigtige for medarbejdere, bestyrelse og forældre.
  • Bidrage med en positiv energi, der skaber motivation og arbejdsglæde hos lærere såvel som bestyrelsesmedlemmer.

Dine kompetencer og kvalifikationer kunne fx være at:

  • Du har ledelseserfaring, gerne suppleret med relevant efteruddannelse
  • Du har gerne en pædagogisk grunduddannelse og eventuel undervisningserfaring
  • Du er autentisk og hviler i dig selv som menneske og i din faglighed som leder.
  • Du har indsigt i eller lyst til at få indsigt i antroposofien og Steinerskolens pædagogiske tilgang, samt udviser en oprigtig interesse i skolens miljø og kultur.
  • Du er handlekraftig og nærværende i hverdagen på skolen med en anerkendende og ressourceorienteret tilgang.
  • Du er empatisk og omsorgsfuld og kan favne både elever, forældre, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer og sørge for, at der er et tæt samarbejde herimellem.

Som skole kan vi tilbyde dig:

  • Et åbensindet og fagligt velfunderet lærerkollegie, som tager ansvar og brænder for at give børnene den bedste skoledag.
  • En lille oase af en arbejdsplads med glade børn og engagerede forældre, der bidrager til fællesskabet på skolen ved fx arbejdsdage og diverse arrangementer.
  • En visionær skolebestyrelse, der ønsker at løfte skolen sammen med dig og lærerkollegiet. Vi bidrager og løser opgaver i samarbejde med dig og resten af skolen.
  • En spændende udfordring i forhold til at videreføre og styrke skolen i dens begyndende vækst og styrkelse af fælles værdigrundlag.

Praktiske informationer

Ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst og Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, der er indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

For yderligere information om stillingen, eller aftale om en rundvisning på skolen, er du velkommen til at kontakte skolens bestyrelsesformand Kristoffer Rishøj på telefon 51 52 12 53 eller mail [email protected].

Ønsker du at søge stillingen, skal vi have ansøgning, CV og eksamenspapirer i hænde senest den 22. Maj 2023. Ansøgningen stiles til bestyrelsen og sendes til [email protected]. Samtaler kan forventes afholdt i uge 21. Vi forventer, at vores nye skoleleder kan tiltræde stillingen 1. Juli 2023 eller snarest muligt derefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Aalborg

    [xxxxx] søger en skarp uddannelseschef - præcis som dig Hos os får du lov til at vise, hvad du kan. I de helt rigtige rammer. Er det dig, der skal være vores nye uddannelseschef o..
    • Skoleleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0