Vicerektor til Handelsgymnasiet Aalborg, Turøgade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Aalborg Handelsgymnasium er Aalborgs største gymnasium. Vi er fordelt på to afdelinger - Saxogade og Turøgade - hvor der til sammen går ca. 1.700 elever. Handelsgymnasiet er en del af AALBORG HANDELSSKOLE, som foruden gymnasiet også består af flere erhvervsuddannelser samt en kursus/-efteruddannelsesafdeling.

I 2025 kan AALBORG HANDELSSKOLE fejre 150-års jubilæum, så vi er en skole med lange og stolte traditioner. Men vi er også en skole, hvor der er plads til nytænkning og fornyelse. På vores HHX-afdeling i Turøgade findes et mangfoldigt udbud af fag og faglige aktiviteter - også uden for almindelig skoletid. Vores kommende vicerektor vil blive en central figur ift. videreudvikling af Turøgade, så afdelingen fortsat er et attraktivt uddannelsesvalg for unge, der ønsker en erhvervsgymnasial studentereksamen.

OM STILLINGEN

Som vicerektor på HHX vil du komme til at indgå i den samlede ledelse for AALBORG HANDELSSKOLE, hvor du vil referere ind til skolens uddannelsesdirektør. I Turøgade har vi ca. 1.100 elever og 92 medarbejdere, heraf ca. 80 undervisere. Ledelsen i Turøgade består af rektor, vicerektor samt uddannelsesdirektøren.

Stillingen har i overskrifter følgende indhold:

  • Pædagogisk ledelse - udvikling af undervisningen og underviserrollen
  • Personaleledelse
  • Ressourceledelse, rekruttering og økonomi
  • Fastholdelse og nyetablering af partnerskaber med virksomheder, folkeskoler, UU-centre og andre relevante samarbejdspartnere
  • Fremme skolemiljøet - udvikling af et godt og sundt ungdomsliv, der fremmer faglighed og fællesskab
  • Bidrage til opstilling af strategiske mål og indfrielse heraf
  • Styre og koordinere internt og eksternt (myndighedskrav, lovgivning mv.)

OM DIG
Det er vigtigt for dig, at eleverne får de bedst mulige forudsætninger for at udvikle sig fagligt såvel som socialt samtidig med, at de har en god hverdag, mens de går hos os. Du ved, at det kræver en tæt og god dialog med underviserne at nå i mål hermed. Du besidder en naturlig autoritet og har lyst og evne til at lede. Du arbejder struktureret og effektivt, er vedholdende og god til at inspirere.

KVALIFIKATIONER

  • Du har grundigt kendskab til uddannelsesverdenen, gerne ungdomsuddannelser.
  • Du har indgående kendskab og gerne erfaring med pædagogik, planlægning, økonomi og ledelse
  • Du har fokus på elevernes læring og faglige udvikling samt kvalitetssikringen heraf
  • Du har undervisningserfaring og pædagogikum.
  • Du er god til at opbygge relationer og skabe en konstruktiv kommunikation
  • Du har en anerkendende tilgang til personaleledelse med respekt for forskelligheder
  • Du tager ansvar for afdelingens økonomiske dispositioner
  • Erfaring fra erhvervslivet eller et tæt samarbejde med erhvervslivet vil være en fordel, men er ikke et krav.


VI KAN TILBYDE
Vi tilbyder dig at blive en del af en anerkendt og nytænkende uddannelsesorganisation med mange spændende aktiviteter, og hvor vi lægger vægt på at udfordre vores elever med den nyeste viden. Stillingen som vicerektor rummer desuden et stort potentiale for personlig og faglig udvikling samt en unik mulighed for at kunne påvirke og præge de merkantile ungdomsuddannelser i de kommende år.

INFORMATION
Få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til uddannelsesdirektør Charlotte Koldsø på tlf. 27105956. Endvidere henvises til skolens hjemmeside www.ah.dk, hvor du kan læse mere om den merkantile studentereksamen.

TILTRÆDELSE
1. oktober 2023

LØN OG ØVRIGE VILKÅR
Forventet lønniveau er ca. 780.000 kr. inkl. pension mv. afhængig af din erfaring og kompetencer.

Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.

ANSØGNING
Send din ansøgning sammen med relevante bilag senest mandag den 14. august 2023

Første samtale afholdes fredag den 18. august 2023. Anden samtale foregår fredag den 25. august 2023, hvor også Mercuri Urval vil deltage. Der afholdes test mellem første og anden samtale.

OM AALBORG HANDELSSKOLE
AALBORG HANDELSSKOLE er en stor uddannelsesvirksomhed, hvor der er rum til at vores medarbejdere kan vokse og udvikle sig – både personligt og fagligt. Som ny medarbejder vil du opleve en tryg start med bl.a. et introduktionsforløb, hvor du lærer din nye arbejdsplads og opgaver at kende. Selve rekrutteringsprocessen er veltilrettelagt med nedsættelse af ansættelsesudvalg, dokumentation af børneattest og evt. indhentning af referencer fra tidligere samarbejdspartnere m.v. Løn- og ansættelsesvilkår er efter statens overenskomster og aftaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Aalborg
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Aalborg

    [xxxxx] søger en skarp uddannelseschef - præcis som dig Hos os får du lov til at vise, hvad du kan. I de helt rigtige rammer. Er det dig, der skal være vores nye uddannelseschef o..
    • Skoleleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1

Værd at vide når du søger job som skoleleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!