Mellemleder til specialskolen [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Specialskolen Kildebakken søger en relationsstærk mellemleder, der i tæt samarbejde med skoleleder, medarbejdere og forældre skal være med til at lede udviklingen af Kildebakken.

Vi søger en mellemleder, der skal være leder af mellemtrin og udskoling (team 3-5). Du skal være med til at understøtte Kildebakkens vision om, at børnene skal udvikles til livsduelige samfundsborgere gennem undervisning med vægt på inddragelse og motivation. Derfor skal du være med til at fremme et respektfuldt læringsmiljø, der kendetegner Kildebakkens arbejde på alle niveauer både i forhold til børn, forældre, de professionelle og alle andre samarbejdspartnere. Du skal have en løsningsfokuseret tilgang, og du skal brænde for læringsfokuseret skoleudvikling, personaleledelse, pædagogisk ledelse, administrativ ledelse samt strategisk ledelse.

Kildebakken

Kildebakken er en ødækkende specialskole med stort fokus på fællesskabet. Kildebakken er en folkeskole og sfo-/klubtilbud for børn og unge fra 0. -10. klasse, der alle har behov for et specialundervisningstilbud og et specialpædagogisk fritidstilbud. I dette skoleår går der ca. 69 elever på skolen. Sfo’en har åbent til kl. 16 alle skoledage samt i alle skoleferier. Al læring tager afsæt i det enkelte barns forudsætninger og behov, samtidig med at de skal opleve at være en del af et fællesskab. Kildebakken ligger i Tejn og har gode faciliteter både ude og inde.

Kildebakkens personale består af ca. 46 medarbejdere, som udover skoleledelse og sekretær, ergo- og fysioterapeut, er uddannede lærere og pædagoger, der alle har specialviden og specialpædagogiske kompetencer. Der er en ligelig fordeling af lærere og pædagoger. Personalet arbejder i tværfaglige selvstyrende teams, der fungerer som professionelle læringsfællesskaber.

Kildebakken prioriterer et udvidet forældresamarbejde på alle klassetrin. Forældresamarbejdet er afgørende for børnenes trivsel, læring og udvikling, fordi forældrene er eksperter på deres eget barn, og derfor vægtes skole-hjemsamarbejde, kommunikation og den tætte dialog med forældrene højt.

Målgruppe

Målgruppen er børn og unge med generelle eller vidtgående indlæringsvanskeligheder, samt børn og unge med multiple funktionsnedsættelser, hvis udvikling kræver særlig støtte. Størstedelen af børnene har kognitive udfordringer, og derudover har en del af børnene enten motoriske, fysiske, følelsesmæssige eller sociale udfordringer samt udfordringer i forhold til sanseintegration. Fælles for børnene er ligeledes, at de har behov for en tydelig struktur og et trygt, forudsigeligt miljø i små grupper med faste, kendte lærere og pædagoger omkring dem.

Som mellemleder på Kildebakken vil dine opgaver primært være

  • At have det overordnede ledelsesansvar for eleverne i team 3-5, herunder elevernes læring og trivsel
  • At have ansvar for personaleledelse for lærere og pædagoger i team 3-5
  • At varetage administrativ ledelse; herunder at koordinere, deltage i årets planlægning, skemalægning, udarbejdelse af opgaveoversigter, bistå vores koordinatorer med den fleksible planlægning, prøvevaretagelse samt fraværsregistrering
  • At være med til at lede udviklingen af Kildebakken

Vores forventninger til dig

  • At du har en bred skolefaglig indsigt fra såvel almen- som specialområdet
  • At du har erfaring med eller interesse for ledelse og enten har en lederuddannelse i form af diplom i ledelse eller er indstillet på at tage en sådan, gerne inden for de næste par år
  • At du kan arbejde struktureret og systematisk på en rolig, pædagogisk og tillidsvækkende måde
  • At du har høje ambitioner og tydelige forventninger
  • At du trives i en kompleks hverdag med humor, udfordringer og tempo
  • At du kan kommunikere på alle niveauer med en anerkendende tilgang – også når det spidser til
  • At du har gode relationskompetencer, og at du prioriterer trivsel højt både hos elever og personale

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen.

Ansøgningsfrist

12-02-2024

Samtaletidspunkt

22-02-2024

Ansættelsesdato

01-04-2024

Kontaktperson

skoleleder
Josefine Bibi Birch Arvidsen
56926103 / 30182264

Arbejdssted

Kildebakken

Kildesgårdsvej 19, 3770 Allinge

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads.

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

Center for Skole
Fælles om at levere det bedste. Øens seks folkeskoler, to specialskoler og Ungdomsskolen arbejder tæt sammen om at give eleverne den højest mulige kvalitet i undervisningen og en sund trivsel. Vi deler viden, og udnytter fordelene, ved at arbejde sammen. Hver folkeskole er unik og har deres personlighed. Fælles for os er, at vi er åbne ud mod omverdenen og en aktiv del af lokalsamfundet. Alle vores skoler har naturen lige uden for døren, det udnytter vi til at give eleverne en grøn (ud)dannelse. Vi sætter pris på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene til vores børn. Velkommen til Fælles Folkeskole Bornholm.

Ledelse

I BRK har vi tre ledelsesværdier:

#Vi vil borgerne

#Vi sætter retning

#Vi leder sammen,

som er fælles pejlemærker for alle vores ledere.

Se ledelseskonceptet her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Allinge
  • Mandag den 12. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1