Genopslag - Forstander til bo- og rehabiliteringstilbuddet [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du lede og sætte retning for et højt specialiserede bo- og rehabiliteringstilbud tilbud for mennesker med komplekse psykiske og sociale vanskeligheder? Og har du en tillidsskabende og medmenneskelig ledelsesstil? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du vil i tæt samspil med Orions ledergruppe sikre gode rammer for et aktivt hverdagsliv, brugerinddragelse, et stærkt beboeransvar og recovery. Samtidig vil du og ledergruppen have løbende fokus på personalets høje faglighed og et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan udfolde deres kompetencer.

Som forstander skal du fortsætte udviklingen af Orion som et fyrtårn inden for socialpsykiatrien. Du skal være med til at sikre en fortsat høj faglighed og gode forløb for beboerne i samarbejde med behandlingspsykiatrien og kommunerne.” – Søren Bech, direktør i Den Sociale Virksomhed.

I spidsen for et stærkt fællesskab med forskellige faglige perspektiver

Orion er et velrenommeret botilbud og en arbejdsplads med et stærkt fællesskab, hvor 70 ansatte bidrager med forskellige faglige perspektiver. Personalegruppen er kendetegnet ved at være engageret og ambitiøs på beboernes vegne. Som forstander skal du understøtte den stærke faglighed og derudover være med til at løfte disse centrale opgaver:

  • Sætte retning og sikre Orions fortsatte udvikling
  • Lede en delvis ny ledergruppe, hvor du som en inkluderende og inspirerende forstander sikrer samarbejde og retning i organisationen.
  • Sikre et højt kompetence- og behandlingsniveau baseret på den bedst tilgængelige viden og forskning på området.
  • Sikre en organisering, der understøtter kerneopgaven.
  • Stå i spidsen for et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor medarbejdere trives og har fokus på kerneopgaven.
  • Sikre en sund drift og økonomistyring med den bedst mulige udnyttelse af ressourcerne.

Du kan forvente et selvstændigt ledelsesrum med mange interne og eksterne samarbejdspartnere. Herudover bliver du en del af en ledergruppe på samlet set 19 tilbudsledere, og det forventes, at du indgår i et strategisk ledelsesfællesskab på tværs af tilbuddene i Den Sociale Virksomhed, der bl.a. bidrager til at realisere målsætningerne i ”Rammer og Retning 2019-2024”.

Om dig

Vi søger en forstander, der møder alle med åbenhed, respekt og nysgerrighed og har en involverende, medmenneskelig og tryghedsskabende lederstil, der fordrer gode samarbejder.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (fx en socialfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse), gerne suppleret med lederuddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med målgruppen.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har relevant ledelseserfaring og varetager alle aspekter af ledelsesopgaven sikkert. Du skal kunne bevæge dig ubesværet mellem opgaver på strategisk og driftsnært niveau.
  • er visionær og ambitiøs på Orions vegne.
  • er i stand til at gå forrest, træffe beslutninger og stå fast, når situationen kræver det.
  • skaber relationer og samarbejder med interessenter og samarbejdspartnere både inden for og uden for egen organisation.

Om Orion

Orion ligger i Hillerød og består af 2 matrikler med hhv. 34 og 4 boliger samt et aktivitets- og samværstilbud. Orion drives efter servicelovens § 104, 107 og 108. Den faglige tilgang på Orion har i en årrække haft sit afsæt i dialogisk praksis, og vil som led i Den Sociale Virksomheds kompetencestrategi følge op på og evt. supplere denne tilgang med andre relevante tilgange og metoder til gavn for målgruppen.

Orion samarbejder tæt med sine beboere, og alle aspekter i deres liv inddrages i det rehabiliterende og behandlende arbejde. Stedet har en lang historie med at kunne rumme mennesker, også når de har det allersværest.

Orion har 70 medarbejdere, i alt 38 beboere og et mindre antal dagbrugere.

Du kan læse mere om Orion på botilbuddets hjemmeside: https://www.densocialevirksomhed.dk/Orion/Sider/default.aspx

Løn og ansættelse

Ansættelsen sker med baggrund i overenskomsten mellem Danske Regioner og Socialpædagogernes Landsforbund.

Arbejdstiden er normeret til 37 timer – uden fastsat højeste tjenestetid.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 15. januar 2023.

Første samtalerunde afholdes den 20. januar 2023. Anden samtalerunde afholdes den 26. januar 2023.

Kandidater som går videre til sidste samtalerunde, skal være indstillet på at gennemføre et testforløb hos Region Hovedstaden; Center for HR. Desuden vil der blive indhentet referencer efter aftale med kandidaterne.

Yderligere information

Du finder en uddybende jobprofil her.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Søren Torpegaard Bech (tlf.: 3866 6950 / mail: [email protected])

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Hillerød
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Virum

    Da vores mangeårige skoleleder går på pension, er en attraktiv stilling som leder for Lyngby-Taarbæk Kommunes største skole ledig.Kan du se dig selv i en stilling, hvor ledelsesopgaven er at gø..
    • Skoleleder
    • Virum
    Få mere info
  • Skoleleder i Hillerød

    Er du en erfaren leder og vil du være med til at udvikle Danmarks største sygeplejerskeuddannelse? Kan du se dig selv som leder af en selvstændig og professionel undervisergruppe, hvor din opgave v..
    • Skoleleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Skoleleder i Frederikssund

    Vær med til at understøtte vores arbejde med stærke læringsfællesskaber for alle børn i Frederikssund Kommune. Lige nu har vi en spændende stilling som konsulent med ansvar for at bidrage til stærk..
    • Skoleleder
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Skoleleder i Nordsjælland

    Ny skole, lokalt råderum og nye fællesskaber Vær med til at videreudvikle Frederiksværk Skole med fokus på hele folkeskolens formålsparagraf. Vi søger dig, der med hjertet på rette sted og med stor..
    • Skoleleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1