Nysgerrig og løsningorienteret pædagogisk leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

FGU Hovedstaden søger en pædagogisk leder til varetagelse af den daglige pædagogiske ledelse af vores bydelsskole på Vesterbro. Stillingen ønskes besat den 1. januar 2024.

Den pædagogiske leder bliver en del af et lederteam, hvor vi trives med hinanden, og der er plads til både grin, frustration og masser af faglig sparring. Som lederteam er vi ved at tage næste skridt i den videre implementering af FGU som et anerkendt uddannelsestilbud til en smallere målgruppe af unge, end tilbuddet oprindelig var tænkt til. Vi vægter at løfte de strategiske, faglige og pædagogiske opgaver sammen, med variation i den lokale forankring. Sammen med det øvrige lederteam vil den nye pædagogiske leder præge og sætte retning for den videre udvikling af FGU Hovedstaden både lokalt på Vesterbro og på tværs.

Vi har en engageret personalegruppe med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, vi drager omsorg for hinanden og har plads til forskellighed. Lærerne er engageret i flere teams, men alle med det til fælles, at vores elever er i centrum. Alle ansatte på tværs af FGU Hovedstaden har det fælles mål at bringe vores unge videre i livet som hele mennesker.

Om jobbet

Vi tilbyder en spændende lederstilling med stort råderum, når det kommer til relationsarbejde og personaleudvikling. Vores økonomi er stram og vil i fremtiden skulle suppleres med projektmidler for at få os godt videre, hvorfor vi vil komme til at arbejde mere målstyret.

De pædagogiske ledere refererer til skolens rektor og har jævnlige møde med denne. Som pædagogisk leder skal du kunne skabe følgeskab og fælles retning baseret på udvikling og implementering af uddannelsens 15 didaktiske principper. Du skal kunne sikre en høj pædagogisk standard og kvalitet indenfor eget ansvarsområde. Du har ansvaret for den daglige styring af driften, herunder planlægning af teammøder og personalemøder samt den lokale skemalægning. Desuden vil du have ansvar for bydelsskolens budget.

Du vil som leder få personaleansvar for 15-20 medarbejdere, hvilket dækker over lærere, vejledere og vores frontmedarbejdere.

Din profil

Vi lægger vægt på, at vores kommende pædagogiske leder har nedenstående kvalifikationer og kompetencer:

  • Du har en inddragende ledelsesstil og er god til at skabe følgeskab
  • Du motiveres af at motivere dine medarbejdere
  • Du trives med at være en del af et team, hvor vi udnytter hinandens styrker og kender hinandens begrænsninger, når vi sammen arbejder på at skabe de store fælles tværgående linjer for vores FGU
  • Samtidig kan du tage ansvar for drift og udvikling af egen bydelsskole, sammen med medarbejderne på adressen
  • Du trives med at skabe tydelig retning indenfor de rammer og det råderum, som skolens bestyrelse og øverste ledelse sætter
  • Erfaring med ledelse af medarbejdere med pædagogisk baggrund vægtes
  • Økonomisk indsigt og erfaring med økonomisk drift er nødvendig, grundet skolens økonomiske situation, der skaber begrænsninger i råderummet

FGU Hovedstaden

FGU Hovedstaden er en spændende uddannelsesinstitution med fokus på at støtte unge mellem 16 og 25 år til at komme godt i gang med uddannelse eller job. FGU Hovedstaden har omkring 600 elever fordelt på fire bydelsskoler. Vi er en relativt ny organisation, der har brugt de sidste fire år på at få ordentligt fodfæste og nu skal i gang med en mere langsigtet strategi. En af opgaverne de kommende år bliver implementering og gennemførsel af den brede kompetenceudvikling, som skal sikre trivsel og sammenhæng på tværs af skolens adresser. Dette skal gøres på et fundament af stærke og brede teamstrukturer og helhedsorienteret undervisning.

Vores elever

Vi har en mangfoldig, livlig og skøn gruppe af unge, som har det til fælles, at de er snublet i det ordinære uddannelsessystem. Mange har brug for en støttende hånd, ekstra forståelse og rummelighed, så de kan udvikle sig personligt, socialt og fagligt for på den måde at komme godt videre i livet som hele menneske, med uddannelse og/eller job.

Alle elever på FGU har individuelle forløbsplaner, og vi har løbende optag. Du kan møde et bredt udvalg af eleverne her: www.fguhovedstaden.dk.

Vilkår og ansøgningsfrist

Stillingen er på 37 timer om ugen uden højeste arbejdstid.

Ansøgningsfrist er onsdag den 25. oktober 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale, Ansættelse af chefer ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU).

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til rektor Camilla Ida Saebel, [email protected], 24 94 49 50.

Ansøgning og CV skal sendes via knappen ”Ansøg” nedenfor.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København SV
  • Onsdag den 25. oktober 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i København K

    Trives du i et tempofyldt og formålsdrevet miljø med mennesker som brænder for at gøre en forskel i erhvervslivet? Og er du passioneret for ledelses- og personlig udvikling, uddannelse og netvær..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Det Samfundsvidenskabelige Fakultet søger en tillidsvækkende, samlende og synlig dekan, der kan konsolidere fakultetet med afsæt i SDU’s og fakultetets strategi.Vi vil være dét samfundsvidenska..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Vil du stå i spidsen for [xxxxx]s statistikenhed og være med til at styrke arbejdet med data og statistisk analyse? Motiveres du af at arbejde med spændende og vigtige opgaver på et af .
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0