Viceskoleleder til Lolland International School i Maribo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Vil du være en del af en international skole med store ambitioner og en unik kultur? Vi søger en dygtig viceskoleleder til at være med på rejsen!

Gør en forskel!
Vi søger en dedikeret og gerne erfaren viceskoleleder til at deltage i og udvide vores ledelsesteam. Viceskolelederen vil arbejde tæt sammen med skolelederen og administrationen for at sikre skolens effektive drift, opretholde høje standarder og fremme en positiv skolekultur. Den succesfulde kandidat vil spille en afgørende rolle i at forme vores institutions fremtid.

Stillingen er på fuldtid med start den 1. januar 2024.

"As the vice principal, you will be an important part of the development of the school over the coming years. Don’t miss this opportunity to be a part of something special."
Dominic Maher, Principal.

Bilingual international folkeskole
Lolland International School er landets første kommunale internationale folkeskole og har en stærk lokal og national profil.

Vi har i øjeblikket 125 elever (0. - 9. klasse) med forskellige kulturelle baggrunde, hvilket fremmer et inkluderende og dynamisk læringsmiljø. Der undervises på dansk og engelsk med læseplaner fra Undervisningsministeriet og Cambridge International Education. Skolen er strategisk vigtig for Lolland Kommune, og udvider med op til 4 klasser fra januar 2024.

Du får personale- og pædagogisk indflydelse på tværs af hele skolen
Som viceskoleleder hos os vil du blive en del af et ledelsesteam som består af en skoleleder, og projektleder/sekretær. Vi har et godt samarbejde i ledelsesteamet, hvor vi sammen sætter retning og sparrer med hinanden omkring vores fælles opgaver. Vi har en professionel og humoristisk tilgang til samarbejdet, med plads til forskellige holdninger og forventninger.

Du får en lederrolle i en organisation, hvor der er plads til forskellighed og de gode idéer. Der er fokus på videreudviklingen af en kultur med professionelle læringsfællesskaber både internt og eksternt. Vi har fokus på muligheden for, at du kan udvikle dig og trives som leder.

Viceskolelederen vil arbejde tæt sammen med skolelederen for at sikre en effektiv drift af skolen, opretholde høje akademiske standarder og fremme en positiv skolekultur. Den succesfulde kandidat vil spille en afgørende rolle i at forme vores institutions fremtid.

Vi leder efter noget helt særligt – måske er det dig?
Vi søger en person, der:

  • Brænder for et internationalt miljø og har lyst og mod til både pædagogiske og administrative opgaver
  • Kan navigere i en dagligdag med både pædagogisk ledelse og personaleledelse - også på strategisk niveau
  • Har erfaring med undervisning og/eller pædagogisk praksis i en skolekontekst, så du kan bidrage til de rigtige beslutninger for en god skole
  • Er uddannet lærer, gerne med en relevant lederuddannelse eller ledelseserfaring med interesse i at påbegynde relevant lederuddannelse
  • Besidder en solid forståelse for både internationale og danske uddannelsesprincipper og praksis
  • Har fremragende kommunikations- og samarbejdsevner, både mundtligt og skriftligt, på både dansk og engelsk

Du kan læse mere om stillingen i Job- og personprofilbeskrivelsen (PDF).

Nysgerrig på mere?
Så tøv ikke med at tage kontakt med skolelederen Dominic Maher på tlf. 21 22 34 29.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, der bliver indhentet børne- og straffeattest på personen, der tilbydes stillingen.

Hvad nu?
Hvis du tænker: "Selvfølgelig er jeg jeres nye viceskoleleder! Jeg er både udviklingsorienteret og jeg ved, at et godt samarbejde på tværs er af afgørende betydning", så send straks din ansøgning via nedenstående link.

Ansøgningsprocessen
Ansøgningsfrist er søndag den 22. oktober 2023.

Der afholdes to samtaler. Første samtale finder sted i uge 44. De ansøgere, der går videre til anden samtalerunde, vil skulle gennemføre en personprofilanalyse og arbejde med en case.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0ba43a1f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Maribo
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Maribo

    Er du passioneret omkring børn med særlige behov og interesseret i at sikre dem et stimulerende fritidstilbud? Har du ledelseserfaring eller et ønske om at udforske ledelsesområdet? Så kan du være .
    • Skoleleder
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1