Ny skoleleder til Kirke Hyllinge Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vi søger en skoleleder, der kan det ledelsesmæssige håndværk, er dygtig til at kommunikere og som kompetent og nærværende kan bedrive faglig ledelse tæt på kerneopgaven.


Kirke Hyllinge Skole er en tosporet landsbyskole, der ligger centralt i et aktivt lokalsamfund i Kirke Hyllinge. Skolens cirka 400 elever (0.-9. klasse) og godt 50 medarbejdere har en hverdag på en skole, hvor der er masser af plads og nyrenoverede faciliteter – og hvor de er omgivet af et skønt naturområde med højt til himlen, tæt på skov og vand.

Som skoleleder forventer vi, at du har et ressourceorienteret børnesyn, som du praktiserer i dine handlinger og den retning, du sætter for skolen. Som leder er du en tydelig og imødekommende del af skolens liv – for både elever, forældre og medarbejdere – og du har forståelse for, hvad det indebærer at være leder på en mellemstor landsbyskole i et aktivt lokalmiljø.

Du vil skulle gå forrest i arbejdet med:


  • At forbedre skolens faglige såvel som trivselsmæssige resultater i samarbejde med skolens øvrige ledelse og medarbejdergruppen.
  • At omsætte Lejre Kommunes ambition om styrkede fællesskaber og fleksible mellemformer til en praksis, hvor nøgleordene er kvalitet, ledelse tæt på, tværfaglighed, systematik og opfølgning.
  • At gribe det igangsatte arbejde med at virkeliggøre Lejre Kommunes skolevision på Kirke Hyllinge Skole ved at arbejde med ejerskab til visionen, skolens grundfortælling og skolens lokale mål og indsatser blandt medarbejderne.
  • At etablere et fagligt stærkt og samarbejdsorienteret ledelsesteam, hvor de enkelte lederes kompetencer udnyttes bedst muligt i en klar opgave- og ansvarsfordeling.

Hvad kan du forvente


På Kirke Hyllinge Skole møder du lærere og pædagoger, der er organiseret i selvstyrende teams og er vant til en høj grad af selvstændighed og ansvar. Der er et tæt og velfungerende samarbejde lærere og pædagoger imellem – og på tværs af skole, SFO og klub.

I skolens ledelsesteam samarbejder du med en SFO-leder, der har været på skolen i en årrække, og med en relativt nyansat viceskoleleder, der løfter opgaver med særligt fokus på ledelse af indsatser omkring børn i lærings- og trivselsudfordringer. Skolebestyrelsen er optaget af et tæt samarbejde med skoleledelsen i forhold til at styrke elevernes faglighed og trivsel samt i fællesskab at skabe en god skole, der står stærkt i et engageret lokalsamfund.

I Lejre Kommune samarbejder skoledelserne på tværs af de syv folkeskoler, specialskolen og ungdomsskolen om udvikling af det fælles skolevæsen med udgangspunkt i de politiske visioner på området. Dette arbejde understøttes af administrationen i Center for Børn og Læring.

I de kommende år realiseres et nyskabende aktivitetscenter i Kirke Hyllinge, hvor børn, unge og voksne kan finde sammen om leg, bevægelse, idræt og sociale fællesskaber. Aktivitetscentret, der vil ligge i direkte forlængelse af Kirke Hyllinge Skole og Hal, skal være et socialt mødested af høj kvalitet, der rummer funktioner, som understøtter skole og foreningsliv i lokalområdet.

Lejre Kommune er en landsbykommune, der består af 49 småbyer og landsbyer. Lejre er rig på Danmarkshistorie, sagnkonger, enestående natur, økologiske fødevarer og fællesskaber. Det er en kommune med aktive lokalsamfund og initiativrige borgere og virksomheder – og en kommune der ønsker at være i front i grøn omstilling og bæredygtighed.

Lejre Kommune har en fælles vision for skolerne, ”At turde satse”, der blev politisk besluttet i sommeren 2021. På tværs af kommunen er der en igangværende proces for arbejdet med styrkede fællesskaber i dagtilbud og skoler med henblik på at lykkes bedre med at sikre alle børns trivsel, udvikling og læring.

Kunne det være dig vi søger?


Læs mere om skolen, Lejre Kommune og vores forventninger til dig som ny leder i job- og personprofilen. Her fremgår desuden den fulde beskrivelse af ansættelsesproces og -vilkår samt kontaktoplysninger.

Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om jobbet og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til dette. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til centerchef Morten Mygind Jensen, Lejre Kommune, tlf. 2967 0639, mail: [email protected].

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerchef for Center for Børn og Læring Morten Mygind Jensen på tlf. nr. 2967 0639.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 30. maj 2023 kl. 08:00.

Arbejdssted vil være Bygaden 51, 4070 Kirke Hyllinge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Skoleleder i Ringsted

    Dagmarskolen søger en børnehaveklasseleder der brænder for at sikre børnene den bedste start på skolelivet. Dine kompetencer er vigtige for, at indskolingen opfylder vores ambition om at skabe- og .
    • Skoleleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Er du et skolemenneske, der har lyst til at videreudvikle en distriktsskole, hvor vi ønsker at samarbejde om at kunne tilbyde de bedste skoletilbud tilvores elever?Vil du sætte din ledelseserfaring..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Slagelse

    Skal du ikke være vores nye Uddannelsesansvarlige Overlæge for Akutafdelingen Slagelse Sygehus? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) med speciale i akutmedicin eller andet relevant s..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Skoleleder i Holbæk

    Kan du genkende dig selv i en skolelederrolle, hvor du i tæt samarbejde med ansatte, elever, forældre, og de fire pædagogiske ledere skaber en endnu stærkere ånd og kultur mellem vores to geografis..
    • Skoleleder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
6. maj 2024 9
5. maj 2024 10
4. maj 2024 11
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 6
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 8
17. april 2024 7
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 5
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4