Bliv pædagogisk leder på den ”vildeste” skole – Kildebjergskolen i Mørkøv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mørkøv

Kan du se dig i en lederrolle, hvor du får energi af at udvikle Kildebjergskolen sammen med dine medarbejdere, elever, skolebestyrelse og lederteam? Vil du være leder på en udviklingsorienteret skole, der bevæger eleverne? – et stærkt værdisæt er allerede grundlagt. Gro med en skole i et stærkt lokalsamfund, der er baseret på stærke fællesskaber og spændende læringsmiljøer, hvor vi inspirerer hinanden og sammen skaber den bedste skole for vores elever og medarbejdere?

Hvorfor er vi vigtige for hinanden?
Som pædagogisk leder på Kildebjergskolen, træder du ind i et højt motiveret ledelsesteam, der blev dannet i skoleåret 2021/2022 ifm. ny skolestruktur i Holbæk Kommune. Vi rummer alle god erfaring indenfor ledelse, skole og børne – ungeliv, og er et team med masser af humør samt et stort, bankende hjerte for det gode børne/ungeliv i skole, SFO og klub.

Du bliver det fjerde og vigtige ben i vores ledelseskvartet, som består af en skoleleder, pædagogisk leder og administrativ leder – alle med stor interesse for udvikling og afprøvning af nye tiltag, der gavner vores elevers lyst til at lære og til at indgå i et fællesskab, der styrker deres videre færden.

I samarbejde med den øvrige ledelse vil du indgå i det strategiske ledelsesarbejde, og vil derfor stifte bekendtskab med hele skolen, således der skabes den bedst mulige sammenhæng og skoledag for vores godt 350 elever fra 0. – 9. klasse.

Du skal brænde for at have følgende ledelsesroller i spil:

  • Ledelse af overhuset 6. – 9. klasse i samspil med skolelederen
  • Ledelse af vores nye klubtilbud ’Kildebjergklubben’
  • Ledelse af vores SFO med otte pædagoger
  • Ledelse af vores ressourceteam og kommende mellemform
  • Ledelse af vores X-klasse i samspil med skolelederen
  • Ledelse af den samlede inklusionsopgave, der er politisk besluttet


Vores ønsker til dig
Du kommer med en solid, faglig rygsæk og gerne ledererfaring. Du har viden, indsigt og visioner, og evner at se opgaverne og værdien i et at være en del af et stærkt fællesskab, hvor det gode humør skaber muligheder og sunde relationer. Du er en stærk, loyal medspiller som naturligt byder ind med den gode humor i ledelsesteamet.

Du leder med afsæt i barnesynet og inkluderende læringsmiljøer, og har fokus på at udnytte de muligheder der er lige for næsen af os sammen med frihedsforsøget Børnenes skole – ser fordelene i læring på nye måder, temadage, læring gennem bevægelse og andet. Du har hands on – er praktikeren, der får tingene til at ske og skal bl.a. facilitere processer omkring de trygge læringsmiljøer.

Du motiverer, inspirerer og skaber følgeskab og positive samarbejdsrelationer, med afsæt i databaseret ledelse og de vedtagne principper for skolens drift og virke.

Du har økonomisk indsigt og overblik, og sikrer optimal udnyttelse af de tildelte økonomiske ressourcer.

Du glæder dig til at være med til at skabe børnenes skole, ved at tage hånd om fremtiden som et bærende element i den daglige praksis, i tæt samspil med dine medarbejdere og dit lederteam. Du har et ressourcesyn og har lyst til at gøre en forskel i alle dine ledelsesaspekter.

Du skal med andre ord kunne se dig selv i en meget spændende rolle på den ”vildeste” skole i et næsten regelfrit rum, hvor du sammen med resten af skolen, arbejder for hverdagsinnovation og inkluderende læringsmiljøer.

Bliv en del af noget større
Kildebjergskolen i Mørkøv er en nysgerrig, igangsættende og levende skole med ca. 350 skønne elever fra 0.-9. årgang. Vi har desuden X-klassen, som er vores specialtilbud, med elever fra egen og kommunens øvrige skoler. Efter skoletid slår vi dørene op til SFO’en og om aftenen strømmer unge mennesker til vores nyåbnede klubtilbud ’Kildebjergklubben’ – vi er pt. kommunens største klubtilbud.

Vi er 50 dygtige og engagerede lærere, pædagoger og administrativt personale, der værner om den gode dag for både børn og medarbejdere – fra dagen starter og til dagen slutter.

Vi har en engageret forældrekreds og skolebestyrelse, der understøtter skolens mulighed for at være en del af lokalmiljøet. Samarbejdet bliver båret af tæt dialog og masser af udviklingsmuligheder – alt sammen så vi kan lave den bedste skole for vores elever.

Kom – lad os møde hinanden
Vi inviterer på kaffe og et besøg på skolen. Kontakt pædagogisk leder Kenneth Svend Hansen på tlf. 72 36 73 66 eller skoledeler Mette Arnth Vadsager på tlf. 22 55 08 77 og aftal nærmere.

På vores hjemmeside https://kildebjergskolen.dk/ kan du læse mere om vores værdigrundlag, skole og SFO og på https://børnenesskole.dk kan du blive klogere på frihedsforsøget Børnenes skole.

På vores facebookside og Instagram kan du opleve små og store øjeblikke fra hverdagen.

Ansøgningsfrist
19. september

Samtaler
1. samtale 22. september
2. samtale 27. september

Mellem 1. og 2. samtale kan du forvente at skulle udfylde en personlighedsanalyse

Opstart
1. november

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Mørkøv.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Mørkøv
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Slagelse

    Skal du ikke være vores nye Uddannelsesansvarlige Overlæge for Akutafdelingen Slagelse Sygehus? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) med speciale i akutmedicin eller andet relevant s..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en viceskoleleder, der har lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi sammen skaber sammenhæng i spændingsfeltet mellem drift, udvikling, trivsel og læring..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    [xxxxx] kæmper for et børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel. Over 1.000 børn får hvert år hjælp på et af Julemærkehjemmene i Danmark – og ambitionen er at hjælpe endnu flere bø..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder i Kalundborg

    Om jobbet Skoleleder med drive og fokus på faglig udvikling Vores nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, derfor søger vi nu efter en ny leder til Tømmerup skole og SFO. Vi er mul..
    • Skoleleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Mørkøv

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Mørkøv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0