ZBC Skoleoplæring i Næstved og Ringsted søger instruktører

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi har brug for to nye kollegaer, der kan være med til at sikre, at vores elever i skoleoplæringen får en uddannelse i verdensklasse.

ZBC Skoleoplæring i hhv. Næstved og Ringsted søger pr. 1. november 2023, og gerne før, to instruktører til skoleoplæringen inden for det merkantile område.

I Næstved søger vi en Skoleoplæringsinstruktør, der brænder for handel og kontor, og i Ringsted søger vi en Skoleoplæringsinstruktør, der brænder for detailhandel.

Om jobbet

I Skoleoplæringen på ZBC sørger vi for, at unge, der ikke har en ordinær læreplads hos en arbejdsgiver, i stedet tilbydes et forløb i skoleoplæringen, der er så tæt på et lærepladsforløb hos en arbejdsgiver som muligt.

Det er vores mål at give eleverne en spændende uddannelse med en lærepladspakke, der indeholder skoleoplæring i kombination med så meget virksomhedspraktik og virkelighedstro undervisning som muligt.

Vil du være med til at gøre lærepladsforløbet i skoleoplæringen så virkelighedsnært som muligt?

Ud over de daglige rutiner i ZBC Lærepladscentret suppleres elevernes uddannelse med kurser og andre aktiviteter.

En elev i skolepraktik skal nå de samme mål i uddannelsen, som en elev i en ordinær læreplads. ZBC’s mål er at gøre vejen dertil så lig med den vej, en elev med en ordinær læreplads skal gå, som muligt.

Du kan læse mere om vores skoleoplæring HER.

Som skolepraktikinstruktør i ZBC Skoleoplæring vil du have roller og opgaver som:

  • Mester, hvor du skal stå for organiseringen af arbejdet i skoleoplæringen. Dvs. du skal sørge for planlægning i forhold til praktikmålene, skab en virkelighedsnær undervisning og sikre eleverne faglige udvikling.
  • Mentor, hvor du skal sikre en god dialog og kommunikation med eleverne. Dette indebærer bl.a., at du skal mestre den svære samtale, og du skal kunne håndtere og hjælpe eleverne der, hvor de er.
  • Læremester, hvor du skal være elevens pædagogiske mentor og vejleder på dannelsesrejsen. Du skal være rollemodel for eleverne og kunne motivere dem fagligt i deres hverdag i skoleoplæringen.
  • Administrator i forhold til ZBC, hvor du har ansvaret for registrering af elevernes fremmøde, løn og personaleforhold. Det er også dig, der skal koble den enkelte elev med praktikmålet, og du skal afholde samtaler med eleven om hans/hendes faglige niveau.

Hvem er du?

Da du i hverdagen på ZBC skal kunne mestre de fire roller beskrevet ovenfor, forventer vi at:

  • Du er uddannet inden for detail, kontor eller handel.
  • Du har en bred praktisk erfaring – gerne på mellemlederniveau.
  • Du er struktureret, handlingsorienteret, konsekvent, vedholdende og empatisk.
  • Du brænder for og har erfaring med oplæring og motivation af elever.
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med skoleoplæring.

Vi tilbyder et job:

Et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige udfordringer og medindflydelse på jobindholdet.

Et job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for unge mennesker.

Du får gode kolleger, der står klar til at hjælpe, støtte og give medspil.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse.

Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

Ansættelse
Vi ser frem til at byde dig velkommen så hurtigt som muligt og senest den 1. november 2023. Der er tale om 2 faste fuldtidsstillinger.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være på vores uddannelsessted på Handelsskolevej 3, 4700 Næstved eller Ahorn Allé 3-5, 4100 Ringsted.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og OAO-S samt organisationsaftalen med HK for det statslige område.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.
Vi skal have din ansøgning senest den 19. oktober 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen, vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Charlotte Skøtt, uddannelseschef på mail [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ringsted
  • Torsdag den 19. oktober 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Slagelse

    Skal du ikke være vores nye Uddannelsesansvarlige Overlæge for Akutafdelingen Slagelse Sygehus? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) med speciale i akutmedicin eller andet relevant s..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Skoleleder i Holbæk

    Kan du genkende dig selv i en skolelederrolle, hvor du i tæt samarbejde med ansatte, elever, forældre, og de fire pædagogiske ledere skaber en endnu stærkere ånd og kultur mellem vores to geografis..
    • Skoleleder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    HTX Roskilde er et rummeligt og moderne gymnasium, hvor vi har fokus på naturvidenskab, IT, teknologi og design. Undervisningen er kendetegnet ved at være problemorienteret og projektbaseret, og vo..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en viceskoleleder, der har lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi sammen skaber sammenhæng i spændingsfeltet mellem drift, udvikling, trivsel og læring..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2