/ad/faglig-staerk-og-naervaerende-dagtilbudsleder-til-benlose-bornegard/6ji38e

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du en faglig stærk og nærværende leder, der kan sætte tydelig retning for det pædagogiske arbejde? Kan du understøtte arbejdet med den pædagogiske læreplan og udviklingen af høj kvalitet i det gode børneliv? Så er det lige dig vi søger.Benløse Børnegård søger en leder med en positiv og anerkendende ledelsesstil, der kan understøtte og videreudvikle kvaliteten og værdierne i institutionen.Vores forventninger til dig
Vi ønsker os en leder, som kan styrke den pædagogiske kvalitet gennem faglig og praksisnær ledelse.Du har som leder indgående viden om 0-6 årige børns udvikling og læring. I samspil med de faglige fyrtårne og det pædagogiske personale arbejder du videre på institutionens pædagogiske værdisæt, og du arbejder målrettet med den pædagogiske læreplan i alle dele af den pædagogiske hverdag. Du har sikkert også blik for at skabe og vedligeholde en stærk evalueringskultur.Du bliver leder af 20 engagerede medarbejdere, som sætter pris på god udviklende pædagogik og hvor meget kan lade sig gøre når man løfter i flok. Samtidig er du også i stand til at omfavne medarbejdernes kompetencer og bringe dem i spil gennem tillid og inddragelse.Som leder skal du kunne stå i spidsen for den faglige refleksion, sparring og udvikling både i det daglige og i mere struktureret form i forbindelse med mødeaktiviteter og pædagogiske udviklingsprocesser.Det er en fordel, hvis du kender til den neuroaffektive tilgang i arbejdet med børn, da alle dagtilbud i kommunen er i gang med et kompetenceudviklingsforløb med LUN (Leg, udvikling og nærvær).Hvem er du?
Ud over en pædagogisk uddannelse ser vi gerne, at du har erfaring med ledelse af en daginstitution, og at du har relevant efteruddannelse fx diplom i ledelse. Samtidig ser vi gerne, at:Du er åben og ærlig og kan træde i karakter og tage hånd om de udfordringer, der opstår i hverdagen. Og så har du et skarpt blik for optimal ressourceanvendelse og flair for administrative opgaver.Kort om Benløse Børnegård
Benløse Børnegård ligger i Benløse lige nord for Ringsted. Benløse Børnegård har eksisteret siden midten af 1960’erne. Institutionen har været et selvejende dagtilbud frem til 1. januar 2024, hvor den er overgået til at være et kommunalt dagtilbud. Institutionen er gennem de seneste år blevet moderniseret og fleksibelt indrettet, så der er plads til ca. 110 børn i 0-6 års alderen. Lige nu er 70 % af medarbejderstaben uddannede pædagoger.Vores hus er stort og vi råder over mange gode indendørs og udendørs faciliteter. Det store torv i midten af huset er husets hjerte omgivet af syv grupperum. Desuden har vi en kælder, som vi fx bruger til motorisk udfoldelse og teater. Institutionen er omgivet af en stor legeplads til hhv. vuggestue og børnehave, hvor der er adgang til en lille skov.Siden foråret 2023 har vi haft madordning i huset. Vi fik bygget et helt nyt køkken og ansat en økonoma og allerede nu anses madordningen for veletableret og værdifuld.Vi tilbyder
I Ringsted Kommune vil du få mulighed for faglig og personlig udvikling, når du sammen med Børnecentret og 24 dagtilbudsledere bliver en den del af et velfungerende dagtilbudsområde. Vi arbejder målrettet og forskningsbaseret med at udvikle højkvalitetstilbud. Derudover bliver du en del af et ledernetværk med 7 andre dagtilbudsledere.Vil du høre mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte konst. Børnecenterchef Christina Thomsen 24 41 16 46 eller pædagogisk konsulent Marianne Frederiksen på 20 92 92 73.Du er også meget velkommen til at ringe til Benløse Børnegård på 57 62 71 00 og aftale et besøg.Vi forventer at holde den første samtale om eftermiddagen den 13. marts og anden samtale den 19. marts. Ansøgere, der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest og der vil desuden blive indhentet referencer.Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ringsted
  • Torsdag den 07. marts 2024

Lignende jobs

  • Skoleleder i Slagelse

    Skal du ikke være vores nye Uddannelsesansvarlige Overlæge for Akutafdelingen Slagelse Sygehus? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) med speciale i akutmedicin eller andet relevant s..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Skoleleder i Kalundborg

    Om jobbet Skoleleder med drive og fokus på faglig udvikling Vores nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, derfor søger vi nu efter en ny leder til Tømmerup skole og SFO. Vi er mul..
    • Skoleleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Nymarkskolen i Slagelse søger en ny viceskoleleder med opstart den 1. august 2024 Brænder du for at gøre en forskel for vores elever, så kan det være dig vi søger til en fuldtidsstilling på vo..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge med speciale i klinisk farmakologi. Klinisk Farmakologisk Enhed har fået mulighed for at bidrage til uddannelsen af speciallæger i klinisk farmakologi,.
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2