Uddannelseskoordinerende overlæge til Psykiatrien i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Din unikke chance
Vi tilbyder nu en unik chance for, at du kan være med til at udvikle den lægelige videreuddannelse i Psykiatrien i Region Sjælland. Vi vil gerne styrke den lægelig videreuddannelse, så vi vedbliver med at være et attraktivt uddannelsessted for læger. Vi søger derfor en uddannelseskoordinerende overlæge, der kan planlægge, koordinere og udvikle den lægelige videreuddannelse, undervise yngre læger samt har en god organisatorisk forståelse. Du vil skulle repræsentere psykiatrien i forskellige eksterne mødefora, samt være med til at synliggøre og promovere vores uddannelse. Der vil være gode muligheder for at præge udviklingen og at være med til at skabe meningsfulde resultater på uddannelsesområdet.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Deltage i udarbejdelse og implementering af Psykiatriens strategi for udvikling af den lægelig videreuddannelse
  • Bidrage til styrkelse af samarbejdet med andre sundhedsuddannelser, herunder at fremme tværfaglige uddannelsestiltag som fx simulationstræning mv.
  • Planlægge og gennemføre undervisning af yngre læger
  • Facilitere netværk for yngre læger
  • Rådgive ledelse, UAO’er mv. i spørgsmål om den lægelige uddannelse
  • Repræsentere psykiatriledelsen i møder og fora om den lægelig videreuddannelse både internt og eksternt
  • Synliggøre den lægelige uddannelse
  • Videreformidle information vedrørende ændringer til den lægelig uddannelse
  • Planlægge, koordinere og gennemføre inspektorbesøg

Din profil
Du har autorisation som speciallæge og kvalifikationer som overlæge, og har stor erfaring med formidling, undervisning og vejledning af yngre læger. Du har et stort kendskab til den lægelige uddannelse, samt erfaring med at drive og koordinere større indsatser på tværs af større organisationer.
For at lykkes i jobbet, er det afgørende, at du er nysgerrig, lydhør og relationel stærk. Du er god til at samarbejde på tværs af alle organisatoriske niveauer. Du har interesse og respekt for kollegers faglige synspunkter, som afspejles i opgaveløsningen.

Afdeling for kvalitet, forbedring og uddannelse
Vi er en afdeling, hvor vi er 12 dygtige medarbejdere, der arbejder med kvalitet, forbedring og uddannelse. Afdelingen understøtter Psykiatriens satsning på at arbejde mere som ét sygehus, der systematisk søger at forbedre kvaliteten, arbejdsgangene og medarbejdernes kompetencer. Uddannelsesområdet er afgørende for, at vi er en attraktiv uddannelsessted og arbejdsplads, hvor der arbejdes systematisk med kompetenceudvikling af studerende, medarbejdere og ledere.
Vi vil gerne være en afdeling præget af et godt samarbejde og et arbejdsmiljø og hvor der er høje faglige ambitioner og gode udviklingsmuligheder.

Hvad tilbyder vi, hvis du griber chancen?
I Psykiatrien er du med til at redde mere end liv og gøre en meningsfuld forskel for borgere med psykisk sygdom og deres pårørende. Så grib denne unikke chance for at arbejde i et stærkt fællesskab i en stilling med en stor grad af frihed og mulighed for at opnå resultater.
Vi er en arbejdsplads båret af gensidig tillid, respekt, arbejdsglæde og lav medarbejderomsætning. Vi har en flad struktur med let adgang til Psykiatriledelsen.
Du sikres en grundig introduktion via vores onboardingprogram, som blandt andet indeholder tildeling af mentor, løbende udviklingssamtaler m.v.
Du vil opleve mulighed for stor fleksibilitet i forhold til balancen mellem dit arbejdsliv og privatliv fx hjemmearbejde, brug af virtuelle løsninger mv.
Du aflønnes i henhold til gældende overenskomst med individuelle tillæg, der afspejler dine kvalifikationer.

Næste skridt
Du kan rekvirere en stillingsbeskrivelse ved at sende en mail til [email protected].
Har du lyst til at komme på besøg eller blot høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Jonas Balslev Grage på mobil 2149 2964.
Sidste ansøgningsfrist er den 3. november 2023, og vi vil afholde samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Slagelse
  • Fredag den 03. november 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Slagelse

    Skal du ikke være vores nye Uddannelsesansvarlige Overlæge for Akutafdelingen Slagelse Sygehus? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) med speciale i akutmedicin eller andet relevant s..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Skoleleder i Kalundborg

    Om jobbet Skoleleder med drive og fokus på faglig udvikling Vores nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, derfor søger vi nu efter en ny leder til Tømmerup skole og SFO. Vi er mul..
    • Skoleleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    Søger du efter en lederstilling, hvor du får en nøglerolle inden for vores snedker- og mureruddannelser og samtidig får mulighed for at styrke dine kompetencer inden for forandringsledelse? Vil du .
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Nymarkskolen i Slagelse søger en ny viceskoleleder med opstart den 1. august 2024 Brænder du for at gøre en forskel for vores elever, så kan det være dig vi søger til en fuldtidsstilling på vo..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1