Botilbudsleder for nyt botilbud - Handicap, Bo og Beskæftigelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Vil du sikre den bedste støtte til borgere med handicap? Og er du en nærværende leder, som trives med opgaver, hvor dine stærke lederevner, din handlekraft og dit kendskab til mennesker bringes i spil? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en engageret botilbudsleder, der skal stå i spidsen for etablering af et nyt botilbud.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du får en enestående mulighed for at være med fra opstarten af et nye botilbud. Du kan sætte dit fingeraftryk og gøre en stor forskel for botilbuddets beboere, pårørende og medarbejdere. Det betyder, at du får stor indflydelse på morgendagens handicaptilbud og du bliver bannerfører for en positiv udvikling med fokus på mening og livsglæde.

Som botilbudsleder vil du spille en afgørende rolle i at skabe rammerne for et trygt og sikkert hjem, hvor beboerne trives, og har mulighed for at præge deres liv, og hvor de har mulighed for at indgå i et fællesskab på deres egne præmisser.

Du bliver en del af Social og Sundhed i Haderslev Kommune, hvor vi alle arbejder efter en tydelig strategisk retning – nemlig at støtte borgerne i det, der er mest værdifuld i deres hverdag. Det sker med udgangspunkt i vores tilgang til mennesker, som vi kalder Værdifuld Hverdag. Med Værdifuld Hverdag er vi nysgerrig på, hvad der skaber værdi for den enkelte borger, og vi tilpasser vores støtte ud fra, hvad den enkelte finder mest meningsfuldt i sit liv.

Vi hjælper hinanden og har en uhøjtidelig omgangstone. Vi har en fleksibel arbejdskultur, hvor der er plads til individuelle behov, og du vil indgå i et ambitiøst arbejdsfællesskab med lederkolleger, som vægter samarbejde på tværs.

Hvem er du?
Det er en spændende og udfordrende opgave, så vi skal bruge dig, der kan noget særligt. Du drives af at være med i at opstarte et nyt botilbud. Du er derfor skarp på – og har gerne erfaring med opstart og implementering af udviklingstiltag, der sikrer en god faglighed og styrker det gode arbejdsmiljø og samarbejde.

Der er således tale om en stilling med rig mulighed for indflydelse og udvikling, og hvor du skal stå i spidsen for positive forandringsprocesser.

Vi forventer, at:

  • du har solid erfaring som botilbudsleder i en politisk styret organisation, gerne erfaring med opstarts- og forandringsprocesser
  • du har en stærk faglighed, og arbejder systematisk med faglige metoder, opfølgning og løbende tilpasning i tæt samspil med medarbejderne
  • du har kendskab til handicapområdet og gerne også myndighedsområdet
  • du har en god økonomiforståelse og erfaring med budgetter.

Som leder er du tæt på. Du er til stede, tilgængelig for sparring og supervision af medarbejderne i deres daglige arbejde og er synlig og opmærksom.

Som person er du venlig, empatisk, tillidsvækkende og relationsskabende. Du udviser tillid og er åben for sparring. Du påvirker dine omgivelser på en positiv måde ved at udvise ro og overblik – også når det blæser. Det betyder, at du er skarp til at prioritere og at du er god til at formidle dine prioriteringer.

Sidst men bestemt ikke mindst, evner du at støtte og udvikle medarbejdernes tilgang til borgerne, med udgangspunkt i et fagligt pædagogisk og sundhedsfagligt fundament og værdigrundlag, der skal være kulturbærende for det nye tilbud.

Vi forventer dog ikke, at du er Superman/woman. Vi søger det hele menneske – en der er bevidst om sine egne styrker og svagheder og som tør bede om hjælp. For vi hjælper hinanden og har et motto, der hedder: Ingen skal lede alene!

Opbygning af det nye botilbud
Du får ledelsesansvaret for op til 40 medarbejdere og du assisteres af 1 teamleder.

Du vil som den første og vigtige opgave, skulle få dit hold helt på plads og derved sikre de rette sundhedsfaglige og pædagogfaglige kompetencer. Du vil også indgå i en erfaren og kompetent ledergruppe, som arbejder proaktivt med rekrutteringsudfordringer og med ændring af indsatser ud fra beboernes behov. Det betyder, at dine primære ansvarsområder bliver følgende:

  • Udvikling af det nye botilbuds værdier, etik og kultur, som sikrer, at det bliver et godt sted at leve og arbejde.
  • Arbejde for et godt og inddragende samarbejde med pårørende og civilsamfund.
  • God drift og sund økonomi er fundamentet for at kunne lykkes. Det er derfor vigtigt, at du som botilbudsleder tager ansvar for at sikre stabilitet og drift i en omskiftelig hverdag.
  • Skabe rammerne for god opgaveløsning og samarbejde mellem de kommende medarbejdere, hvor ordentlighed, respekt og god tone er en selvfølge.
  • Fremme et positivt og inkluderende arbejdsmiljø med blik for både fysiske og psykiske rammer og med fokus på inddragelse og kommunikation. Her spiller samarbejdet i MED og med tillidsvalgte medarbejdere en vigtig rolle.

Botilbuddet er beliggende i Vojens og består af en administrationsbygning og en række mindre huse, hvor beboerne har deres hjem, der alle har multiple handicaps. Stedet er i gang med en revitaliseringsproces, idet der er truffet en politisk beslutning om at afvikle det nuværende tilbud (Odinsgård) med henblik på etablering et nyt kommunalt botilbud på samme matrikel.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen i bilaget her.

Her kan du læse om tilgangen Værdifuld Hverdag.

Har vi vakt din nysgerrighed, vil vi meget gerne opfordre dig til at kontakte chef for Handicap og Socialpsykiatri Helle Birgitte Mikkelsen på telefon 23 20 31 43.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest den 16. november 2023.

Første runde ansættelsessamtaler afholdes 24. november og anden runde den 29. november 2023. I forbindelse med anden samtale vil der indgå personlighedsprofil og case.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Skoleleder i Vejle

    Skoleleder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Skoleleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Skoleleder i Vejle

    Skoleleder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Skoleleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Skoleleder i Varde

    Vil du stå i spidsen for en velfungerende skole i et stærkt lokalsamfund, hvor vi løfter i flok? Så har du lige nu mulighed for at være med til at præge den positive udvikling på Ansager Skole, hvo..
    • Skoleleder
    • Varde
    Få mere info
  • Skoleleder i Sydjylland

    I Esbjerg Byhistoriske Arkiv er en stilling som hhv. leder af Ribe Byhistoriske Arkiv (11,5 timer pr. uge) og en stilling som arkivkonsulent for Sydvestjys..
    • Skoleleder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
15. maj 2024 15
14. maj 2024 14
13. maj 2024 12
12. maj 2024 12
11. maj 2024 12
10. maj 2024 12
9. maj 2024 14
8. maj 2024 12
7. maj 2024 11
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 11
3. maj 2024 10
2. maj 2024 10
1. maj 2024 10
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 7
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 11
18. april 2024 11
17. april 2024 9
16. april 2024 8
15. april 2024 8