Rekrutteringsfirma

Visionær og dynamisk forstander til Joanna i Vesterborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vesterborg

Vil du være med til at sikre, at børn og unge med de største behov får de bedste muligheder? Er du en dygtig, visionær og dynamisk leder med ambitioner og strategisk tæft? Er du optaget af at lede en fortsat stærk, faglig retning og sikre høj faglig kvalitet hele vejen rundt om kerneopgaven - også når vi sætter barren højt? - ja, så er her en enestående mulighed for at blive forstander på Joanna i Vesterborg og være en del af vores dedikerede og kompetente team.

Vi søger:

Vi er på udkig efter en forstander, der har ledelsesværktøjerne på plads, som hviler i en solid ledelseserfaring og har et kommercielt mindset. Vi søger en dynamisk leder, der er visionær, handlekraftig og som evner at skabe positive forandringer og fremme en dynamisk arbejdskultur i organisationen. Som leder formår du at skabe følgeskab omkring dig og jeres mål, fordi du evner det strategiske samarbejde, der skaber retning og opretholder den gode sammenhængskraft, der er i organisationen.

Hos Joanna i Vesterborg referer forstander direkte til bestyrelsen og er leder for de to afdelingsledere, der er leder af hhv. botilbuddet og skolen. Derudover leder forstander vores supportteam, der består af køkken – og rengøringspersonale, pedelfunktion, chauffører, sygeplejerske og administrativt personale. Som forstander er det derfor vigtigt at kunne lede hele værdikæden og stå i spidsen for en helhedsorienteret tilgang, på tværs af afdelinger, for at skabe en positiv og sammenhængende arbejdskultur.

Du skal søge stillingen hvis du trives i rollen med at videreføre Joannas gode omdømme og position i markedet, fordi du har et kontinuerligt fokus på at sikre høj faglig kvalitet i ydelserne, og fordi du evner at opretholde det gode samarbejde såvel internt som eksternt i forhold til tilsyn, kommuner og samarbejdspartnere. Med andre ord formår du at lede udad og bruge dit lederskab til at lede opad, nedad og på tværs, fordi du er optaget af at udvikle og konsolidere den høje kvalitet, der til stadighed skal være hele vejen rundt om kerneopgaven på Joanna i Vesterborg.

Opgaver og ansvar

  • Overordnet ledelse, drift og strategi af Joanna i Vesterborg, herunder med en god økonomiforståelse.


  • Skabe og opretholde det gode samarbejde og samspil med en velfungerende og aktiv bestyrelse.

  • Personaleledelse og ledelse af ledere

  • Forretningsudvikling

  • Fastholde et løbende fokus på kompetenceudvikling. De kompetenceudviklingsinitiativer, der er gennemført, skal videreføres.

  • Sikre systematisk opfølgning, udvikling og implementering af indsatser.


Profil og kvalifikationer:

  • Har en relevant uddannelsesbaggrund (pædagog - eller læreruddannet) gerne suppleret med en lederuddannelse eller anden relevant videregående uddannelse.

  • Har erfaring med budgetter og økonomistyring.


  • Forretningsforståelse; herunder en innovativ tilgang, der forstår at udnytte muligheder og timing.

  • Solid ledelseserfaring med ledelse af ledere og medarbejdere indenfor fagområdet.

  • Stærke samarbejdsevner og evne til at opbygge og vedligeholde positive relationer med bestyrelsen og andre samarbejdspartnere.

  • Er robust og godt forankret; Evner at bevare ro og overblik i selv pressede situationer; Er svær at stresse – og stresser heller ikke omgivelserne.

  • Erfaring med tilsynsprocesser og evnen til at skabe åbenhed, struktur og handlingsplaner for at sikre høj faglighed og gennemsigtighed.


  • Har stærke metodiske kompetencer, der gør dig i stand til at være en værdifuld sparringspartner for lederteamet og medarbejderne. Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til neuroaffektiv udviklingspsykologi/pædagogik.

  • Er analytisk og velstruktureret i din arbejdsform; sørger for at følge op på dét, der bliver besluttet og er en god afslutter.

  • Optræder med en god pondus og autoritet; har let ved at tage ledelse og skabe følgeskab.


Hvem er vi:

Joanna i Vesterborg er veldrevet og velfungerende opholdssted og skole beliggende på samme matrikel i naturskønne omgivelser. Vi arbejder intenst og kvalificeret med at skabe de bedste betingelser for børn og unge i alderen 6-18 år med psykiske, sociale, adfærdsmæssige og/eller indlæringsmæssige problemer. Fra 18 år er der mulighed for efterværn til det 23 år, eller §107 tilbud til det 27 år. Skolen tilbyder dagbehandling, specialskole og STU.

Joanna i Vesterborg arbejder fokuseret med at skabe en unik helhed og sammenhæng mellem skole – og botilbud. Med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og individuelle udfordringer, arbejder vi målrettet med, at vores børn og unge oplever udvikling og trivsel gennem kontinuitet og høj faglig kvalitet i de pædagogiske og behandlingsmæssige indsatser i hverdagen.

Er du nysgerrig og kan du se dig selv som forstander hos os, så send din ansøgning og CV. Vi ser frem til at høre fra dig.

Der er ansøgningsfrist er d. 15. september og vi afholder 1. samtalerunde d. 20. september og 2. samtalerunde d. 25. september. Stillingen ønskes besat med opstart 1 november.

Vi samarbejder med CareMatch, der hjælper os i processen. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt seniorkonsulent Carina Nielsen på mail: [email protected]. eller tlf: 2624 4932


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vesterborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Vesterborg
  • Fredag den 15. september 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Holeby

    Vil du være med til at skabe rammerne for et godt børneliv med fokus på trivsel, læring, udvikling og dannelse for både de enkelte børn og for børnegruppen? Er du inddragende i din ledelsesstil og .
    • Skoleleder
    • Holeby
    Få mere info
  • Skoleleder i Nykøbing Falster

    Sct. Joseph Søstrenes Skole søger en nærværende og engageret viceskoleleder til at styrke vores dynamiske lærerteam med ansættelse pr. 1. august 2024. Sct. Joseph Søstrenes Skole er en 103 år g..
    • Skoleleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Vesterborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Vesterborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0