Rekrutteringsfirma

jern- og metalarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

For Bladt Industries beliggende ved Munkebo på Fyn søger randstad faglærte og tillærte medarbejdere inden for jern- og metalarbejde. Der er tale om skifteholdsarbejde, hvor de kører 3-holdsskift på dag-, aften- og nathold. Du vil komme til at arbejde som svejser, primært med pulver- og rørtrådsvejsning. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring som svejser, da Bladt vil sikre, at du bliver lært op i dette. Der er tale om faste stillinger.

bladt industries


Bladt Industries ordreproducerer stålfundamenter og offshore substations til havvindmølleparker over hele verden. De har siden 2013 haft produktionsfaciliteter på Odense Havn og er i gang med at etablere nye fabriksfaciliteter, der kan producere rekordstore monopæle, som forventes at stå klar i løbet af 2022.
De er blandt de største i verden inden for havvind og har de sidste 25 år leveret godt 2900 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer. Bladt Industries er fundamentet for den grønne omstilling offshore.

arbejdsopgaver


Vi leder efter en bred vifte af medarbejdere til det eksisterende team. Det er en forudsætning, at du har erfaring inden for jern og metal, f.eks. som smed, svejser, maskinarbejder eller andet. Det er ikke et krav, at du er uddannet inden for faget.
Du sætter en ære i dit arbejde og i at være grundig og kvalitetsbevidst. Derudover er du en dygtig håndværker, der trives med mange forskellige typer opgaver og en travl hverdag, hvor der dog altid er plads til at have det sjovt.
Opgaverne vil bestå af svejsning med rørtråd og pulversvejsning. Der vil være tale om arbejde med en del gentagelser, så dette skal du være indstillet på. Nogle af arbejdsopgaverne vil foregå i højderne.

din profil


Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med produktion, og det er en forudsætning, at du har erfaring inden for jern og metal.
Du trives i et hektisk, men positivt arbejdsmiljø i en virksomhed, der sætter en ære i orden, kvalitet og arbejdsmiljø.
Hvis du har en baggrund som smed, svejser, maskinarbejder eller lignende, vil det være en fordel, men det er på ingen måder et krav.

vi tilbyder


Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor de sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Her går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.
De tilbyder endvidere gode lønforhold og tillæg, kantineordning og en aktiv personaleforening.

ansøg


Vi leder efter medarbejdere, der kan starte hurtigst muligt, så send gerne dit CV snarest. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Svensson på tlf. 92920520 eller Emma Skovgaard på tlf. 48802701
Denne rekrutteringsproces varetages af randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Odense C

Lignende jobs

  • Smed i Odense

    Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en reparatør til vores værksted Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Smed
    • Odense
    Få mere info
  • Smed i Odense V

    Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed/mekaniker, der er klar til at arbejde m..
    • Smed
    • Odense V
    Få mere info
  • Smed i Odense S

    Det vil passe os helt perfekt! Vi søger nemlig rustfaste klejnsmede, der udover at være skarpe med værktøjet, også har hjertet på det rette sted. Passer beskrivelsen spot-on på dig? Det er vi g..
    • Smed
    • Odense S
    Få mere info
  • Smed i Odense NV

    Vi har travlt i vores skadesafdeling og søger derfor hurtigst muligt en dygtig Pladesmed / Karrosseritekniker / Autoopretter til et rigtigt godt jobDu bliver en del af engagerede og dygtige med..
    • Smed
    • Odense NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3