Klejnsmed lærling til Vedligeholdelsesområde Korsør, ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Korsør

Kunne du tænke dig en uddannelse som klejnsmed? Er du ansvarsbevidst, og kan du lide en afvekslende og til tider travl hverdag? Så er det måske dig, vi søger.

Om os

Vedligeholdelsesområde Korsør er placeret på Flådestation Korsør og har 4 underlagte værksteder samt et Drifts- og Støtteelement. Vedligeholdelsesområde Korsør er ISO certificeret på både kvalitets- og arbejdsmiljøområdet og arbejder derudover ud fra LEAN principperne.

Installationsværkstedet består af både militært og civilt personale, som alle er rutinerede medarbejdere med forskelligartede håndværksmæssige baggrunde. Værkstedet varetager el- og gyrotekniske opgaver, maler- og tømreropgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Endvidere har værkstedet ansvaret for regional låseteknisk service. Alt dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

På Installationsværkstedet lægger vi vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone ledere og medarbejdere imellem. Der vil efter nærmere aftale være mulighed for at indgå i vagtordning og du skal være indstillet på rejseaktivitet henover året.

Om stillingen

Som lærling veksler du mellem erhvervsskole (hvor det passer i forhold til din bopæl og dit praktiksted) og praktik på dit tjenestested, hvor du som klejnsmed lærling tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence.

Hos os får du en spændene og en travl hverdag. Du vil komme til at arbejde med fremstilling af diverse komponenter til installation blandt andet på søværnets skibe samt landmilitært materiel. Vi arbejder for det meste med stål, rustfast og aluminium materialer, som du gennem din læretid skal dygtiggøre dig i. Denne produktion foregår med moderne svejse- og bukketeknik. Smedene på værkstedet er certificerede svejsere, og du vil blive en del af dette team, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer.

Vi arbejder også med programmering og anvendelse af vores svejserobot, hvilken du også bliver oplært i at anvende.

Du vil få en af smedene tilknyttet som fast mentor i uddannelsesforløbet.

Som lærling i Forsvaret vil du få både faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Om dig

Du har bestået 2. grundforløb med speciale som smed, eller du er i gang med 2. grundforløb.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og en initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre, men samtidig evner at arbejde selvstændigt.
Der kan være rejseaktivitet forbundet med uddannelsen, hvorfor det vil være en fordel, hvis du er i besiddelse af kørekort til kat. B.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole. Dette skal vedlægges din ansøgning.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten). Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværkere og teknikere. Lønnen udgør 13.483,00 kr. pr. måned. Er du derimod 25 år, vil lønnen være 20.284,75 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Dit faste tjenestested er Korsør.

Vi arbejder 37 timer om ugen inkl. ½ times betalt frokostpause. Der er kaffe- og frugtordning og flekstidsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedsleder Lone Larsen på tlf.: 3045 5015 eller Assisterende værkstedsleder Bjarne Nielsen på
tlf.: 7282 2638. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Liv Rasmussen på [email protected]

Ansøgningsfristen er den 14. marts 2023. Samtaler afholdes løbende.
Ansættelse 01. september 2023 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og svendebrev. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består en Vedligeholdelsesdivision med af seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Korsør
  • Tirsdag den 14. marts 2023

Lignende jobs

  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    LUBI søger for en kunde i Sorø en dygtig montør/klejnsmed til montage af større maskiner i et værkstedsmiljø. Vi søger en engageret og kvalitetsbevidst medarbejder, som er klar til at tage ansvar o..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Dygtig klejnsmed med sans for detaljen søges. Hos LUBI søger vi for en kunde en dygtig klejnsmed til værkstedsarbejde. Vi søger en detaljeorienteret medarbejder med erfaring i 135/136/138 svejsni..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger dygtige klejnsmede med speciale i rustfri TIG svejsning (141) og erfaring med HL045 svejsestilling. Jobbet vil både være i værksted og på montage, så det er nødvendigt at du har kørekort. .
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Pladesmed søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en dygtig pladesmed til traditionelt karosseri- og pladearbejde. Så hvis du er udlært eller har tilsvarende erfaring, og ønsker at arbejde i en s..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2