Klejnsmed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

KLEJNSMEDLÆRLING

Har du lyst til at arbejde med reparation og vedligehold af procesanlæg til produktion af støbejern? Har du teknisk snilde, interesse for smedefaget og er du ikke bange for at tage fat? Så er det dig, vi søger som voksenlærling hos Tasso A/S, med start så snart den rette kandidat er fundet.

JOBBET

Som vores nye lærling bliver du en del af et velfungerende vedligeholdelsesteam på fem personer. Du vil komme til at arbejde med teknisk varierende opgaver inden for vedligehold af produktionsanlæg, produktionsmaskiner, smelteovne og stålkonstruktioner til produktionen samt vedligeholdelsesafdelingens øvrige daglige opgaver.

OM DIG

Du er en "hands-on" type, som har hænderne skruet rigtigt på, og som får tingene gennemført til tiden. Du har måske allerede erhvervserfaring inden for sværindustrien, svejsning eller på anden måde arbejdet med jern og stål. Derudover forventer vi, at du:

  • har flair for teknik
  • er serviceminded og fleksibel
  • kan gennemskue lettere konstruktioner
  • er faglig orienteret og moden i din væremåde
  • er initiativrig og indstillet på at lære
  • taler og skriver ubesværet dansk

VIRKSOMHEDEN

Tasso A/S er en del af BIRN Group, og er en international fokuseret virksomhed beliggende i hjertet af Odense. Virksomheden er en af Europas førende producenter af strengstøbt støbejern. Tasso A/S blev grundlagt i Odense i 1856 og producerede oprindeligt brændeovne og radiatorer. Med mere end 160 år på bagen kræver de markeder vi er i interaktion med innovation samt høj attention på kontinuerlige proces- og kvalitetsoptimeringer. Virksomheden eksporterer 90 % af produkterne, og Tasso A/S er derfor en stærk international partner, der skaber værdi i mange industrier. Kunderne findes bl.a. i vindmølleindustrien, den hydrauliske industri, glasindustrien og meget andet. Med en årlig støbekapacitet på 18.000 tons er Tasso A/S derfor en af de betydelige producenter af strengstøbte støbejernsprodukter i Europa, og der samarbejdes med grossister over hele Europa samt på oversøiske markeder. Tasso A/S\'s kvalitets-, miljø- og energiledelsessystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 50001. Virksomheden prioriterer bæredygtig fremstilling og adfærd.

Tasso A/S TILBYDER

En udviklende og indflydelsesrig lærlingetid i en virksomhed i vækst, hvor der sættes pris på samarbejde med mennesker med fokus på nye idéer og perspektiver. Samtidig arbejder vi struktureret og vedholdende i forhold til stabile processer med høj produktivitet.

Vi arbejder målrettet med sikkerhed, teamudvikling og LEAN i vores tilgang til procesoptimering, og vores specialister er højtuddannede inden for deres respektive områder. Derfor vil der for den rette kandidat være god mulighed for selv at præge og udvikle stillingen.

Din gage forhandles individuelt på et niveau der matcher dine kvalifikationer.

Hertil er der en attraktiv PFA pensionsordning med tilhørende sundhedsforsikring for dig og din familie.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages af BIRN Gruppens Koncern HR. Ønsker du yderligere information om Tasso A/S henvises til www.tasso-bar.com

Har du spørgsmål til stillingen, eller BIRN Gruppen, bedes du kontakte Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Odense C
  • Torsdag den 28. september 2023

Lignende jobs

  • Smed i Odense

    Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en reparatør til vores værksted Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Smed
    • Odense
    Få mere info
  • Smed i Odense SV

    Pladesmed/ Karosseritekniker søges til vores skadecenter i Odense SVVi søger en uddannet pladesmed / Karosseritekniker til vores skadecenter i Odense SV. Skadecentret arbejder efter Eurogara..
    • Smed
    • Odense SV
    Få mere info
  • Smed i Odense NV

    Vi har travlt i vores skadesafdeling og søger derfor hurtigst muligt en dygtig Pladesmed / Karrosseritekniker / Autoopretter til et rigtigt godt jobDu bliver en del af engagerede og dygtige med..
    • Smed
    • Odense NV
    Få mere info
  • Smed i Odense SV

    Har du hænderne skruet godt på og kan du klare fysisk hårdt arbejde? Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at blive dygtig til at slibe og polere? Vil du være med til at producere fadølshaner t..
    • Smed
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1