Håndværker til montørarbejde i vandforsyning søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vil du være en del af et team, der arbejder med at sikre den fortsatte levering af drikkevand af høj kvalitet fra Silkeborg Forsyning? Så er du måske den nye kollega, som vi søger. Jobbet I Silkeborg Forsyning bliver du en del af et team, der sammen står for drift, renovering og udvidelse af vores vandledningsnet. Vi hører til på Hvinningdal Vandværk i Silkeborg, hvor vi begynder om morgenen og kører der fra ud til de aktuelle opgaver, som kan være byggemodninger, renoveringer, reparationer eller andet.

Dine arbejdsområder vil primært være:

  • Plastsvejsning og montørarbejde

  • Føre tilsyn med anlægsarbejder

  • Projektkoordinering med samarbejdspartnere


  • Borger- og kundekontakt i forbindelse med projekter


Arbejdsdagene er afvekslende, så du skal trives i en omskiftelig hverdag. Du kører ud sammen med to entreprenører, og I samarbejder om at løse dagens projekter. Intet arbejde er for fint til dig, da du ved, at en hjælpende hånd kan være løsningen på en udfordring.

Dine kvalifikationer Din uddannelse er ikke afgørende, men din baggrund kan f.eks. være inden for anlægs-, VVS- eller smedefaget.

Du trives med at være ude og har lyst til det praktiske arbejde, hvor kravene til hygiejne og udførelse er høje.

Du skal også kunne se dig selv i følgende:

  • Du kan træffe beslutninger – også når udfordringerne presser på for en hurtigt og rigtig løsning.

  • Du kan tage teten på projekter, hvor du har ansvaret for sikre den rette koordinering og planlægning af opgaver.


  • Du tænker fremad og søger sparring hos kollegaer, når der er behov, og du deler også ud af din viden og erfaring til andre.

  • Du er god til at gå i dialog med andre og skaber det gode samarbejde.


Vi tilbyder og sikrer, at du får den nødvendige efteruddannelse til at arbejde med drikkevand, svejsning i plast, trailerkørsel og kørsel med truck.

Vi tilbyder   Du får et meningsfyldt arbejde og bliver en del af en virksomhed, der arbejder med kritisk infrastruktur, da vi arbejder med drikkevand, spildevand, varme samt genbrug og affald, og derfor spiller vi også en central rolle i den grønne omstilling.

Du bliver en del af distributionsteamet med gode kollegaer med flere forskellige faglige baggrunde. Vi har højt engagement, godt humør og altid plads til sparring, grin og gode snakke. Vi tilbyder frihed under ansvar, en spændende arbejdsplads og løbende efteruddannelse.

Hen over året arrangeres en række sociale sammenkomster for medarbejderne. Vi mødes blandt andet til motionsløb, teaterture, virksomhedsbesøg, fester og andre aktiviteter varierende fra år til år. 

Ansættelsesvilkår Ansættelsen er en fastansættelse på 37 timer om ugen og er dækket af Industriens Overenskomst. Hertil kommer en vagt hver 6. uge, med fast vagttillæg, der løber fra mandag morgen kl. 7 til følgende mandag kl. 7. Grundet deltagelse i vagten er der et bopælskrav på maks. 30 min. kørsel fra Hvinningdal Vandværk.

Opstart er snarest muligt.  

Vil du være en del af holdet?   Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen. 

Ansøgningsfristen er d. 8. august

Første samtale afholdes mandag d. 14. august og 2. samtale afholdes mandag d. 21. august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: 

  • Stafan Priyankan, Driftsleder ved Silkeborg Forsyning: +45 2055 6317 / [email protected]  



Grundet sommerferie besvares opkald og mails sporadisk i uge 29-31.

Om Silkeborg Forsyning  I Silkeborg Forsyning er vi omkring 150 kompetente og engagerede medarbejdere, der i samarbejde med eksterne leverandører hver dag leverer komfortabel, stabil og konkurrencedygtig fjernvarme og rent og velsmagende drikkevand til mange tusinde kunder i Silkeborg Kommune. Vi står også for den miljøbevidste håndtering af affald og spildevand i hele Silkeborg Kommune. 

Samlet set når vi alle Silkeborg Kommunes omkring 100.000 borgere med en eller flere af vores ydelser. Vores kunder er meget vigtige for os, og vi vil fortsat forbedre og videreudvikle kundeoplevelsen. 
  
Vi lytter til vores omverden og skaber innovative forsyningsløsninger i samspil med vores kunder og interessenter med fokus på miljø, klima og forsyningssikkerhed. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Silkeborg
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

  • Smed i Skive

    Thorn Vikar og Rekruttering søger på vegne af vores samarbejdspartner en kantbukker for virksomhed i Skive. Virksomheden udfører alle tænkelige opgaver indenfor smedefaget. Hvilken medarbejder .
    • Smed
    • Skive
    Få mere info
  • Smed i Højslev

    Job Description Klejnsmed søges til Højslev området For virksomhed i Højslev området søger vi en Udlært smed eller klejnsmed, med erfaring i MIG svejsning og gerne kendskab til robotsvejs..
    • Smed
    • Højslev
    Få mere info
  • Smed i Midtjylland

    Vi søger dig som kan spejle sig i efterfølgende: Dygtig tillært eller nyuddannet faglært smed med ekspertise inden for rustfrit stål.Evne til at læse og forstå tekniske tegninger.Erfarin..
    • Smed
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Smed i Herning

    ..
    • Smed
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2