Teknisk Account Manager til kedelanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storvorde

Vi søger dig, der har godt kendskab til kedelanlæg – og meget gerne kendskab til biobrændsler, røg, aske og emissioner fra biofyrede kedler!

Vi er en dansk virksomhed, der former den grønne energiproduktion til fremtidens samfund. Vi designer, fremstiller og monterer energianlæg til fjernvarme, produktions- og fødevarevirksomheder indenfor el, gas, oliefyrede damp- og varmeanlæg. Og så lægger vi stor vægt på trivsel og engagement blandt vores ansatte.

Du vil blive ansat hos Verdo Energy Systems A/S i den afdeling, der holder til i Storvorde og som bl.a. laver service på biofyrede kedler. Her søger vi en Teknisk Account Manager, som er vant til kundekontakt, og som kan se den rigtige tekniske løsning hos kunden.

Vi ser dig som den, der kan se løsningen på kundens dag-til-dag-forespørgsler. Herefter er det din opgave at lave et tilbud og håndtere ordren, hvorefter du står for projektledelsen og sørger for, at opgaven kommer i mål med en tilfreds kunde. Kundekontakten er vigtig, da du jævnligt kommer til at møde kunderne, idet du skal bidrage til vedligeholdelse af kundernes anlæg.

Dine primære opgaver til omfatte:

  • Projektledelse og planlægning
  • Håndtering af mandskab
  • Support af salgsafdeling
  • Leverandørkontakt
  • Kundekontakt
  • Reservedelssalg
  • Tilbudsberegning

Når du ikke er ude hos kunden, står du for en del af vores reservedelssalg.

Du er struktureret, grundig og udadvendt.
Vi forestiller os, at du er uddannet, landbrugsmaskinmekaniker, smed eller anden håndværksmæssig uddannelse. Du har måske selv stået med driften af et anlæg, men har fundet ud af, at du gerne vil et mere udadvendt job med kundekontakt. Det er også muligt, at du har en baggrund som servicetekniker, der har været ude og skrue, eller måske har du arbejdet som idriftsætter. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har kendskab til biofyrede anlæg samt god mekanisk forståelse.

Derudover forestiller vi os, atdu er struktureret og grundig, for når du har givet et tilbud, bærer du det hele vejen. Du er udadvendt, og har nemt ved at køre ud og tage kontakten hos kunden og skabe langvarige relationer. Tilsvarende er du god til at samarbejde internt, hvor du skaber dialog med både vores teknikere og smede.

Fokus på trivsel og udvikling
Vi tilbyder et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar, med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet og udviklende miljø, der arbejder på at skabe grøn energi, der gør en verden til forskel.

I Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Udover en alsidig hverdag præget af fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsopgaver tilbyder vi forskellige medarbejdergoder, sundhedsforsikring, pensionsordning og fælles sociale aktiviteter.

Sådan søger du stillingen
Har du lyst til at vide mere om jobbet, så tøv endelig ikke med at tage fat i Serviceleder Niels Christian Jørgensen, mobil 2077 8901

Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet det rette match til vores team. Så vent ikke med at sende din ansøgning.

Klik på ansøg-knappen og vedhæfter ansøgning, CV og relevante bilag som f.eks. eksamensdokumentation.

Bliv en del af holdet og vær med til at gøre en forskel se mere på https://job.Verdo.com/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Storvorde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Storvorde
  • Fredag den 20. januar 2023

Lignende jobs

  • Smed i Aalborg Øst

    Er du faglært klejnsmed og på udkig efter et spændende job? Så læs med her. Thorn Vikar & Rekruttering søger, på vegne af vores samarbejdspartner, en klejnsmed til svejsning af aluminiumskonstr..
    • Smed
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Smed i Aalborg

    RUSTFRI SMED SØGES I ELLER NÆR AALBORG – FAST FULDTIDSSTILLING Er du uddannet rustfri smed og brænder du for at yde et godt stykke svejsearbejde? Så kan det være dig som vi lige nu søger ti..
    • Smed
    • Aalborg
    Få mere info
  • Smed i Storvorde

    Virksomheden: Vi søger en erfaren pladesmed til vores værksted, hvor vi udfører pladearbejde på både personbiler og evt. lastbiler. Hos os får du muligheden for at arbejde i et professionelt miljø .
    • Smed
    • Storvorde
    Få mere info
  • Smed i Nibe

    For samarbejdspartner nær Nibe søger vi en maksinarbejder, en værktøjsmager eller lignende, som er en all around arbejder i en metal produktion. Der er tale om et try and hire forløb hvor man e..
    • Smed
    • Nibe
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Storvorde

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Storvorde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1