Socialfaglig konsulent til det specialiserede socialområde i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg Øst

Brænder du for det specialiserede socialområde og ønsker du – i et tæt samarbejde med kommuner og de regionale sociale tilbud – at bidrage til, at borgere med behov for specialiserede indsatser matches til de helt rette tilbud og indsatser?

Så har Specialsektoren i Region Nordjylland den rette stilling til dig. Vi søger en socialfaglig konsulent på fuld tid. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Om os
Specialsektorens opgave er som leverandør for kommunerne at levere indsatser til borgerne indenfor social- og specialundervisningsområdet. Vi fungerer på markedslignende vilkår og vores målsætning er, at være kommunernes foretrukne samarbejdspartner og leverandør af specialiserede indsatser. Vi vil medvirke til, at hvert enkelt menneske, der benytter vores tilbud, får de bedst mulige vilkår for at mestre sin egen tilværelse. For at lykkes med det, er det vigtigt, at borgerne får den mest kvalificerede indsats og støtte inden for de rammer og vilkår, som gør sig gældende, samt at vi til stadighed understøtter og udvikler virksomheden og dens tilbud.

Specialsektoren i Region Nordjylland består af fire områder: Området for Socialpsykiatri, Området for Rehabilitering og Socialt Udsatte Borgere, Området for Voksne med Udviklingshandicap - Sødisbakke og Området for Kommunikation og Specialpædagogik. Derudover er der tilknyttet en fællesadministration.

Om stillingen
Som socialfaglig konsulent bliver du tilknyttet Specialsektorens fællesadministration, hvor der er ca. 30 ansatte. Du bliver en del af administrationens fagkonsulentteam, der består af fem medarbejdere. Du kan læse mere om Specialsektoren på .

Dine opgaver vil primært relatere sig til ”Området for voksne med udviklingshandicap – Sødisbakke”, hvortil vi modtager borgere fra såvel de nordjyske kommuner som kommuner uden for regionen. Kerneopgaven vil være - på baggrund af kommunale henvendelser - at matche borgere til de rette tilbud samt forestå genforhandling af kontrakter ved allerede indskrevne borgere.

Dertil består opgaverne i, at samarbejde med tilbuddene i forhold til eks. udvikling af pladser til målgruppen og du vil ligeledes skulle bidrage med relevant socialfaglig viden i forhold til en række øvrige opgaver der løses af administrationen. Du vil blive en del af både et monofagligt team samt flere tværfaglige teams, som arbejder sammen om at understøtte tilbuddene i at løse deres kerneopgave. Af konkrete opgaver kan bl.a. nævnes:
  • Matchning af borgere. Heri ligger gennem dialog og forhandling med kommunerne, at finde frem til rette indsats og timer, som et grundlag for den endelig takst og kontraktindgåelse.
  • Genforhandlinger med kommunerne ved ændringer i borgeres støttebehov
  • Understøtte og deltage i konkrete udviklingsprojekter i områderne og i administrationen
  • Understøtte og udvikle samarbejdet med kommunerne og øvrige samarbejdspartnere
  • Socialfaglige opgaver som faglig sparring ift. magtindberetninger, deltagelse i kvalitetsovervågninger og bidrage til arbejdet med udarbejdelse og implementering af retningslinjer, arbejdsgangsbeskrivelser m.v.
  • Facilitering af møder
  • Undervisning i forhold til relevante fagområder
  • Administrative opgaver

Vi søger
En konsulent med en relevant socialfaglig baggrund – fx socialrådgiver, pædagog eller ergoterapeut med sagsbehandler- eller konsulenterfaring - og som har en solid socialfaglig viden og erfaring. Det vil være en fordel med erfaring fra arbejde med voksne med udviklingshandicap.

Specialsektoren har ikke myndighedsopgaver i relation til borgerne, men det er yderst relevant med indsigt i og gerne erfaring fra samarbejde med myndighedsområdet, samt kendskab til Voksenudredningsmetoden.

Vi lægger vægt på, at vores nye kollega både kan arbejde selvstændigt, proces- og helhedsorienteret på tværs af faggrænser såvel internt som eksternt. Ligeledes lægger vi vægt på, at du mestrer og ser værdien af samarbejde og det at være en del af en helhed, hvor vi er optaget af at spille hinanden og organisationen god.

Vi forventer desuden, at du:
  • Har interesse for og kendskab til det specialiserede socialområde og viden om serviceloven
  • Kan lide og mestrer rollen som professionel forhandler og finder værdi i at finde frem til den rette indsats i en god og konstruktiv dialog med kommuner og tilbud
  • Vil bidrage til at styrke og udvikle på rollen som professionel leverandør og samarbejdspartner
  • Har en arbejdsstil som er struktureret og systematisk – og kan arbejde i henhold til vedtagne procedurer og arbejdsgange
  • Kan samarbejde med og har interesse i, at dyrke netværk/relationer i kommuner og med øvrige samarbejdspartnere
  • Er åben og nysgerrig på andres perspektiver og har en god kontekstforståelse
  • Kan vejlede, inspirere, motivere og "gå foran" i forhold til diverse projekter
  • Er teoretisk velfunderet og løbende ajourfører din viden
  • Kan udtrykke dig klart og tydeligt såvel mundtligt som skriftligt

Hvad kan vi tilbyde
Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø i en teambaseret organisation, som er optaget af samskabelse på tværs af tilbud og teams – og med et stort fokus på kvalitet i løsningen af opgaver.

Du vil have adgang til sparring og tæt samarbejde med dygtige, engagerede og erfarne kolleger.

Du får i det daglige arbejde rig mulighed for at arbejde tværfagligt, og du får samtidig i høj grad mulighed for selv at tilrettelægge dit arbejde.

Vi har en uformel omgangstone og arbejder efter værdierne Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme, som vi bruger aktivt i vores udvikling af praksis.

Yderligere om ansøgning og ansættelse
Du får arbejdssted i administrationen i Regionshuset i Aalborg Øst. Det er nødvendigt, at du har kørekort og evt. bil til rådighed, da mange af arbejdsdagene vil foregå på tilbuddene eller i kommunerne.

Der er tale om en fuldtidsstilling med løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicekontorchef i Specialsektoren, Helle Bielefelt Søndergaard, tlf.: 61145631, mail:

Ansøgningsfristen er søndag den 1. oktober 2023.

Der afholdes ansættelsessamtaler fredag den 6. oktober 2023. Ansættelse fra den 1. december 2023 – eller tidligere efter aftale.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Aalborg SV

    Familiegruppe MidtVest søger 3 Socialrådgivere/Socialformidlere til vores børneteam og ungeteam.Familiegruppe MidtVest søger en børne- og ungerådgiver til vores ene børneteam, 37 timer. pr. uge..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg SV

    Er du god til at vejlede, og er du nysgerrig på dine medmennesker, så er du måske den administrative kollega, vi søger til et fuldtidsjob i vores afdeling i Aalborg. Om jobbet Kan du se dig..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Ønsker du at arbejde helhedsorienteret ved at hjælpe ledige borgere med komplekse udfordringer tilbage til arbejdsmarkedet? Kan du lide at have en koordinerende rolle i forhold til de nødvendige jo..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0