Engagerede og udviklingsorienterede socialrådgivere til Børne- og Ungdomspsykiatrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd, søger to engagerede og udviklingsorienteret socialrådgiver til Børne- og Ungdomspsykiatrien grundet opnormering

Om jobbet:
Vi er i gang med en udviklingsproces i Børne- og Ungdomspsykiatrien, hvor der for socialrådgivere er et særligt fokus på brobygning og det tværsektorielle samarbejde. Dine funktioner vil derfor kunne udvikles i takt med denne proces. Du får selv mulighed for at være en del af processen og den fortsatte udvikling i Klinik Psykiatri Syd.

Om dig:
Vi forventer, at du
  • har en bred socialrådgivererfaring fra den kommunale sektor, psykiatrien eller andre sektorer, der arbejder med målgruppen.
  • som socialrådgiver kan indgå i et konstruktivt tværfagligt samarbejde omkring patienternes sociale forhold
  • har evner og lyst til at udvikle samarbejdsrelationer på tværs af fag- og sektorgrænser
  • kan koordinere den enkelte patients sag på flere niveauer
  • har lyst til at arbejde i en teambaseret og udviklingsorienteret organisation
  • kan varetage relations- og netværksarbejde i forhold til patienter og pårørende
  • kan bidrage ud fra dit personlige og faglige potentiale og arbejde reflekterende
  • har mod på at rumme situationer, som er akutte eller udefinerbare
  • har gode kommunikationsevner på flere niveauer
  • er fleksibel og omstillingsparat

Vi tilbyder:
  • et ansvarsfuldt, afvekslende og udviklende job
  • tæt teamsamarbejde på tværs af faggrupper og organisationer
  • tæt samarbejde med patient og pårørende
  • inspirerende og dygtige kollegaer
  • faglig sparring og udvikling
  • et velfungerende lederteam
  • Mentorordning

Om os:
Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling og forskning er centrale elementer ikke mindst på Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien.

Klinik Psykiatri Syd er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, Retspsykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatri og en omfattende ambulant funktion.
Områderne Akut Psykiatri, Mani og Depression, Angst og Personlighedspsykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatri samt Retspsykiatrien er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens Psykose-sygdomme har til huse på Brandevej i Aalborg Øst.
Uddannelse af studerende og elever er en af Psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.

Vil du vide mere?
Har stillingen vakt din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Skulle du ønske yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende socialrådgiver Tine Blach Nielsen, telefon 41 77 17 04.

Det praktiske:
Faste stillinger på fuld tid
Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger.

Ansættelse: 01.02.2023 eller snarest muligt
Ansøgningsfrist: 16. januar 2023
Samtalerne vil finde sted Mølleparkvej 10. Psykiatrien den 19. og 25. januar.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen fil fysisk være placeret på Mølleparkvej.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.
I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatrien Syd på hjemmesiden .

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Aalborg
  • Mandag den 16. januar 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Aalborg SV

    Familiegruppe MidtVest søger 3 Socialrådgivere/Socialformidlere til vores børneteam og ungeteam.Familiegruppe MidtVest søger en børne- og ungerådgiver til vores ene børneteam, 37 timer. pr. uge..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Vi søger tre Socialrådgivere/Socialformidlere til Voksensocialafdelingens VisitationEr du klar til at gøre en forskel i et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø? Vil du være med til at forme Danm..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Vi søger 2 nye kollegaer med socialrådgiver/socialformidler eller anden socialfaglig baggrund i faste stillinger på 37 timer om ugen fra den 1. august 2024 eller snarest derefterVi opnormerer v..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Nyoprettet stilling som Boligkoordinator i fast stilling på 37 timer om ugen fra den 1. august 2024 eller snarest derefter Vi søger dig der allerede kender [xxxxx] – gerne vores hus o..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. juni 2024 10
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 10
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10
30. maj 2024 10
29. maj 2024 10
28. maj 2024 11
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 10
23. maj 2024 8
22. maj 2024 9
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!