Vejleder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Studievejleder til FGU Aalborg

FGU Aalborg søger en studievejleder i en fuldtidsstilling pr. 1. december eller snarest muligt
FGU Aalborg har to skoler i hhv. Aalborg og Kongerslev, men det primære arbejdssted vil være på skolen i Aalborg.

Vi søger:
En studievejleder, som skal indgå i et forpligtende samarbejde med øvrige studiecentermedarbejdere på FGU Aalborg. Teamet består af studievejledere for AGU, PGU, EGU og Basis, indskrivningsvejleder, elevsupporter og ordblindeundervisere.

Hvad er FGU:
Den Forberedende Grunduddannelse (FGU Aalborg) er et relativt nyt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. FGU arbejder ud fra en ny pædagogisk praksis med afsæt i 15 didaktiske principper (se Undervisningsministeriet https://www.uvm.dk/forberedende-grunduddannelse.)

Uddannelsen kombineres af praksisundervisning, undervisning i almene fag, virksomhedspraktik, vejledning og almen dannelse. Der er fokus på at udvikle elever fagligt, socialt og personligt gennem et struktureret, rummeligt og individuelt tilpasset undervisningsmiljø, og det stiller særlige krav til lærernes og vejledernes pædagogiske kompetencer.

FGU skal give de unge kompetencer og motivation til at begynde en ungdomsuddannelse eller et job.
Alle forløb tilpasses individuelt indenfor de givne rammer og kan justeres undervejs, så de unge får de bedste forudsætninger for at få deres fremtids­drømme opfyldt i forhold til uddannelse og job. FGU består af tre spor; almengrunduddannelse (AGU), produktionsgrunduddannelse (PGU) og erhvervsgrunduddannelse (EGU).

En studievejleders arbejdsopgaverne består af individuel og kollektiv studievejledning og samtalebaseret afklaring på baggrund af elevens uddannelsesplan. Som studievejleder understøtter du elevernes kontaktlærere vedr. udarbejdelse og ændringer af elevens forløbsplan, og du bidrager til holdskifte og forlængelser og udslusning af elever i samarbejde med kontaktlærer.

Ud over dette er andre væsentlige opgaver:
  • Virksomhedsbesøg, planlægning af kombinationsforløb og elevpraktikker m.m.
  • Opfølgning på studieaktivitet i samarbejde med elevsupportere og kontaktlærere
  • Opfølgning på fravær og fremmøde blandt eleverne
  • Støtte lærerne ift. sparring i vejledning af eleverne.
  • Deltage i tværfagligt samarbejde og vejledermøder på tværs i organisationen
  • Ekstern kommunikation og kontakt til interesserede unge i målgruppen for FGU, KUI-samarbejde (Den Kommunale ungeindsats), UU-vejledere, forældre, kommunen, uddannelsesinstitutioner og SSP-samarbejde.
  • Planlægning og deltagelse i uddannelsesmesser og øvrige relevante arrangementer
  • Kommunikation og information og tiltag og arrangementer til elever, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere
  • Deltagelse i udarbejdelse, udvikling og afvikling af trivselsundersøgelser, ungeprofilundersøgelser m.m.
  • Deltagelse i studiecentermøder, lærerteammøder, skole- og institutionsmøder m.m.
  • Deltage i interne og eksterne udviklingstiltag – organisationsudviklingsindsatser, projekter m.m.
  • Øvrige relevante opgaver


Vi tilbyder:
En spændende og udfordrende stilling med base i skolens studiecenter. En udviklingsorienteret arbejdsplads præget af tværfagligt samarbejde til gavn for de unge. En institution med høj faglighed og et kreativt miljø, hvor unge menneskers udvikling af faglige, sociale og personlige kompetencer er omdrejningspunktet for vores virke. I stillingen er der en mangfoldighed af opgaver, bred faglighed og mange tæt samarbejdsflader.

FGU Aalborgs forventninger til ansøger:
  • Relevant faglig uddannelse og erfaring indenfor vejledning af unge – gerne unge med særlige behov – f.eks. lærer, pædagog, socialrådgiver, kandidat med indsigt i uddannelsesvejledning eller andet.
  • Diplomuddannelse i vejledning eller ligende uddannelse.
  • Erfaring med eller kendskab til arbejde med unge fra andre uddannelsesinstitutioner.
  • Udpræget struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsning
  • Et menneskesyn præget af respekt, tolerance, loyalitet og humor
  • Rummelighed og empati
  • Selvstændigt og evne til at planlægge en individuel indsats
  • Samarbejdsdygtig i gensidigt forpligtende arbejdsfællesskaber
  • Gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt.
  • Interesseret og engageret i udviklingen af den forberedende grunduddannelse
  • B-Kørekort


Du kan læse mere om FGU Aalborg på www.fguaalborg.dk

Hvornår og hvordan:
Stillingen ønskes besat den 1. december 2023 eller snarest muligt
Ansøgningsfristen er den 12. oktober kl. 12.
Samtaler finder sted den 26. oktober på Sohngårdsholmsvej 51B i Aalborg
Ved spørgsmål til stillingen kan uddannelsesleder Pernille Dyrmose kontaktes på mail: [email protected] i tidsrummet 15.00-16.00.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til aftale mellem Finanministeriet og Lærernes Centralorganisation/ Uddannelsesforbundet – ansøgere bedes orientere sig på forhånd om løn- og ansættelsesforhold. Læs mere her https://www.uddannelsesforbundet.dk/medlemmer/arbejdsliv/loen/loentabeller/
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Aalborg
  • Torsdag den 12. oktober 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Aalborg

    FGU-Aalborg søger en STU-vejleder mm. pr. 1. august 2024 med Mou Hotel som primær arbejdsplads. Denne stilling spiller en vigtig rolle i at støtte vores STU-elevers personlige og uddannelsesmæssige..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg SV

    Familiegruppe MidtVest søger 3 Socialrådgivere/Socialformidlere til vores børneteam og ungeteam.Familiegruppe MidtVest søger en børne- og ungerådgiver til vores ene børneteam, 37 timer. pr. uge..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg SV

    Er du god til at vejlede, og er du nysgerrig på dine medmennesker, så er du måske den administrative kollega, vi søger til et fuldtidsjob i vores afdeling i Aalborg. Om jobbet Kan du se dig..
    • Socialrådgiver
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. maj 2024 4
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!