Misbrugsbehandler til afsnit 5641, De Særlige Pladser i Frederikssund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Vil du arbejde med misbrugsbehandling til indlagte patienter med svære psykiatriske problemstillinger?

De Særlige Pladser ved Psykiatrisk Center Nordsjælland i Frederikssund søger en misbrugsbehandler.
Er du uddannet misbrugskonsulent eller er du socialrådgiver, pædagog, sygeplejerske eller anden faglighed med relevant videreuddannelse og med erfaring i misbrugsbehandling, så læs mere her.

Om jobbet

På De Særlige Pladser skal du arbejde med stabilisering af misbrug hos sårbare patienter med alvorlig psykiatrisk sygdom og misbrug og udadreagerende adfærd, der er indlagt til rehabilitering i perioder på 6-12 måneder – nogle gange længere. Behandlingen sker med udgangspunkt i patientens ønsker og i samarbejde med patientens kommune.

Målet er, at patienternes generelle funktionsniveau øges og misbrug mindskes eller helt ophører, vi arbejder med harmreduction i de tilfælde, hvor patientens motivation omhandler et mere stabilt liv uden kriminalitet, men uden et ønske om helt at ophøre med alkohol eller stoffer.

Vi arbejder i Region Hovedstadens Psykiatri med kognitiv terapi med stort fokus på recovery og low arousal.

Din rolle

Du skal med din viden om motivationsarbejde og misbrugsbehandling være med til at sikre

patienterne de bedste muligheder for at arbejde med deres misbrug. Misbrugsbehandlingen er under fortsat udvikling og vi er nysgerrige på dine erfaringer og ikke mindst ideer til, hvordan vi kan yde den bedst mulige misbrugsbehandling til denne gruppe patienter.

Derudover vil du stå for den fortsatte vidensudvikling i den øvrige personalegruppe, f.eks. i form af undervisning omkring misbrug samt den daglige sparring i personalegruppen.

Du bliver tilknyttet et psykiatrisk sengeafsnit, hvor der er indlagt 10 patienter, der primært har diagnoser indenfor skizofreni-spektret. Du vil indgå i tværfaglige teams sammen med specialpsykolog, klinisk psykolog, almen læge, psykiater, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, socialpædagoger, fysioterapeut, musikterapeut – og evt. være kontaktperson for enkelte patienter. Du vil spare monofagligt med misbrugsbehandler på vores naboafsnit, som vi samarbejder tæt med.

Vi tilbyder

  • En grundig introduktion til jobbet og psykiatrien generelt.
  • Har du ikke arbejdet på et hospital før, får du oplæring i Sundhedsplatformen
  • Stor mulighed for at sætte dit præg på misbrugsbehandlingen og på den fortsatte udvikling af det tilbud, som vi giver patienterne på De Særlige Pladser
  • Løbende supervision og mentorordning
  • Årlige udviklingsdage. Da vi arbejder tværfagligt, vægter vi de årlige udviklingsdage med faglige oplæg og erfaringsudveksling. De Særlige Pladser har vores eget uddannelsesprogram.
  • Der er mulighed for særlige kurser, efteruddannelse mm.

I vores planlægning af vagter tilstræber vi, at der både skal være plads til arbejdsliv og privatliv. Stillingen er som udgangspunkt fuldtid i blandede dag- og aftenvagter.

Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sara Toor på mail: [email protected], eller telefon: 21 67 05 11.

Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du også kan se film her fra De Særlige Pladser.

Tidspunkter

Ansøgningsfrist: 7. marts 2023

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 14. marts 2023.

Tiltrædelse: Snarest

Om De Særlige pladser
De Særlige Pladser ligger på Frederikssundsvej 30 i Frederikssund. Her er tre åbne psykiatriske afsnit med plads til 42 patienter. På hvert afsnit er vi ca. 35-38 medarbejdere. Vi har tilknyttet psykiater hele døgnet.

Vi har patienter, som har været indlagt både i den retslige psykiatri og den lukkede psykiatri, og nogle patienter har behandlingsdomme. Psykiatriloven gælder også her på De Særlige Pladser. Afsnit 5641 tilbyder også skærmpladser til patienter, som har et ekstra behov for intensiv psykiatrisk pleje.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du skal være opmærksom på, at vi er et døgnafsnit, hvor der er både dag-, aften- og weekendvagter.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Frederikssund
  • Tirsdag den 07. marts 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Frederikssund

    Visitator søges til fast stilling – er det dig?Kom og bliv en del af en visitation, hvor brugerinddragelse, høj faglighed, fleksibilitet og nytænkning er i fokus.Kom og bliv en del af en visitation..
    • Socialrådgiver
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kongens Lyngby

    Engelsborg har en stilling som døgnmedarbejder på 37 timer ledig snarest muligt. Om [xxxxx] Engelsborg er et udslusningsfængsel under Kriminalforsorgen, hvor der er pl..
    • Socialrådgiver
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordsjælland

    På Trollesbro søger vi en støttekontaktperson(SKP) til vores team Tjekpunkt. Hvis du foretrækker en arbejdsdag med masser af borgerkontakt og frihed til selv at tilrettelægge dine opgaver, har vi e..
    • Socialrådgiver
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Helsinge

    Har du lyst til at gøre en forskel og støtte sygemeldte borgere tilbage på arbejdsmarkedet? Er du ambitiøs, professionel og værdsætter du fagligheden højt? Så kan vi tilbyde dig ansættelse i en vel..
    • Socialrådgiver
    • Helsinge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1