Socialrådgiver/-formidler til Ungekontakten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Ungekontakten søger en socialrådgiver/-formidler til en fast stilling på 37 timer pr. 1. december eller snarest derefter
Ungekontakten er Frederikssund Kommunes fælles indgang for udsatte unge mellem 15 og 29 år, der har brug for rådgivning og støtte for at opnå et godt liv med uddannelse eller job.

Ungekontakten er en afdeling under Center for Job og Rådgivning, der har haft stor succes med at samle jobcenter og socialpsykiatri, så vi kan arbejde meningsfyldt med de unge på tværs af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og lov om social service. De unge, der er tilknyttet Ungekontakten, har mange forskellige typer udfordringer. Mange af dem har psykiatriske diagnoser, udviklingsforstyrrelser eller sociale problemer såsom misbrug, ensomhed, hjemløshed eller svære familieforhold. Det er ofte komplekse forløb med flere diagnoser eller problematikker samtidig.

Som socialrådgiver vil din vigtigste opgave være at motivere, skabe tillid og guide den unge henimod den forandring, der er brug for.

Arbejdsopgaver
Helt konkret vil dine opgaver bl.a. være at bemande vores modtagelse, afholde visitationssamtaler og jobsamtaler, undervise i vores interne beskæftigelsestilbud samt arbejde med den unges uddannelsesplan. Det er også vigtigt at du samarbejder og koordinerer med relevante samarbejdspartnere for at sikre en god samlet indsats for den unge. Eksempelvis samarbejder vi ofte med psykiatriske behandlingssteder, misbrugscentre eller uddannelsessteder. Derfor har du en sagsstamme på ca. 40 sager, så der er tid til at koordinere.

I Ungekontakten vil du blive en del af et team på 10 socialrådgivere og have et tæt samarbejde med vores team af 11 mentorer. Herudover har Ungekontakten tilknyttet uddannelsesvejledere, SSP-koordinator og ydelsesrådgiver. Ungekontakten er fysisk placeret på Campus Frederikssund, hvor alle ungdomsuddannelser, FGU Frederikssund samt 10. klasse center, ungdomsskole og folkeskole er samlet.

Du bliver en del af en afdeling med engagerede og dygtige kollegaer med plads til humor og grin. Vi sætter respekten for hinanden, vores kolleger og borgerne højt, på samme måde som vi ser forskellighed som en styrke.

Forventninger og kvalifikationer
  • At du har en baggrund som socialrådgiver/socialformidler og har erfaring i at arbejde helhedsorienteret og gerne på tværs af Beskæftigelsesloven og Serviceloven
  • At du er god til at skabe relationer, er motiverende og vejledende og har lyst til at være i positiv dialog med borgere, kollegaer, samarbejdspartnere m.m.
  • At du kan lide at arbejde selvstændigt og i lige så høj grad tværfagligt
  • At du er fleksibel og omstillingsparat, kan prioritere og bevare overblikket, i en til tider omskiftelig hverdag
  • At du har godt humør og overskud, samt kan bidrage til et godt arbejdsmiljø


Løn og ansættelsesforhold
  • Fast stilling på 37 timer
  • Flekstidsordning
  • Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation
  • Arbejdssted er på Campus i Frederikssund
  • Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Ansættelsen vil være betinget af, at referencerne er tilfredsstillende.


Ansøgningsfrist
Mandag den 13. november 2023 kl. 08:00

Indkaldelse til samtale vil ske telefonisk og samtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2023 eller snarest derefter.

Du kan få mere at vide om stillingerne ved at kontakte socialrådgiver Sabine K. Andersen på telefon 30 52 46 90 eller teamkoordinator Sanne D. Jensen på telefon 30 44 13 54.

Har du kvalifikationerne og lyst til at arbejde i Ungekontakten, så glæder vi os til at høre fra dig

Ansættelsesforhold
Fast stilling på 37 timer

Tiltrædelse
01. jan 2024

Kontakt
Socialrådgiver Sabine K. Andersen på telefon 30 52 46 90 eller teamkoordinator Sanne D. Jensen på telefon 30 44 13 54.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Frederikssund
  • Onsdag den 01. november 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Frederikssund

    Visitator søges til fast stilling – er det dig?Kom og bliv en del af en visitation, hvor brugerinddragelse, høj faglighed, fleksibilitet og nytænkning er i fokus.Kom og bliv en del af en visitation..
    • Socialrådgiver
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Socialrådgiver (studiejob) i Nordsjælland

    Er du frisk på at medvirke til, at familier i [xxxxx] oplever at få en god service? Har du mod på at hjælpe børne- og ungerådgiverne i deres administrative opgaver? Kan du omstille dig og .
    • Socialrådgiver
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordsjælland

    På Trollesbro søger vi en støttekontaktperson(SKP) til vores team Tjekpunkt. Hvis du foretrækker en arbejdsdag med masser af borgerkontakt og frihed til selv at tilrettelægge dine opgaver, har vi e..
    • Socialrådgiver
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Frederikssund

    Center for Familie og Rådgivning i Frederikssund søger erfaren familiebehandler til UdførerområdetVil du være en del af en ambitiøs afdeling med høj faglighed og fantastiske kollegaer? Så skynd dig..
    • Socialrådgiver
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1