Erfaren leder søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gandrup

Vi søger en erfaren leder, der er i stand til at skabe følgeskab og resultater

Drømmer du om at stå i spidsen for et nyere botilbud for unge i mistrivsel og muligt misbrug? Er du i stand til at skabe stærke resultater sammen med andre gennem dialog, samarbejde og tydelig ledelse?

Vi søger en erfaren leder til et socialpædagogisk opholdssted. Du brænder for og kender målgruppen. Du forstår de faglige dilemmaer og er en stærk og tydelig dialogpartner, der evner at skabe det nødvendige følgeskab og medspil i en travl hverdag, hvor tydelighed, tvivl, vilje og forståelse skaber god pædagogisk praksis og gode fagligt funderede resultater.

Bostedet Viljen

Bostedet Viljen ligger i naturskønne omgivelser i Gåser i Nordjylland med cirka 30 km til Aalborg. Vi er et nyere socialpædagogisk opholdssted, der arbejder med misbrugsbehandling og døgnbehandling af unge i mistrivsel. Vi har plads til syv unge i døgnophold.

Det pædagogiske arbejde bygger på individuelle udviklingsplaner, hvor den enkelte unge og den unges netværk er tæt inddraget i at kortlægge udfordringer, ressourcer og fastsætte mål og delmål for opholdet med udgangspunkt i den kommunale handleplan. Der vægtes et højt niveau af med- og selvbestemmelse ud fra en ambition om, at den unge skal opleve at have en tryg og anerkendende base, der møder og støtter den unge i kampen for at komme ud af misbruget og ind i nye positive forpligtende fællesskaber. I den forbindelse er KRAP valgt som pædagogisk referenceramme og alle medarbejdere får løbende relevant videreuddannelse og supervision.

Viljens værdigrundlag er bl.a. inspirereret af narrativ tilgang, hvor alle mennesker er relationelt forbundne og identiteten skabes gennem de fortællinger vi og andre har om os selv og andre. Den pædagogiske praksis og tilgang er åben, nysgerrig og undersøgende, og inddrager relevante faglige metoder i arbejdet. Det kalder på en tydelig og dialogisk ledelse, der vedholdende er i stand til både at udvikle og udfordre praksis og finde løsninger sammen med medarbejderne og de unge.

Vi forventer

Du er en faglig velfunderet og dedikeret leder, som kan stå inde for Bostedet Viljens bærende værdier og er i stand til at omsætte dem til en værdiskabende pædagogisk praksis i en ofte uforudsigelig hverdag. Du har viden og færdigheder, som gør dig til det faglige fyrtårn, der sætter og sikrer kursen i en travl hverdag. Du har gode samarbejdsevner. Du ser gevinsten i at reflektere og kvalificere handlinger sammen med medarbejderne, så I sammen skaber et udviklende og omsorgsfuldt miljø, hvor de unge bliver mødt af bæredygtige relationer og støtte til at nå deres mål.

Vi søger en leder med forstand på at drive en virksomhed på det sociale område. Du er erfaren i samarbejde med et socialtilsyn og andre myndigheder. Du er leder med en relevant faglig grunduddannelse og lederuddannelse eller indstillet på at få det. Du har gode kommunikative evner, mundtligt som skriftligt og også behersker de nødvendige digitale redskaber.

Du er ambitiøs og ønsker at udvikle Bostedet Viljen til et socialpædagogisk opholdssted, der skaber udvikling og markante resultater med målgruppen af unge i mistrivsel og misbrug.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med klare faglige ambitioner og mulighed for at præge kulturen.
  • Engagerede kollegaer som brænder for målgruppen og fagligt samspil.
  • Gode muligheder for løbende faglig udvikling, supervision og uddannelse.
  • Stor indflydelse i dagligdagen, hvor aften- og weekendarbejde også indgår.
  • En ambitiøs og professionel bestyrelse.

Ansvar og arbejdsopgaver

Du varetager den daglige og faglige ledelse af Bostedet Viljen og har det fulde personaleansvar. Det er derfor vigtigt, at du er en synlig leder, der fremstår med den nødvendige ro, stabilitet og arbejdslyst i hverdagens opgaveløsning.

Du forstår betydningen af at lede i mellemrummene, og ved hvordan en fælles kultur skabes gennem guidning, sparring om faglige dilemmaer og med opmærksomhed på den samlede opgaveløsning og trivsel.

Du er ansvarlig for forældre- og myndighedssamarbejdet, og sikrer sammen med medarbejderne den løbende opfølgning på de unges udviklingsplaner og afholdelsen af statusmøder. Du får stor indflydelse på eget arbejde, ansvaret for kvaliteten i arbejdet og den fortsatte udvikling af Bostedet Viljen.

Ansøgningsfristen er torsdag den 14. december 2023. Vi gennemfører ansættelsessamtaler mandag den 18. december og torsdag den 21. december 2023. Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Thomas Johansen på 20810874 eller Anders Fløjborg på 30922265.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aca791ef)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gandrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Gandrup
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Aalborg

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordjylland

    Er du vores nye kollega i Familierådgivningen?­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­___________________________________________________________________________________________________________Vi søger en ny kollega t..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Er du struktureret, selvstændig og fleksibel med et højt fagligt niveau? Og har du lyst til at blive en del af en dynamisk og tværfaglig institution med fokus på at bringe mennesker sikkert videre .
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Gandrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Gandrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0