Vi opnormerer - derfor søger vi en engageret socialrådgiver til vores to børnepsykiatriske ambulatorier for børn i al...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du stærke socialfaglige kompetencer, og vil du gå forrest i forhold til at skabe gode tværsektorielle overgange for vores yngste patienter og deres familier?

Så har vi lige nu en ledig 37 timers stilling som socialrådgiver, hvor du skal løse socialfaglige arbejdsopgaver for vores ambulatorium og dagafsnit for spæd- og småbørn B290 samt ambulatorium og dagafsnit for småbørn B291.

Jobbet
På B290 bliver du tilknyttet dagafsnittet og det team, der tager sig af udredning på baggrund af mistanke om psykiatriske vanskeligheder. På B291 bliver du tilknyttet den del af afsnittet, der varetager ambulante udredninger.

Din arbejdstid er ligeligt fordelt mellem de to ambulatorier. Begge ambulatorier er beliggende på vores matrikel på Glostrup.

Målgrupperne i ambulatorierne B290 og B291
Ambulatorium for spæd- og småbørn, B290 udreder og behandler spæd- og småbørn i alderen 0-36 måneder, hvor der er mistanke om forskellige former for børnepsykiatriske vanskeligheder og udviklingsproblemer, f.eks. forstyrrelser i regulering af opmærksomhed, søvn, adfærd, forstyrrelse i socialt samspil og kontakt, alvorlige spiseproblemer samt vanskeligheder i samspillet mellem barn og forældre.

Børnene undersøges og behandles oftest ambulant, men ved behov kan undersøgelse og behandling finder sted i ambulatoriets dagafsnit.

Udover ovenstående har afsnittet en forebyggende indsats i forhold til psykisk syge/sårbare gravide og 0-2-årige børn med psykisk syge forældre.

Ambulatorium for småbørn, B291 udreder og behandler børn i alderen 3-8 år ved ambulant udredning eller under dagindlæggelse. Ambulatoriet modtager patienter med et bredt spektrum af børnepsykiatriske vanskeligheder og har regions- og højt specialiseret funktion i forhold til kompliceret neuropsykiatri og psykofarmakologisk behandling af børn under 6 år.

Dagafsnittet modtager patienter fra hele Region Hovedstaden med komplicerede tilstande, der ikke kan udredes ambulant. Ofte er der tale om en kombination af flere psykiske vanskeligheder og social belastning af forskellig karakter.

Din rolle
Du kommer til at fungere som specialist i det tværsektorielle samarbejde. Du bidrager med din viden om sociallovgivning i konferencer og ved daglig sparring og undervisning af dine kollegaer.

Dine nærmeste daglige kollegaer bliver læger, psykologer, sygeplejersker og afsnittenes anden socialrådgiver.

Monofagligt kommer du til at indgå i fagligt og socialt fællesskab med centerets erfarne, dygtige og engagerede socialrådgivergruppe på i alt 34 socialrådgivere.

Dine arbejdsopgaver
Du får brug for al din erfaring fra det kommunale myndighedsarbejde med børn og unge til med høj kvalitet at løse opgaver som disse:

  • Koordinerende samarbejde med vores tværsektorielle samarbejdspartnere.
  • Deltagelse i og mødeledelse af netværksmøder.
  • Administrativt arbejde herunder at bidrage til udarbejdelse af underretninger og erklæringer til de sociale myndigheder i samarbejde med læger og psykologer.
  • Vejledning af forældre i socialfaglige spørgsmål.
  • Bidrage med aktuel viden om sociallovgivning herunder undervisning af tværfaglige kollegaer.


Vi tilbyder
Du bliver en del af et spændende speciale, hvor du som socialrådgiver vil få en central rolle i forhold til at skabe kontakt til patientens hjemkommune og koordinere samarbejdet med kommunen. Der vil være mulighed for supervision i eget afsnit samt faglig sparring og supervision med centerets øvrige socialrådgivere.

Du vil på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center blive en del af en dygtig, engageret og erfaren socialrådgivergruppe.

Vi forventer
Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og har minimum 2 års praksiserfaring med myndighedsarbejde med børn, unge og familier. Derudover har du:

  • Engagement, godt overblik og solidt kendskab til den sociale lovgivning.
  • Gode samarbejdsevner både i forhold til dine daglige kollegaer og vores tværsektorielle samarbejdspartnere.
  • Interesse og flair for administrativt arbejde og brobygningsarbejde til patienternes hjemkommune.
  • Gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt.

Vi forventer, at du er udviklingsorienteret og omstillingsparat, da vi er en organisation i konstant udvikling. Klinisk erfaring fra børne- og ungdomspsykiatri og /eller voksenpsykiatri vil være en fordel.

Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer og vi ønsker, at du starter den pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de indstiller til ansættelse.

Vil du vide mere?
Har du yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte ledende socialrådgiver Bettina Skovmand på 23 47 86 77 eller socialfaglig koordinator Mette Mertz på 51 71 08 24.

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest den 14. februar 2023.

Vi ser gerne, at du i din ansøgning beskriver din motivation for arbejdet som socialrådgiver i BUC, og hvorfor lige netop du, er den socialrådgiver vi mangler.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 21. februar 2023, om formiddagen

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner, herunder Klinisk Sekretariat, samt en forskningsenhed. Samlet er vi godt 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Glostrup
  • Tirsdag den 14. februar 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Taastrup

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Socialrådgiver
    • Taastrup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Herlev

    Vi søger en børne- og ungerådgiver til en fast stilling med opstart den 1. juni 2024 eller snarest derefter. Det her kendetegner vores kommende kollegaDu vægter tværprofessionelt samarbejde..
    • Socialrådgiver
    • Herlev
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Frederiksberg

    Socialrådgiver søges til botilbud - Momentet i GentofteVil du være med til at udvikle [xxxxx]s socialpsykiatriske tilbud?Vi søger en socialrådgiver til vores socialp..
    • Socialrådgiver
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Dragør

    Vi er i lykkelige omstændigheder…Derfor søger vi nu efter en barselsvikar til Børne,- unge -og familierådgivningen, som brænder for inddragelse, den gode dialog med børnene, de unge og deres fam..
    • Socialrådgiver
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3