Socialrådgiver eller socialformidler til vores underretningsteam i Børne-, Unge- og Familierådgivningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Da vores kollega har søgt nye udfordringer, har vi en fast stilling ledig til besættelse med opstart fra 1. juni 2023 eller snarest derefter.

Om os
Børne-, Unge- og Familierådgivningen er organiseret i distriktsteams omkring Herlev Kommunes tre folkeskoler og ene specialskole; Herlev Byskole, Kildegårdsskolen og Lindehøjskolen/Gl. Hjortespringskole. Denne organisering muliggør et tæt samarbejde med skolerne og institutionerne i de enkelte sager.

Vi har etableret kompetenceteammøder på skolerne og daginstitutionsområdet, som tager afsæt i et nyere syn på tværprofessionelt samarbejde og relationel koordinering, som bl.a. handler om, at alle fagligheder byder ind ift. hvad opgaven kalder på, og hvor børnenes og familiens/netværkets ressourcer i højere grad inddrages.

I Børne-, Unge- og Familierådgivningen arbejder 18 distriktsrådgivere med indsatser ift. børn og unge i mere eller mindre udsatte miljøer samt med børn og unge, der har funktionsnedsættelser og har en foranstaltning efter § 52, stk. 3. Vi har 2 tværkoordinerende rådgivere, der arbejder med sammenhængende og helhedsorienterede indsatser på tværs af afdelinger. Specialrådgivningens 4 rådgivere varetager sagsbehandlingen i forhold til handicapkompenserende ydelser til forældre, der har børn med varigt nedsat funktionsevne. Underretningsteamets 3 rådgivere foretager 24-timers vurderinger og handler i akutte sager, og vores 2 familieplejekonsulenter arbejder med børn og unge, der er i aflastning eller er anbragt i en plejefamilie. Afdelingen har også 1 STU-koordinator, som målgruppevurderer unge til særligt tilrettelagt uddannelse samt to administrative rådgivere, der betaler regninger og har andre understøttende funktioner i afdelingen. De 3 socialfaglige koordinatorer understøtter den faglige kvalitet i afdelingen i samarbejde med ledelsen i afdelingen. Ledelsen i Børne-, Unge- og Familierådgivningen består af den øverste leder af afdelingen og en souschef med ansvar for både det faglige og det personalemæssige.

Afdelingen er en del af Center for Børn, Unge og Familier, som udover Børne-, Unge- og Familierådgivningen består af Sundhedsplejen, Tandplejen, Familiehuset som udgøres af Kernen med familiekonsulenter og kontaktpersoner samt døgninstitutionen Dildhaven

Det her kendetegner vores kommende kollega:
  • Du vægter tværprofessionelt samarbejde med fælles ansvar for opgaveløsningen.
  • Du er god til at foretage 24-timers vurderinger, afholde partshøringsmøder samt fremskudte børnesamtaler.
  • Du arbejder inddragende ift. barnet, forældrene og samarbejdspartnere i eks. Børnehuset og Politiet samt interne dagtilbud, skoler mm.
  • Du er stærk i din socialfaglige vurdering og kan tragte din bekymring ud fra ICS.
  • Du er struktureret, systematisk og god til at planlægge dine opgaver.
  • Du er engageret og i stand til at bevare roen i vanskelige situationer.
  • Du kan række ud efter støtte fra kolleger, socialfaglig koordinator og ledelse, når du har behov for det.
  • Du bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø, for at alle kan yde deres bedste til opgaveløsningen.


Fælles for stillingerne er, at vi kan tilbyde dig:
  • En afdeling med et højt fagligt niveau og god stemning
  • Et team og en afdeling, der hjælper, støtter og bakker hinanden op
  • God mulighed for faglig sparring hos socialfaglige koordinatorer og ledelse
  • Vi arbejder ud fra tilgangene i Åben Dialog, SOS og ICS som bliver understøttet af DUBU (digitalisering udsatte børn og udsatte)
  • Vi er FIT parallelbedømmere
  • Vi arbejder målrettet med børn og unges progression, da det er vigtigt for os at se, at vores indsatser hjælper børnene og de unge
  • Der er mulighed for 1 hjemmearbejdsdag om ugen
  • Afdelingen har fast ekstern supervision
  • Vi er flyttet til et nybygget rådhus den 1. april 2023


Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast 37 timers stilling med flekstid. Løn- og ansættelse i henhold til gældende overenskomst samt efter principper om ny løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 25. april 2023 kl. 8.00. Du skal vedlægge dit cv, eksamensbevis/(eksamensudskrift) og andre relevante bilag sammen med din ansøgning.

Videre proces
Vi afholder ansættelsessamtaler den 26. april 2023. Vi indhenter reference fra tidligere ansættelse, hvis du bliver tilbudt stillingen. Vi indhenter også børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller til hvordan det er at være ansat hos os, er du velkommen til at kontakte souschef Tina Bohl-Kristensen på telefon 3033 5015 eller leder af Børne-, Unge- og Familierådgivningen Signe Elsvor på telefon 4452 6065. Du er i øvrigt meget velkommen til at kontakte vores TR Mehmoona Iqbal på telefon 4452 6083.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1