Socialrådgiver - brobygger med fokus på Børn som Pårørende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Et bedre liv i toppen af Danmark – sådan lyder Regionshospital Nordjyllands vision og den ambition gælder både patienter, pårørende, personale og andre samarbejdspartnere.
Vi tror på, at vejen til et bedre liv i toppen af Danmark går gennem ”Nye veje, nye løsninger" – sammen.

Regionshospital Nordjylland modtager patienter og pårørende i alle livets faser, hvor sygdom kan ændre livssituationen for den enkelte og familien som helhed. Socialrådgiveren har en vigtig rolle i at være med til at sikre, at patienter og pårørende får den rette hjælp og støtte i det sociale og sundhedsmæssige system både internt i hospitalet og på tværs af sektorer.
Region Nordjylland har i 2023 prioriteret indsatsen - Børn som Pårørende. Prioriteringen er med baggrund i nationale anbefalinger og bygger på studier og erfaringer fra igangværende indsatser, brugerundersøgelser og oplevet behov hos patientorganisationer.

Interesseret?
Interesserer du dig for børn og unges trivsel? Har du den nødvendige personlige ballast til at være sammen med børn og unge i vanskelige og sårbare situationer? Har du faglige kompetencer til at afdække børn og unges behov og initiere tidlig hjælp og støtte? Og vil du gerne gøre noget betydningsfuldt for dem? Vil du kunne varetage et krævende og udfordrende job med mening og ansvar? Kan du se dig selv som brobygger i et tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, og er du parat til løbende i samarbejde med hospitalet og øvrige samarbejdspartnere at udvikle din funktion?

Så er du den kollega vi søger
Stillingen er nyoprettet og er i tæt samarbejde med kollega/kollegaer internt på hospitalet og på Aalborg Universitetshospital. Stillingen er en fuldtidsstilling fordelt med 23,5 timer til brobygning målrettet Børn som Pårørende og 13,5 timer i hospitalets kliniske afdelinger/specialer målrettet generelle socialrådgiver opgaver til patienter.

Brobyggerfunktion - målrettesbørn og unge med nær pårørende indlagt på hospitalet med alvorlig eller kritisk sygdom. En situation, hvor det for børn og unge kan være svært at navigere i hverdagen i takt med, at sygdom flytter ind, og sætter dagsorden i familien - rutiner ændres, dagligdagen vendes på hovedet, og usikkerheden får plads.

Din opgave vil i en hverdag, der kan være præget af alvorlige samtaler tage udgangspunkt i et personligt overskud, og mod til at involvere dig professionelt i et tæt samarbejdet med familiens børn/unge, du skal fagligt og empatisk kunne formå at lytte, tydeligt formidle og gennemføre samtaler på barnets/unges præmis.

Du skal i samarbejde med din nærmeste kollega og hospitalets afdelingsledelser udvikle, koordinere og facilitere indsatsen og sikre en intern lokal tilrettelagt og systematisk implementering af indsatsen Børn og Unge som Pårørende. Sikre fokus på undervisning og kompetenceudvikling til klinisk personale samt udarbejde relevant materiale til patienter, pårørende og medarbejdere.

Din opgaver bliver at være ressourceperson i forhold til at sikre koordinering med barnet/unge/familiens nærmiljø, og hvor samarbejde med kommunale og nationale enheder, patientforeninger og organisationer, der tilbyder støtte/samtaler med børn og unge er centralt.

Arbejdsopgaverne er omskiftelige, udfordrende og kræver omstillingsparathed samt lyst og evne til tværfaglig sparring og læring i hverdagen. Funktionen ligger vægt på høj faglighed, fleksibilitet, kreativitet og engagement.

Opgaver i hospitalets kliniske afdelinger/specialer – Patientforløbene i Akut-, Medicinsk-, Kirurgisk-, Børne og Unge-, Gynækologisk - og Fødeafdelingen, samt Intensiv afdelingen har forskellige behov for socialrådgiverkompetencer. Du forventes med din specifikke viden og faglighed som socialrådgiver, at kunne styrke det tværfaglige samarbejde om at finde gode løsninger for patient og familie. Det betyder, at du skal have lyst til at være en synlig, engageret, samarbejdende, kreativ figur i hospitalet og kunne håndtere, at være involveret i flere opgaver og forløb på samme tid samt evne at være til stede i nuet.
Det gør du ved:
  • At bidrage til individuelle løsninger for patienterne med udgangspunkt i dit faglige kompetencefelt.
  • At give empatisk og kompetent rådgivning og vejledning i forhold til sociallovgivningen og sociale støttemuligheder.
  • At være en aktiv og udviklende tværfaglig samarbejdspartner.
  • At samarbejde løsningsorienteret med patientens bopælskommune.


Vil du vide mere, kan du læse om hospitalet her:

Stillingen er organiseret i Team - Det Nære Sundhedsvæsen.
Der udarbejdes introduktionsprogram.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Der vil blive indhentet børneattest, da stillingen indebærer direkte kontakt med børn under 15 år.
Henvendelse om yderligere oplysninger vedrørende stillingerne: Kontorchef - Det nære Sundhedsvæsen Pia Hæstrup tlf.: 40 23 43 70 mellem 8.00 og 8.30 eller 15.00 og 15.30.

Det praktiske
Stillingen er pr. 1. oktober 2023 - eller efter aftale.
Ansøgningsfrist den 14. august 2023.
Ansættelsessamtale afholdes den 18 august 2023 evt. 2. samtale den 22. august.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Hjørring
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Nordjylland

    Er du vores nye kollega i Familierådgivningen?­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­___________________________________________________________________________________________________________Vi søger en ny kollega t..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Er du struktureret, selvstændig og fleksibel med et højt fagligt niveau? Og har du lyst til at blive en del af en dynamisk og tværfaglig institution med fokus på at bringe mennesker sikkert videre .
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aalborg

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Socialrådgiver
    • Aalborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Frederikshavn

    Socialteamet i Den Kommunale Ungeindsats (KUI) i [xxxxx] søger 2 fagligt stærke socialrådgivere/formidlere, som brænder for at understøtte udsatte unge mennesker i deres vej mod udd..
    • Socialrådgiver
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1