Socialrådgiver eller -formidler til Familiesektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Politikkerne i Holstebro Kommune har besluttet, at tilfører Familiesektionen midler til at kunne ansætte medarbejdere til håndtering af efterslæb frem til årsskiftet og derefter som rådgiver med egen sagsstamme.

Vi søger derfor 1-2 dygtige socialrådgivere eller socialformidlere til stillinger i psykiatri og handicapteamet.
Stillingerne er på 37 timer, men med mulighed for 32 timer, hvis det ønskes.

Vi tror på, at alle Børn og Unge skal have et godt liv nu og i fremtiden – at alle har ret til de samme muligheder i livet, uanset de vilkår man har med sig.
Derfor arbejder vi i Familiesektionen i Holstebro Kommune med udgangspunkt i, at alle de børn, unge og familier, vi kommer i kontakt med, får den bedste hjælp til at få et bedre liv.
Dette gør vi ved at have en enormt stor faglighed, ved at være inddragende og nysgerrige og ved at have et stort fokus på kerneopgaven: Det gode liv nu og i fremtiden.

Psykiatri og handicapteamet arbejder med den specialiserede målgruppe af børn med fysiske og psykiske og fysiske handicaps fra det 0. år til det 23. år. Som socialrådgiver i psykiatri og handicapteamet sidder du med alle typer Børn og Unge, inkl. §41 og §42 sager.

Psykiatri og handicapteamet har et helt naturligt samarbejde på tværs med en række interessenter i såvel børn- og ungeregi som i voksenregi, heriblandt regionen, specialiserede institutioner, arbejdsmarked og rehabiliteringsområdet osv. Vi er optagede af at styrke det tværfaglige samarbejde om borgerne og vi arbejder målrettet med den gode overlevering.
I teamet vil du møde dygtige og kompetente medarbejder som brænder for arbejdet med udsatte Børn og Unge, med et særligt fokus på psykiatriske- og fysiske handicap. Der er 10 medarbejder i teamet.

Vi arbejder i fællesskab med at sikre en god trivsel og en god samarbejdskultur - ikke bare i de enkelte teams, men i afdelingen generelt - og vi arbejder bevidst med vores individuelle profiler og personligheder i forsøget på at skabe en højkompetent og fleksibel organisation.

Familiesektionen er Holstebro Kommunes myndighedsafdeling på Børne- og familieområdet og har alle myndighedsfunktioner i relation til Lov om Social Service i aldersgruppen 0-18 år (samt efterværn).

Vi har implementeret Signs Of Safety som socialfaglig metode i 2018, og vi er rigtig langt med vores brug af SOS og har et fortsat ønske om, at udvikle på vores brug af SOS i mødet med borgerne.

Derudover har vi i 2019 implementeret Dialogbaseret Underretningsmodel, som betyder, at vi modtager underretninger i et dialogisk rum med underretter, og de børn og familier, der er bekymring for.

Ud over implementering af Barnets Lov skal vi i efteråret også have fokus på Inddragelse af Børn og Unge i deres eget liv – og vi har et metodekursus på programmet.

Vi arbejder målrettet for, at sikre et godt arbejdsmiljø og du skal derfor være motiveret for at være en del af denne proces og tage et medansvar for vores fælles arbejdsmiljø.

Som rådgiver i Familiesektionen er det vigtigt, at du
  • Brænder for det socialfaglige område for målgruppen og har faglig kvalitet og udvikling heraf som væsentlig kerneværdi
  • Har kendskab til lovgivningen.
  • Har erfaring som socialrådgiver eller tilsvarende funktion.
  • Kan strukturere og selvplanlægge dit arbejde og din dagligdag, så du trives og udvikler dig i en travl hverdag.
  • Evner at tage et helhedsperspektiv – både ift. enkeltsager i teamet og ift. samarbejdet på tværs
  • Har et godt humør med på arbejde og kan lide et miljø der både er fagligt og professionelt men hvor der samtidig er en uformel og uhøjtidelig omgangstone.


Til gengæld får du
  • Ansættelse i en sektion hvor der er mange spændende ting i gang og hvor der er en stor faglighed og en stor vilje til at lære og lære fra sig.
  • En stilling i en organisation præget af en alsidig og udfordrende hverdag, og hvor der kontinuerligt er fokus på at ”gøre det bedste”.
  • Gode kollegaer og ledere i en sektion hvor vi også husker at have det sjovt og hyggeligt sammen.
  • Dygtige kollegaer der dagligt vil udfordre din tænkning og få dig til at præstere dit ypperste.
  • oplæring af kompetente kollegaer
  • muligheden for at være med til at sætte dit faglige og personlige præg i spil for at blive en rigtig god arbejdsplads.
  • Tæt faglig ledelse med fokus på faglighed og trivsel med fast opfølgning for at give dig de bedste forudsætninger i Familiesektionen.


Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på overenskomstvilkår efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Nærmere oplysninger
om stillingerne kan fås ved henvendelse til Teamleder (Psykiatri og handicapteamet) Line Christensen på telefon 96 11 52 43 eller Sektionsleder Lillian Storbank på telefon 96 11 52 37.

Læs også mere på www.holstebro.dk.

Ansøgningen
Send din ansøgning via Holstebro Kommunes hjemmeside (www.holstebro.dk.) senest den 24. september 2023 kl. 08.00.

Udvalgte kandidater skal regne med at der afholdes samtaler den 26. september 2023.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Holstebro
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2