U-start søger kollega

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

U-START søger kollega

U-start er Hvidovre kommunes skolefraværsteam og vi håber på at få endnu en dygtig og engageret kollega med på holdet. Hvis du brænder for at arbejde med skolefællesskaber, udsatte børn og deres familier, får optur over håndholdt og udviklingsstøttende forandringsarbejde og synes at udvikling af nye og kreative indsatser er spændende, så skal du læse videre.

U-start er et tværprofessionelt team med dedikerede mennesker, der samarbejder tæt med kommunens 9 folkeskoler om at skabe bevægelse og udvikling i særligt fastlåste og komplekse sager, hvor børn og unge har problematisk skolefravær. Teamet består af 8 kollegaer forankret i forskellige faglige baggrunde og kommunale centre (herunder socialrådgiver, psykolog, kontaktperson, PPR-psykolog, familiebehandler, lærer) og en teamleder (psykolog) som arbejder sammen om sagerne.

Vi søger dig som kollega, hvis du er lærer, psykolog/familiebehandler eller på anden måde har vigtig erfaring med arbejdet på skoler og med børn i udsatte positioner.

I teamet er samarbejde, kreativitet og høj faglighed centrale værdier. Vi er optaget af "hvad der virker" og vi justerer adaptivt og kontinuerligt indsatserne herefter og arbejder ind i alle de mange livskontekster og fællesskaber som udgør barnets liv. Teamets arbejde er inspireret af og udviklet på baggrund af systemiske og narrative grundprincipper samt AMBIT (Adaptive Mentalization-based Integrative Treatment) som rammetænkning om arbejdet med udsatte børn med komplekse problemer, store netværk og ind imellem lav motivation for hjælp. De skræddersyede løsninger findes gennem dialog med familierne og deres professionelle netværk og evalueres løbende med FIT (Feedback Informed Treatment).

For os er det ikke afgørende, at du kommer med en særlig profil, men det er afgørende at du brænder for arbejdet med børn og unge og gerne vil udvikle både dig selv og din praksis – uanset hvor erfaren du er. Det er vi nemlig gode til at skabe rammerne til. Du skal trives i kompleksitet og en til tider travl arbejdsdag med varierende arbejdsopgaver, der peger ind i mange forskellige kontekster og positioner. Det kræver at du står stærkt forankret i egen faglighed og samtidig er nysgerrig på andres - så du skal trives i at arbejde selvstændigt og at løfte i flok. Du skal have lyst og mod til at være kreativ og nytænkende, og samtidig bevare overblikket og roen, når der er udfordringer og sten på vejen. Du skal have flair for organisatorisk analyse og konsultative procesfaciliterende færdigheder – ofte med store netværk og i høj bekymring. Du skal være ambitiøs og venlig samt god til at kommunikere – ikke mindst hvad du har brug for hjælp til.

Hos os får du:

  • En arbejdsplads der er dedikeret til at skabe og levere virksomme indsatser for børn, familier og skoler.
  • Et velfungerende, varmt og rummeligt teamsamarbejde, hvor høj faglighed og kollegial støtte er centrale værdier i samarbejdet. Et team hvor fagprofessionelle grænser fylder meget lidt og fokus på sagen meget.
  • Mulighed for at gøre en forskel for udsatte børn og familier
  • Stor indflydelse på din opgaveløsning
  • Gode supervisions- og uddannelsesmuligheder

Du vil blive ansat på Familiecentret Poppelgården med primæropgaver i U-start. På den måde vil du også blive del af det store og velfungerende faglige og sociale fællesskab på Poppelgården Familiecenter.

Ansøgningsfristen er 14. juni 2023 kl. 15. Vi holder ansættelsessamtaler d. 23. juni 2023 (med mulighed for 2. samtale d. 26. juni 2023) på Poppelgården Familiecenter, Byvej 98, 2650 Hvidovre. Stillingen er på 37 timer og er til besættelse pr. 1. august 2023.

Vil du vide mere om stillingen eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Mai Juul Andersen på [email protected] eller 61916917. Du kan ligeledes læse om Poppelgården Familiecenter på https://poppelgaarden.hvidovre.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=663cf178)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Hvidovre
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Taastrup

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Socialrådgiver
    • Taastrup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Herlev

    Vi søger en børne- og ungerådgiver til en fast stilling med opstart den 1. juni 2024 eller snarest derefter. Det her kendetegner vores kommende kollegaDu vægter tværprofessionelt samarbejde..
    • Socialrådgiver
    • Herlev
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Frederiksberg

    Socialrådgiver søges til botilbud - Momentet i GentofteVil du være med til at udvikle [xxxxx]s socialpsykiatriske tilbud?Vi søger en socialrådgiver til vores socialp..
    • Socialrådgiver
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Dragør

    Vi er i lykkelige omstændigheder…Derfor søger vi nu efter en barselsvikar til Børne,- unge -og familierådgivningen, som brænder for inddragelse, den gode dialog med børnene, de unge og deres fam..
    • Socialrådgiver
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3