GENOPSLAG: Forebyggelseskoordinator søges til kriminalforsorgen, Institution Vendsyssel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jerup

Vil du bidrage til høj faglighed og fokus på det kriminalitetsforebyggende arbejde i kriminalforsorgen. Så har du mulighed for at blive forebyggelseskoordinator ved Institution Vendsyssel, Kragskovhede Fængsel.

Kriminalforsorgen har besluttet at styrke det kriminalitetsforebyggende arbejde på kriminalforsorgens institutioner, hvorfor der flyttes ressourcer ud lokalt på de enkelte institutioner.

Vi søger derfor en forebyggelseskoordinator, der kan være med til at sikre, at vores socialfaglige indsatser, beskæftigelse, undervisning, sundheds- og misbrugsbehandlingstilbud matcher de indsatte, der udstår deres straf på Kragskovhede Fængsel eller Udslusningsfængsel Hammer Bakker.

Dine opgaver
Arbejdsopgaverne er alsidige, og du vil både få faste ansvarsområder og ansvar for skiftende opgaver og projekter. Som forebyggelseskoordinator vil dit arbejde ske i tæt samarbejde med alle fængslets faggrupper i en bred tværfaglig indsats. Blandt dine opgaver vil du fx gøre ny lovgivning nem at gå til for socialrådgiverne, holde øje med vores mål for beskæftigelse og uddannelse og fx kan arrangere en temadag for betjentene om håndtering af mennesker med psykiske udfordringer eller fx facilitere frivillige fra civilsamfundet.
Du skal understøtte, at vores opgaveportefølje koordineres og kvalificeres, og at der er tempo på implementeringen. Dette indebærer blandt andet følgende opgaver:

  • understøttelse af institutionsledelsens implementering af regler, retningslinjer og faglige strategier
  • understøttelse af institutionschefen i driftsopfølgning på og kvalitetssikring af konkrete indsatser
  • vedligeholdelse af medarbejdernes faglige kompetencer, herunder i arbejdet med fx handleplaner, screeningsværktøjet LS/RNR og registreringsværktøjet PUMA
  • understøttelse af institutionsledelsens arbejde med høringssvar og controlling samt administration af puljemidler
  • understøttelse af implementering af beslutninger, tiltag og faglige standarder, herunder koncernfælles og lokale mål samt oversættelse af disse, således at institutionsledelsen sikrer implementering af tiltag på baggrund heraf
  • facilitering af arbejdsprocesser – workshops, møder mv.

Hvem er du?
Du har en stærk socialfaglig baggrund, gerne uddannet socialrådgiver og gerne med en relevant akademisk overbygning. Du trives med både den fokuserede faglige præcision og som facilitator af workshops, processer og møder og har erfaring med projektledelse og tværfagligt samarbejde. Du kan både have overblik og holde styr på detaljer og du føler dig hjemme i en politisk styret organisation.

Du er imødekommende og dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, og du er opsøgende, lyttende og eksekverende. Du bidrager til og vægter det gode arbejdsmiljø og det gode kollegaskab højt. Du har øje for at opbygge gode relationer med vores interessenter, både interne og eksterne, og du trives i samspillet med dem.

Vi tilbyder

  • en grundig introduktion til arbejdet og arbejdspladsen
  • at blive en del af en arbejdsplads, der løfter i flok, og hvis mål er at gøre en forskel for de indsatte
  • en hverdag præget af forandringer og udfordringer
  • tværfagligt samarbejde

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til relevant gældende overenskomst, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Aflønning sker efter principperne i Ny Løn.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er Institution Vendsyssel, Kragskovhede Fængsel, Sindalvej 81 i Jerup.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Stillingen forventes besat 1. maj 2024 eller efter nærmere aftale.

Du vil referere til institutionschefen.

Hvem er vi?
Kragskovhede Fængsel er et åbent fængsel med 215 pladser, hvoraf de 54 pladser er lukkede pladser. Fængslet ligger i et stort åbent naturområde ved Jerup mellem Frederikshavn og Skagen. Fængslet modtager ca. 800 nye indsatte om året. Institution Vendsyssel består af fem enheder, hvoraf de fire er på Kragskovhede Fængsel og en udgøres af Hammer Bakker. Institutionens medarbejdere har mange forskellige fagligheder, herunder betjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere og sundhedsfagligt personale.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.
Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og andre relevante bilag skal være modtaget senest den 29. februar 2024.
Vi forventer at afholde samtaler uge 11 og 12.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionschef Lene Theilgaard på tlf. 7255 2901 eller 7255 2921.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Jerup
  • Torsdag den 29. februar 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Nordjylland

    En af vores kollegaer skal læse videre hvorfor vi søger en ny kollega. Er du nysgerrig og modig til at arbejde med løsninger – i samspil med borger - så har vi jobbet til dig. Om stillingen/ar..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Nordjylland

    Vi søger en socialrådgiver/-formidler til et barselsvikariat med tiltrædelse 1. juni 2024 eller snarest muligt herefter.I Familie- og Handicapafdelingen er vi organiseret i et bydistrikt, et la..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordjylland

    Er du vores nye kollega i Familierådgivningen?­­­­­­­­­­­­Vi opnormerer med to faste stillinger ifm. implementeringen af barnets Lov, hvorfor vi søger to nye kolleger. Ønsker du at arbejde som soci..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aars

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 9600 Aars
    • Socialrådgiver
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Jerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Jerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0