Familiebehandler til Fagcenter Børn og Familie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet


Vi sætter nye forbyggende initiativer i gang og Familiebehandlerteamet opnormerer derfor med en kollega på holdet. Vi søger en faglig dedikeret familiebehandler på 37 timer.

Vi er et dynamisk og stabilt team på 16 medarbejdere, der har brug for en ny kollega med socialfaglig og terapeutisk baggrund.

Familiebehandlerteamet repræsenterer en bred erfaringsvifte og består af småbørnskonsulenter, psyko-/og familieterapeuter, Marte Meo, PMTO og Sandplay terapeut, psykomotorisk terapeut, special-terapeutisk massør, Cool Kids vejleder samt behandlere med anden relevant efteruddannelse. Vi sætter vores faglige arbejdsmiljø højt og har fastlagt intern sparring samt fast ekstern supervision.

Vi tror på, at familierne er bedst hjulpet med et stærkt tværprofessionelt samarbejde, hvorfor vi arbejder tæt sammen med vores interne behandlingspsykologer, kontaktpersoner, familieplejekonsulenter og socialrådgivere. Vi har ligeledes blik for det tværsektorielle samarbejde, og har derfor også et samarbejde med PPR, sundhedsplejersker, dagtilbud, skoler samt familiernes netværk.

Vi tager afsæt i en helhedsorienteret behandlingsmetodik og i vores faglige forståelse af familiernes problemkompleks, trækker vi bl.a. på neuroaffektiv udviklingspsykologi, systemisk/narrativ tænkning og en traumeinformeret tilgang. Vi er således ikke underlagt en fastlåst teoretisk referenceramme. Vores indsatser retter sig mod at styrke barnets og familiens relationer og netværk, da vi tænker i forebyggende løsninger, hvor barnet forbliver i almenområdet, så længe det er udviklende for barnet.

Arbejdsopgaverne er mangeartede fra at tilbyde familierne konkret og praktisk vejledning til mere indsigtsgivende familiebehandling via individuelle og gruppeorienterede tilbud. Familiebehandlerteamet løser desuden støttet og overvåget samværsopgaver. Teamet har en kultur for at være to behandlere i sager, hvor det er hensigtsmæssigt for opgaveløsningen, og vi har mentorordning i opstartsfasen. Teamets arbejdssteder er i familiernes hjem og i vores familiehuse, men vores administrative samlingspunkt er på rådhuset. Aftenarbejde kan efter behov forekomme og en sjælden gang i weekender.

Din profil


Vi søger en kollega der

  • selvstændigt kan varetage vejledningsforløb til forældre
  • har erfaring med og faglige forudsætninger for at arbejde terapeutisk med komplekse problemstillinger
  • kan varetage familieterapeutiske forløb hvor fx alle familiemedlemmer deltager
  • kan bistå til den interne faglige sparring og løbende udvikling i Familiebehandlerteamet
  • finder værdi i at samarbejde med andre faggrupper
  • er præcis i skriftlig formidling
  • er bevidst om egne normer, og hvornår de kan være en hindring for et fagligt klarsyn
  • finder det naturligt at reflektere over egen praksis og nødvendigt at få sparring på egne faglige analyser og konklusioner
  • tænker fagligt kreativt også under pres
  • er et varmt og empatisk menneske, der besidder samme faglige dna som os
  • kan grine ad sig selv og i selskab med sine kollegaer

Derfor skal du vælge os


Vores dna består af at vi

  • tjekker mentalt ind hos hinanden med omsorg for øje
  • stiller høje faglige krav til os selv og hinanden
  • stræber efter ordentlighed i vores arbejde og som mennesker
  • bidrager til et levende arbejdsmiljø med høj social kapital
  • er et team med solid faglighed og stabilitet
  • er ansvarsfulde ift. planlægning af eget arbejde
  • er ambitiøse og gør en forskel
  • drager nytte af fælles refleksioner omkring opgaveløsninger
  • vi inspireres og engageres af hinandens viden og erfaringer
  • er stolte af at udføre et særligt arbejde og være en del af teamet

Løn og ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst

Hvis du vil vide mere


Såfremt du måtte have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jeanette Bargisen på tlf. 51367446 eller på [email protected]

Ansøgning


Ansøgningsfrist er den 22. februar 2024

Ansættelsessamtaler afholdes 26. februar 2024.

Stillingen fordrer, at du har kørekort og vil bruge egen bil ved behov. Kalundborg kommune har desuden biler, der kan bookes.

Om os


Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Hvis..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Slagelse

    Vi søger en socialrådgiver ved Psykiatrisk Klinik Slagelse. Stillingen er på deltid (15 timer) Psykiatrisk Klinik, Slagelse, har til huse i Videnstårnet, der er en del af det moderne psyki..
    • Socialrådgiver
    • Slagelse
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Vi er et dynamisk team på 16 medarbejdere, der har brug for en ny kollega med socialfaglig og terapeutisk baggrund. Familiebehandlerteamet består af behandlere med forskellige grund..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Har du fokus på socialfaglig udvikling, og ønsker du at være med til at hæve standarden for sagsbehandling i [xxxxx]? Så har vi en spændende mulighed til dig. Vi søger .
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2