SPS-vejleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

KVUC søger SPS-vejleder til barselsvikariat

Brænder du for at gøre en forskel for unge og voksne med funktionsnedsættelse, der drømmer om at fuldføre en ungdomsuddannelse?

KVUC søger en imødekommende og selvstændig SPS-vejleder med gåpåmod, som mener at empati, ro og humor er vigtige elementer i arbejdet med at støtte vores kursister med en psykisk funktionsnedsættelse. Kursisterne er i gang med at færdiggøre deres uddannelse på en af KVUC’s mange uddannelsestilbud.

Om dig

  • Du har flair for og lyst til at arbejde med kursister med psykisk funktionsnedsættelse
  • Du evner at holde hovedet koldt og arbejde struktureret i en til tider travl hverdag
  • Du er relationelt kompetent og i stand til at håndtere kursister med forskellige behov og diagnoser
  • Du har yderst gode samarbejdsevner og kan indgå i et team, men evner også at administrere og håndtere egen arbejdsdag.

Vi ser helst at du er nyuddannet og har erfaring med målgruppen fra tidligere beskæftigelse.

Du skal derudover være indstillet på at afholde støttesamtaler med kursister i tidsrummet 09.00-17.00 hver dag.

Dine arbejdsopgaver

Den primære arbejdsopgave er afholdelse af støttesamtaler med kursister, der har psykisk funktionsnedsættelse, i løbet af en uge bliver det til ca. 70 % af dine arbejdstid. Samtalerne tager udgangspunkt i kursisternes individuelle behov, og skal understøtte kursisterne kognitivt, socialt og følelsesmæssigt igennem hele deres uddannelsesforløb på KVUC. Vi tilbyder fleksibel støtte, dvs. støttesamtalerne kan foregå som fysisk afholdte møder eller onlinemøder via telefon, Teams etc.

I støttesamtalerne skal du bl.a. støtte kursisterne i:

  • Strukturering af en hverdag med studier, lektielæsning og specifikke opgaver
  • Mundtlighed i forbindelse med oplæg samt den mundtlige eksamensform
  • At træne studieteknikker som skal give overblik og struktur over pensum inden eksamen
  • At etablere kontakt til og kommunikere med undervisere, medarbejdere og medstuderende
  • At få overblik over diverse tilmeldinger i forbindelse med skolen og brug af interne kommunikationsplatforme
  • At forstå og håndtere forventninger og krav, samt kursistens egne reaktioner på situationer i forbindelse med uddannelsen
  • Selvomsorg og selvforståelse
  • At kunne mestre egne udfordringer.

Om KVUC

På KVUC leverer vi uddannelser, der er livsforandrende for den enkelte og værdiskabende for samfundet. KVUC er Københavns største voksenuddannelsescenter med 300 medarbejdere og mere end 6.000 kursister (2.200 årskursister). Vi tilbyder fleksible og kompetencegivende uddannelse til unge og voksne på 9.-10. klasses og gymnasialt niveau. Vores uddannelser udbydes både som holdundervisning og som individuel online-undervisning. KVUC er en selvejende uddannelsesinstitution under staten og den største enkeltstående leverandør af studerende til Københavns Universitet.

KVUC sikrer adgang til uddannelse og beskæftigelse til unge og voksne, der af mange forskellige årsager ikke er gået den lige vej igennem uddannelsessystemet, og for hvem det at gennemføre en uddannelse kan være en stor personlig udfordring.

To år efter afsluttet HF-uddannelse fra et VUC er 9 ud af 10 i beskæftigelse eller i gang med en ordinær uddannelse, særligt til pædagog, folkeskolelærer, sygeplejerske og socialrådgiver. Det på trods af at HF-kursisterne på VUC i højere grad har ufaglærte forældre og lavere karakterer i dansk og matematik fra grundskolen end en gennemsnitlig ungdomsårgang, og over halvdelen er tidligere faldet fra en anden ungdomsuddannelse. Almen voksenuddannelse (AVU) er med til at forbedre almene studiekompetencer for kursister, som har en svag uddannelsesbaggrund og svag arbejdsmarkedstilknytning.

KVUC ligger midt i København og er præget af storbyen, dens liv og befolkning. Du kan læse mere om KVUC på vores hjemmeside www.kvuc.dk.

Vi tilbyder

Et spændende og berigende job, hvor du bliver en del af et team, der stræber efter at gøre en forskel for kursisterne på KVUC. Vi giver både stort ansvar, frihed og mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på vores kursisters uddannelsesforløb. Vi arbejder inden for fleksible rammer, så arbejds- og privatliv kan hænge sammen. Der kan dog være perioder med overarbejde, men med mulighed for flextid.

Du bliver ansat i SPS-enheden, der består af 7 SPS-vejledere samt vores SPS-administrator med kontor i Vognmagergade 8.

Løn- og ansættelsesforhold efter kvalifikationer og gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centraladministration.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte studiechef Sine Münchow på 82326612 eller mail [email protected]

Ansøgning samt CV og uddannelsesbevis skal være os i hænde senest d. 21.4.24.

Ansættelsessamtaler vil finde sted snarest herefter. Stillingen ønskes besat d.1.8.24.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København K
  • Søndag den 21. april 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for arbejdet med børn, unge og deres familier? Det gør vi i Familieværkstedet, og vi ønsker os en ny kollega, som sammen med os kan lave familieinterventioner med blik for barnets perspe..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København Ø

    Brænder du for at forebygge ny kriminalitet, og har du lyst til være en del af en større indsats med forebyggende og resocialiserende indsatser i Kriminalforsorgen? Har du erfaring med eller flair .
    • Socialrådgiver
    • København Ø
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for at understøtte aktivitet og deltagelse i hverdagen for borgere med funktionsnedsættelser?Vil du gerne arbejde tværfagligt med en masse dygtige kollegaer, som alle arbejder med se..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    1 Socialrådgiver til Social- og Sundhedsfaglig enhed i [xxxxx] Er du drevet af faglig udvikling? Har du flair for at navigere i svære situationer? Er du nysgerrig, videbegærlig? Har .
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0