Forældrementor til Døgnafsnit for spiseforstyrrelser for børn og unge, Bispebjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du haft dit barn i behandling for en spiseforstyrrelse på et børne- og ungdomspsykiatrisk afsnit, og har du lyst til at støtte forældre, der nu står i samme situation?

Vi søger både fædre og mødre, der har erfaring som forælder til et barn indlagt på BUC, og som har lyst til at blive ansat på centret som mentor for forældre, der lige nu selv er indlagt med deres barn.

Jobbet
På Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center startede vi i foråret 2015 en forældrementor-ordning og har fået gode erfaringer med det.

Du ansættes som medarbejder med erfaringskompetence, og vil især støtte forældrene, men også samarbejde med kollegaer og ledere på centeret. Du bliver også inviteret til at deltage ved forældremøder m.m.

Opgaverne vil bl.a. indebære:

  • Hjælpe forældrene gennem den svære proces det er at have et barn, der er indlagt på BUC.
  • Understøtte samarbejde og tillid mellem forældre og medarbejdere.
  • Medvirke til at øge den generelle forståelse af, hvordan det opleves at være forældre til et barn indlagt på BUC.
  • Deltagelse i supervision og erfarings-møder.

Du refererer til oversygeplejersken på afsnittet.

Du vil primært blive tilknyttet dag- og døgnafsnit for spiseforstyrrelser, men vil også ved behov for dette skulle indgå som forældrementor i to andre ungdomspsykiatriske afsnit på Bispebjerg – afsnit B103 og afsnit B104.

Vores forventninger
Vi forventer, at du har evnerne og lysten til forældrementorarbejde i et peer-to-peer perspektiv, hvor du skal bruge egne og andres erfaringer som kompetence til at hjælpe andre forældre med et barn, der har et forløb på BUC.

Du kan holde fokus på de mennesker, du skal hjælpe. Du har gode samarbejdsevner og kan se dig selv som en positiv medarbejder i psykiatrien.

Vi forventer desuden, at du:

  • har haft et barn eller en ung indlagt.
  • har erfaring med og/eller lyst til at undervise, formidle og bringe dine erfaringer i spil i forhold til forældre, kollegaer og ledere.
  • er udviklingsorienteret, udadvendt og kan bidrage til aktiviteter.
  • kan være rollemodel for forældrene, og brobygger mellem personale og forældre med recovery orienteringen for øje.


Vi tilbyder
Du bliver tilknyttet et team af andre mentorer, hvor I vil mødes for at få supervision, samt udveksle erfaringer, give støtte og fordre udvikling. Ved ansættelsen tilbyder vi dig et grundigt introduktionsforløb, så du bliver godt rustet til opgaverne.

Løn og vilkår
Arbejdstiden er på gennemsnitligt 6-10 timer om ugen. Timerne vil primært ligge i dagtimerne i afsnittene, og de resterende bruges til eksempelvis møder og supervision.

Vi ønsker, at du starter den 1. februar 2023 – gerne før, hvis du har mulighed for det.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst for Omsorgsmedhjælpere mellem FOA - Fag og Arbejde og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Vil du vide mere?
Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte konstitueret oversygeplejerske Gunilla Puk Hjarding på 38 64 10 34, 91 16 60 72 eller [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Vi glæder os til at høre fra dig!
Ansøgning og CV uploades via linket senest den 11. december 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 50, 2022

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for at understøtte aktivitet og deltagelse i hverdagen for borgere med funktionsnedsættelser?Vil du gerne arbejde tværfagligt med en masse dygtige kollegaer, som alle arbejder med se..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for et arbejde, hvor du sammen med gode kollegaer arbejder fagligt og dygtigt med bevilling af hjælpemidler og boligindretning, så er muligheden her.Om jobbetDu vil blive en del .
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Frederiksberg

    Har du en stærk socialfaglig profil, og har du lyst til at uddanne fremtidens socialrådgivere og bidrage til vidensgrundlaget på området? Så er du måske vores nye kollega.Institut for Socialråd..
    • Socialrådgiver
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København SV

    Er du den kollega vi søger? Om Sektion 3, Kompetence-Udviklings-Afdelingen (KUA) For at opfylde [xxxxx]s overordnede princip om at støtte og motivere indsatte til at leve en krim..
    • Socialrådgiver
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1