Socialrådgiver med talent for at bygge bro på tværs af sektorer til 1- årigt vikariat i Ambulatorium for Spiseforstyr...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at anvende din socialfaglighed og erfaring med kommunalt myndighedsarbejde til at sikre gode tværsektorielle overgange for børn, unge og familier tilknyttet Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC)?

Har du interesse for at være en aktiv medspiller i forhold il at understøtte familier, hvor et barn eller ung er ramt af en spiseforstyrrelse?

Så er det dig vi mangler!

Du vil blive en del af vores engagerede team i ambulatorium for spiseforstyrrelser, der er landets største behandlingssted for spiseforstyrrelser hos børn og unge. Ambulatoriet har omkring 250 familier i behandling pr år, og befinder sig geografisk på vores matrikel på Bispebjerg Bakke 30.

Ambulatoriet for Spiseforstyrrelser, B132
Ambulatoriet varetager udredning og behandling af børn og unge med spiseforstyrrelser i alderen 4 til 17 år. Mange af patienterne har komplekse sygdomsforløb og komorbiditet. Behandlingen er helt overvejende familiebaseret terapi med stor inddragelse af forældrene.

Ambulatoriet har 28 ansatte foruden 2 fuldtids socialrådgivere der er tilknyttet afsnittet.

Jobbet
Du kommer til at fungere som én af to specialister i afsnittet på det tværsektorielle samarbejde. Du bidrager med din viden om sociallovgivning i konferencer og ved daglig sparring og undervisning af dine kollegaer.

Dine nærmeste kollegaer i afsnittet bliver din fagkollega, foruden de tværfaglige kollegaeri afsnittet.

Monofagligt kommer du til at indgå i et fagligt og socialt fællesskab med centerets erfarne, dygtige og engagerede socialrådgivergruppe på i alt 34 socialrådgivere.

Dine arbejdsopgaver

  • Koordinere samarbejde i forhold til socialforvaltning, PPR, UU-vejledere samt andre institutioner herunder i døgninstitutioner/anbringelsessteder, hvis patienten er anbragt.
  • Administrativt arbejde herunder at bidrage til udarbejdelse af underretninger og erklæringer til de sociale myndigheder i samarbejde med læger og psykologer.
  • Vejledning af forældre og patienter i socialfaglige spørgsmål.

Du vil komme til at have en bred vifte af arbejdsopgaver, som vil stille krav til dine evner til at veksle mellem tæt tværfagligt samarbejde og selvstændigt monofagligt arbejde.

I løbet af en dag, vil du kunne opleve at skulle bidrage med det socialfaglige perspektiv ved en tværfaglig konference, være mødeleder og referent ved et netværksmøde, tale med kommunale sagsbehandlere mhp. at koordinere indsatser, udarbejde en underretning og vejlede en forælder i samarbejdet med kommunen/ den sociale lovgivning.

Uanset arbejdsopgavens art, så vil du komme til at trække på din viden og erfaring fra det kommunale myndighedsarbejde, og den viden du opbygger om børne- og ungdomspsykiatri.

Vi tilbyder
Udover et udfordrende, lærerigt og meningsfuldt arbejde så tilbyder vi faglig sparring og supervision med centerets øvrige socialrådgivere. Vi tilbyder desuden tæt monofaglig sparring i introduktionsperioden og siden hen ad hoc.

Vi ønsker

  • Du er uddannet som socialrådgiver eller socialformidler (ufravigeligt krav).
  • Du har praksiserfaring som socialrådgiver på myndighedsområdet med børn/unge.
  • Du har gode samarbejdsevner både ift. dine daglige kollegaer, vores tværsektorielle samarbejdspartnere og familierne.
  • Du har gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt.

Du skal være selvstændig og have en god portion faglig selvtillid. Du skal være lydhør ift. familiernes og afsnittets behov, samtidig med du også selv skal være opsøgende ift. hvor du kan bidrage med din socialfaglighed.

Klinisk erfaring fra børne- og ungdomspsykiatri og /eller voksenpsykiatri vil være en fordel.

Løn og vilkår
Stillingen er et 37 timers barselsvikariat i perioden fra 1. april 2024 - 31. marts 2025.

Du ansættes i henhold til overenskomst for socialrådgivere, herunder overenskomstens bestemmelser om arbejdstid.

Ambulatoriet har pt. åbent på hverdage i dagtimerne. Din arbejdstid vil derfor primært ligge inden for dette tidsrum.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt arbejde uden for ambulatoriets åbningstider i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udarbejder dit ansættelsesbrev.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte ledende socialrådgiver Bettina Skovmand på 23 47 86 77, socialfaglig koordinator Mette Mertz på 51 71 08 24, afsnitsledende overlæge Ulla Moslet 38 64 10 75, eller oversygeplejerske Helle Roesbjerg, 24 65 90 87.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest den 12. marts 2024

Vi ser gerne, at du i din ansøgning beskriver din motivation for arbejdet som socialrådgiver i BUC, og hvorfor lige netop du, er den socialrådgiver vi mangler.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 15. marts 2024.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 900 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for arbejdet med børn, unge og deres familier? Det gør vi i Familieværkstedet, og vi ønsker os en ny kollega, som sammen med os kan lave familieinterventioner med blik for barnets perspe..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København Ø

    Brænder du for at forebygge ny kriminalitet, og har du lyst til være en del af en større indsats med forebyggende og resocialiserende indsatser i Kriminalforsorgen? Har du erfaring med eller flair .
    • Socialrådgiver
    • København Ø
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for at understøtte aktivitet og deltagelse i hverdagen for borgere med funktionsnedsættelser?Vil du gerne arbejde tværfagligt med en masse dygtige kollegaer, som alle arbejder med se..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    1 Socialrådgiver til Social- og Sundhedsfaglig enhed i [xxxxx] Er du drevet af faglig udvikling? Har du flair for at navigere i svære situationer? Er du nysgerrig, videbegærlig? Har .
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1