Elevpladsvejleder til IBC Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kolding

IBC søger en elevpladsvejleder til vores Elevpladscenter i Kolding med fokus på oplæring af handels- og kontorelever.Om jobbet
Dit daglige fokus vil være på den praktiske oplæring af de handels- og kontorelever, som er startet på deres elevuddannelse i vores Elevpladscenter efter endt grundforløb. Hovedformålet for eleven er at opnå en elevplads i en virksomhed. Fordelingen er 60%-75% handelselever.

Handels- og kontoreleverne har fokus rettet mod læring af fysisk og digitalt salg, samt de administrative rutiner, der følger i kølvandet på et salg/indkøb. Dit fokus vil derfor være at skulle skabe læring i processen fra indkøb til salg til en forbruger eller virksomhed. Du bliver både leder og vejleder for eleverne sammen med din kollega. Målet er, at eleverne opnår en elevplads i en virksomhed - så hurtigt som muligt, så du hjælper også med ansøgningsskrivning og oplæring i gode arbejdsvaner.

Om Elevpladscentret på IBC Kolding
Eleverne er optaget inden for uddannelserne detailhandel, handel eller kontor. Alle tre elevuddannelser er placeret på IBC Kolding på Tvedvej, og arbejder i hverdagen sammen om flere emner – herunder butiksdrift, digital handel og hjemmesideredigering, bogføring af bilag i Microsoft Business Central.

Hverdagen for handels- og kontoreleverne
Elevpladscentret arbejder på flere platforme herunder Wordpress hjemmesider. Der arbejdes med at praksis skal kobles til teori, så eleven er fagligt rustet til elevpladsen. Din hverdag og fysiske placering er blandt handels- og kontorelever (ca. 30) i et kontormiljø, hvor alt oplæring foregår sammen med dig og din kollega.

Du kan læse mere om Elevpladscentret her: https://www.ibc.dk/hovedforlobet/elevpladscenter/

Dine kvalifikationer

  • Du har gennemført en handels- eller måske kontorerhvervsuddannelse, hvor du har arbejdet salg/indkøb, back office- og administrative opgaver. Du har bevist, at du kan skabe struktur i daglige administrative opgaver, arbejde selvstændigt, kan planlægge i hverdagen, og er systemstærk.
  • Du kan arbejde systematisk og innovativt i en ustruktureret hverdag, hvor der er faste rammer, men ingen "kasser" at putte opgaverne i. Du skal kunne danne strukturen - hver dag.
  • Du kan lide at have med mennesker at gøre, og meget gerne have erfaring som oplæringsansvarlig for elever i en handels- eller kontoruddannelse.
  • Du har empati, er fleksibel og kan håndtere konflikter konsekvent.
  • Indsigt i pædagogik/coaching er en fordel, men ikke et krav.
  • Det er en forudsætning, at du har arbejdet med et økonomisystem, da du bliver ansvarlig for oplæringen af eleverne i Microsoft Business Central.
  • Du har nemt ved at kalkulere og kan lære det fra dig.
  • Kendskab til Wordpress er klart en fordel.
  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, der skaber arbejdsglæde og trivsel - både over for eleverne i Elevpladscentret og for dine kollegaer på IBC.

Stillingen
Der er som udgangspunkt tale om en stilling på 37 timer pr uge. For den rette person, kan der også være tale om en stilling på færre timer, dog mindst 30 timer.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem HK Stat og Finansministeriet, som bl.a. betyder at pauserne er betalte. Ved fuldtidsbeskæftigelse er startlønnen ca. 28.000 kroner + plus pension.

På IBC ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund.

Tiltrædelse
1. maj 2023 eller tidligst derefter.

Ansøgningsfrist
24. marts 2023

Send venligst din ansøgning og cv med foto hurtigst muligt, da vi kalder løbende ind til samtaler. Bemærk, jobbet kan derfor være besat, inden fristen udløber.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at læse mere om vores Elevpladscenter på www.ibc.dk eller kontakte uddannelseschef Lasse Hauge på [email protected], hvis du har spørgsmål.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b1ee75b7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kolding
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Fredericia

    Er du ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og tror du på værdien i at bevare tilknytningen til arbejdsmarkedet, selv på få timer? Vil du gå forrest for at understøtte virksomhederne i at få kv..
    • Socialrådgiver
    • Fredericia
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Fredericia

    Brænder du for at yde kvinder og deres børn krisehjælp, omsorg og sikkerhed? Er du stærk til personaleledelse, god til at danne relationer og se mennesker både individuelt og i gruppesammenhænge? K..
    • Socialrådgiver
    • Fredericia
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Sydjylland

    De fleste børn kan lege, lære og have det sjovt, men nogle børn har psykiske eller fysiske udfordringer, der betyder, at de har ekstra brug for hjælp og st..
    • Socialrådgiver
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Fredericia

    Om osFamilie & Ungdomscentret er den kommunale foranstaltningsenhed i [xxxxx] Vi forestår således en lang række lokale behandlingstilbud og indsatser til børn og unge i alderen 0-23..
    • Socialrådgiver
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 4
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5