[xxxxx] søger studievejleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Om jobbet
Som studie- og karrierevejleder får du, sammen med vores lærepladsteam, ansvaret for vejledning på vores erhvervsuddannelse til faglært landmand EUD/EUX, landbrugsassistent samt herregårdsjæger. I samarbejde med lærepladsteamet, udarbejder du en plan for afvikling af praktikbesøg og den individuelle samt kollektive vejledning for skoleforløbene.

Du skal synes, det er spændende at komme ud og møde nye mennesker og afvikle mange vejledningsarrangementer for én eller flere klasser ad gangen på samme høje niveau hver gang, da kollektiv studie- og karrierevejledning i perioder fylder meget i hverdagen.

De fleste dage vil du enten arbejde alene, eventuelt skiftende på skolens afdelinger, eller du vil arbejde sammen med skolens vejledere, ledere og lærere. Du skal kunne navigere i en varieret hverdag, hvor du har ansvaret for at strukturere og udføre din vejledning i samarbejde med kollegaerne.

Udover vejledning på skolen skal du også vejlede unge og voksne, som kommer til uddannelsesmesser, og til andre PR-initiativer. Vejledningen er primært korte og enkeltstående individuelle samtaler, hvor du som vejleder skal bruge din professionalisme til at gøre samtalen relevant og meningsfuld. Der vil også være vejledning forbundet med praktikbesøg, hvor det kan handle om at få styr på usikkerheder og eventuelt få løst opståede problemstillinger.

Om dig

  • Du har indsigt i landbrugsuddannelsen, i erhvervsuddannelsessystemet og fagligt kendskab til unge.
  • Du har en diplom i uddannelses- og erhvervsvejledning eller har lyst til at starte på én.
  • Du er stærk i den administrative del, har digitalt mindset og kender til lærepladsen.dk. Du har meget gerne erhvervserfaring.
  • Har kompetencer til at lave individuel studie- og karrierevejledning, både på skolen og via lærepladsbesøg.
  • Stærk formidler og synes, det er fedt at stå foran én eller flere klasser, forældre, lærere, på uddannelsesmesser og varetage andet PR.
  • Har en god situationsfornemmelse og kan agere professionelt, også i et konfliktfyldt miljø, fx i forbindelse med lærepladsbesøg.

Om os
Vi tilbyder et job, hvor du:

  • Får et fleksibelt og udviklingsorienteret arbejdsfællesskab i vores lærepladsteam, hvor vi alle er engageret i vores faglighed og professionalisme. Du og vi bringer vores faglighed i spil, opdaterer vores viden sammen og eksperimenterer med nye muligheder og veje.
  • Udvikler din egen vejledningskompetence ved at se på din egen og kollegaers praksis gennem sparring og kollegial supervision. Du vil deltage i erfaringsudveksling og projektarbejde med kollegaer i hele landet.
  • Både arbejder som solist, hvor du selvstændigt planlægger, koordinerer og afvikler arbejdsopgaver - især vejledningsaktiviteter, men også arbejder i teams og som samarbejdspartner for interessenter.

Praktiske oplysninger
Der er en del transport forbundet med vejledning på skolen, lærepladsbesøg og PR-aktiviteter. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har kørekort og råder over bil til arbejdskørsel.

Du ansættes på Dalum Landbrugsskole som studie- og karrierevejleder på baggrund af din erfaring og uddannelsesbaggrund efter gældende overenskomst i Staten. Stillingen er på fuldtid med ansættelse den 01.01.2024, eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger om arbejdets omfang fås ved henvendelse til Gitte Borup, tlf.: 63132700, e-mail: [email protected].

Yderligere oplysninger om ansættelsesforholdet fås ved henvendelse til Line Østergaard Nielsen, tlf.: 21120665, mail: [email protected].

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer elektronisk til e-mail: [email protected].
Ansøgningsfristen er den 07.11.2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 46.

Dalum Landbrugsskole er én af Danmarks største landbrugsskoler med afdelinger i Odense og Korinth.
Skolen har eksisteret i mere end 130 år og har altid indtaget en markant position på grund af engagerede medarbejdere og motiverede studerende. Der er fokus på faglighed, studiemiljø og netværk, og det er derfor, de studerende vælger Dalum Landbrugsskole. Afdelingen i Odense gennemfører EUX Landmand, Studenterforløb, 2. Hovedforløb og Landbrugets Leder­uddannelser. Afdelingen i Korinth gennemfører 10. klasse, Grundforløbene (incl. EUX) samt 1. Hovedforløb. Dalum Landbrugsskole vil også fremadrettet udbyde hele Landmands­uddannelsen og alle trin i Landbrugets Lederuddannelser. Dalum Landbrugsskole har sat bæredygtighed øverst på dagsordenen og er blevet optaget i UNESCOs Associated Schools Project (ASP-netværket) med virkning fra den 1. august 2021. Skolen kan nu kalde sig Verdensmålsskole.
Skolens motto er: "Aldrig færdig - men altid på vej".
Læs vores privatlivspolitik her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Odense S
  • Tirsdag den 07. november 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Odense

    Vi søger to socialrådgivere til vores afdeling Vagt og Modtagelsen, som i fællesskab vil være med til at forbedre trivslen og udvikle potentialet hos børn og familier i udsatte positioner.Du bl..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    Vægter du trivsel, samvær og samarbejde højt? Brænder du for faglig sparring, godt kollegialt samarbejde, og har du borgerne i fokus? Så er du vores nye faste kollega på Sedenhuse.Er du uddanne..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    Vil du være med til at varetage den daglige opgave i forhold til at matche leverandørerne til de indsatser, der efterspørges? Har du indgående kendskab til både myndigheds- og leverandørfeltets omr..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    Er du uddannet i social og special pædagogik eller socialrådgiver? Har du faglige ambitioner og erfaring fra behandlings- eller socialpsykiatrien? Har du lyst til at arbejde på et socialpsykiatrisk..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0