/ad/genopslag-jobformidler-til-styrket-indsats-til-fordrevne-ukrainere/qn8stw

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Arbejdsmarkedscentret i Ringsted søger en kollega, der skal være med til at styrke indsatsen over for fordrevne ukrainere.Brænder du for integrationsarbejdet, og vil du gerne være med til at understøtte og videreudvikle den kommunale integrationsindsats i Ringsted Kommune, så er du måske den rette kollega for os?Om jobbetDu kommer i et team med 4 engagerede og fagligt dygtige kollegaer, hvor din hovedopgave er at være jobformidler, dvs. at du både har myndigheds- og virksomhedskonsulentrollen.Du skal blandt andet støtte borgere i integrationsperioden ind på eller tilbage på arbejdsmarkedet, og dette sker i et tæt og aktivt samarbejde med sagsbehandlere, virksomheder og borgere.På myndighedsdelen er du koordinerende sagsbehandler, hvor du deltager i tværgående samarbejde med øvrige forvaltningsområder, der har berøring med flygtninge og familiesammenførte omfattet af integrationsprogrammet. Derudover vil der være et tæt samarbejde med sprogskoler, frivillige, foreninger, erhvervsliv og myndigheder som f.eks. sundhedsvæsen.Vi har fokus på en tidlig indsats målrettet arbejdsmarkedet, hvor den primære indsats er den, der kan foregå i en virksomhed, da vi tror på, at virkeligheden virker, og det øger chancerne for at komme i job. Vi har fokus på job, lønnede timer og kombinationsjob. Vi arbejder altid med at stille positive forventninger med krav til borgerne om egen indsats og aktiv medvirken.Dine opgaverHvem er du
Du er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant uddannelse. Du har praktisk erfaring fra integrations- og beskæftigelsesområdet, gerne som sagsbehandler/og eller som virksomhedskonsulent på området.Du har gode samarbejdsevner og kan orientere dig i og omsætte ny viden om indsats, der virker til gavn for den enkelte borger. Du har empati, og kan på en god måde stille krav til borgerne og støtte dem i vejen til job eller uddannelse. Du er målrettet, og god til at strukturere og kan arbejde både alene og i team. Du er engageret, i det du laver, og du er indstillet på at være med til at tænke nyt og være med til at udvikle området.

Du kan handle i og håndtere uforudsete situationer og du bidrager til et godt arbejdsmiljø.
Du er stærk administrativ, arbejder struktureret med dine opgaver og har datadisciplin og erfaring med skriftlig dokumentation. Og så er det vigtigt, at du har lyst til teamwork med faglighed i højsædet og god humor.AfdelingDu bliver en del af Integrationsteamet i Arbejdsmarkedscentret. Teamet består – ud over dig - af 2 integrationssagsbehandlere og 2 integrationskonsulenter, der har fokus på samarbejde med frivillige og boligplacering, samt 1 virksomhedskonsulent.Vi tilbyderDu får en systematisk oplæring og mulighed for tæt faglig og ledelsesmæssig støtte i hverdagen. Du får ved opstart en intro-plan og en fast kontaktperson som introducerer dig for arbejdsgange mm.Der afholdes ansættelsessamtaler den 28. og den 29. november 2023.Stillingen er på 37 timer med forventet tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsen er midlertidig og frem til 31.12.2024.Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Onsdag den 22. november 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Hvis..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Holbæk

    Velkommen til klinikken i Holbæk, hvor vi er ildsjæle med en stærk faglighed og med et uvurderligt tæt, kollegialt fællesskab. Vi søger en socialrådgiver til vores klinik. Stillingen er til bes..
    • Socialrådgiver
    • Holbæk
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Slagelse

    Vi søger en socialrådgiver ved Psykiatrisk Klinik Slagelse. Stillingen er på deltid (15 timer) Psykiatrisk Klinik, Slagelse, har til huse i Videnstårnet, der er en del af det moderne psyki..
    • Socialrådgiver
    • Slagelse
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Vi er et dynamisk team på 16 medarbejdere, der har brug for en ny kollega med socialfaglig og terapeutisk baggrund. Familiebehandlerteamet består af behandlere med forskellige grund..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. maj 2024 1
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2