To samarbejds- og udviklingsorienteret socialfaglige konsulenter søges til Kriminalitetsforebyggelsesenheds team for ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Har du en erfaring inden for det samfundsvidenskabelige, socialfaglige eller kriminologi? Har du organisatorisk, politisk og strategisk forståelse og er du vandt til at lede processer og projekter? Kan du lide at formidle og samarbejde med mange faggrupper, og kan du agere på flere organisatoriske niveauer? Har du gode kommunikations- og formidlingsevner? Så er denne stilling noget for dig.

Dine opgaver

Som konsulent i Kriminalitetsforebyggelsesenhed vil du være en del af teamet for alternative strafformer, hvor dine primære arbejdsområder er udslusningsfængsler, fodlænke, tilsyn i Kriminalforsorgen i Frihed, samfundstjeneste og ungekriminalforsorgen. Du vil bistå institutionerne, området og Direktoratet for Kriminalforsorgen som sparringspartner og specialist på fagområdet.

Du vil i din dagligdag samarbejde med flere fagligheder og på flere niveauer. Det kan blandt andet være med ledelse og medarbejdere på institutionerne, kollegaer på områdekontoret og samarbejdspartnere i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Du er områdets repræsentant i samarbejdsfora, der er faciliteret af Direktoratet for Kriminalforsorgen, hvor du bidrager til opfølgning og udvikling af praksis.

Du er

  • stærk i krydsfeltet mellem praksis og embedsmandsrollen
  • uddannet socialrådgiver eller anden relevant socialfaglig eller samfundsfaglig uddannelse med en solid og bred faglig viden og erfaring inden for det socialfaglige område
  • gerne med erfaring med projekt- og procesledelse
  • har erfaring med, eller forståelse for, at arbejde i en politisk styret organisation
  • initiativrig, opsøgende og godtil at opbygge relationer
  • i trivsel når dagene ikke er ens
  • en god kommunikator og nyder både at arbejde selvstændigt og sammen med andre
  • systematisk og har analytisk sans

Hvem er vi?

Kriminalitetsforebyggelsesenheden er et af fagkontorerne på Områdekontoret i Kriminalforsorgen Vest. Kriminalitetsforebyggelsesenhedens konsulentgruppe tæller 10 konsulenter fordelt på 3 teams; Fængsel og Arrest, Alternative strafformer og Beskæftigelse og Uddannelse.

Vi understøtter blandt andet kriminalforsorgens institutioner i deres opgaveløsning og sikrer faglig kvalitet. Kriminalitetsforebyggelsesenhedens arbejdsområder er mangesidige og består blandt andet af socialfaglige indsatser, uddannelse, misbrugsbehandling samt arbejdstilbud. Derudover indgår enheden i et kriminalpræventivt samarbejde med øvrige myndigheder samt civile organisationer.

Du bliver en del af det tværfaglige miljø i Områdekontoret. Dine kolleger er engagerede medarbejdere med høj faglighed og kompetencer inden for alle kriminalforsorgsfaglige områder, og det faglige samarbejde mellem enhederne vægtes højt – krydret med kollegial humor og imødekommenhed. Enhedens konsulenter har forskellige faglige baggrunde og tværfaglighed og samarbejde i opgavevaretagelsen vægtes højt.

Løn og ansættelsesvilkår

Hvis du er uddannet socialrådgiver vil løn og ansættelsesvilkår ske i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for socialrådgivere i staten og er omfattet af aftale om Ny Løn. Hvis du har en anden relevant uddannelse, vil løn og ansættelsesvilkår være i henhold til relevant gældende overenskomst, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenholdt med stillingsindholdet.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestedet er Områdekontoret i Kriminalforsorgen Vest, Mosevej 5b, 8240 Risskov.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Stillingen er på 37 timer, og er med tiltrædelse den 1. marts 2024.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 18. januar 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 4.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ømrådechef Agnete Etzerodt Lund, tlf. 7255 4760.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Risskov
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Århus

    Er du uddannet socialrådgiver, og har du lyst til at støtte udsatte og hjemløse voksne?Om jobbetCenter for Forsorg boliger søger to socialrådgivere, som har lyst til at gøre en forskel for hjemlø..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Om jobbet:Er du optaget af myndighedsarbejdet og, trives du med at sætte din faglighed i spil og gøre en forskel? Så er du måske en af vores nye kollegaer.Vi søger tre socialrådgivere med tiltræd..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Brænder du for sprogundervisning, og vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, som mangler de nødvendige sprogkompetencer for at kunne begå sig på det danske arbejdsmarked?Dine opga..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Kløvedal er et helt nyt ungebotilbud, hvor unge med autismespektrumforstyrrelse og psykiatrisk komorbiditet mellem 17 og 29 år kan restituere og finde fællesskaber, inden de drager videre mod egen .
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0