Uddannelsesvejleder til erhvervsuddannelserne på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du optaget af at arbejde med unges vej til uddannelse og job?
Brænder du for at vække unge menneskers nysgerrighed for velfærdsuddannelser og for social- og sundhedsuddannelser I særdeleshed?


På Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole (Bhsund) arbejder vi målrettet med uddannelses- og erhvervsvejledning samt tilknytning af vores elever, herunder vejledning og specialpædagogisk støtte (SPS). Vi tror på, at relationer kan bære vores elever langt, og at uddannelse kan være dét, der gør en afgørende forskel.

Vi er i en spændende udvikling. Vi går nye veje og afprøver nye metoder for at få flere til at vælge vores uddannelser og få alle dem, der vælger os, til at gennemføre deres uddannelse.

Vi søger en uddannelsesvejleder, som vil stå i spidsen for drift og udvikling af rekrutterings- og tilknytningsindsatser for vores erhvervsuddannelser, herunder:

  • Social- og sundhedsuddannelserne (Brobygning, Grundforløb 1, Grundforløb 2, Social og sundhedshjælperuddannelen, Social- og sundhedsassistentuddannelsen)
  • Pædagogiske assistentuddannelse (Brobygning, Grundforløb 1 og Grundforløb 2 Pædagogisk assistentuddannelse)

Har du lyst til at være en del af en skole, der fokuserer på elevernes læring, trivsel og udvikling, og som løser opgaven i samarbejde med elever, undervisere, administrative medarbejdere samt uddannelsesleder i et anerkendende miljø, så er det måske dig, vi leder efter.

Om arbejdsopgaverne
Du skal bidrage til tilknytningen af vores elever og være med til at sikre, at vores elever er jobparate efter endt uddannelse, herunder blandt andet varetage:

  • Uddannelsesvejledning – herunder ansvar for optag, merit og godskrivning m.m.
  • Genoptag
  • Indslusnings-, gennemførelses- og karrierevejledning
  • Brobygning
  • Kvalitetsudvikling og –sikring af uddannelsesvejledningen
  • Koordinering af prøver og omprøver i samarbejde med uddannelsesleder
  • SPS (SpecialPædagogisk Støtte) vejledning – samt anden mentorstøtte
  • Markedsføring af uddannelserne

Som uddannelsesvejleder vil du desuden indgå i tæt samarbejde med Bornholms Regionskommune og UU-Bornholm.

Om dig
Din faglige profiltager udgangspunkt i, at du har en relevant uddannelse minimum på bachelor/professionsbachelor niveau, og har uddannelseserfaring. Derudover lægges der vægt på at du:

  • Har kendskab til erhvervsuddannelsesområdet generelt
  • Har kendskab til arbejdsmarkedsforhold, primært inden for den offentlige sektor
  • Har interesse for uddannelsessystemet og de muligheder, der er for unge og voksne, som måske ikke altid har gået den lige vej og den kompleksitet, der følger med. Du har derfor en nysgerrig og har en åben tilgang til andre mennesker
  • Er serviceminded og god til at kommunikere med såvel unge som mere modne mennesker, og kan skabe tryghed og trivsel
  • Er god til skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Er god til at danne overblik, er samarbejdsorienteret og trives med en omskiftelig og uforudsigelig hverdag med mange samarbejdsrelationer både internt og eksternt
  • Har flair for det administrative arbejde og behersker som minimum hele MS officepakken

Personligt er du engageret, struktureret og vedholdende i dine arbejdsopgaver og organisatorisk tænkende og analyserende.

Om os
Bhsund er en unik institution, idet vi både udbyder erhvervsuddannelser inden for det sundhedsfaglige og pædagogfaglige område, og professionsbacheloruddannelse i sygepleje. Dette giver os mulighed for at undervise, udvikle og forske på tværs af uddannelser og fag. Vi har stort fokus på at arbejde bæredygtigt og at undervise ud fra vores kerneværdier: tryghed, faglighed, handlekraft, fællesskab og udsyn.

Vi arbejder aktivt og vedvarende på, at det skal være berigende at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi ALTID kan blive bedre.

Bhsund er en del af Campusfællesskabet, placeret på Campus i Rønne. Vi bor sammen og deler fælles studiemiljøer med Københavns Professionshøjskoles udbud af videregående uddannelser på Bornholm; Pædagog-, lærer- og socialrådgiveruddannelsen.

Vilkår
Stillingen er på fuld tid med start den 1. oktober 2023 eller snarest herefter. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til Organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser

Ansøgning
Ansøgningsfrist den 20. august 2023. Ansættelsessamtaler forventes den 25. august 2023. Der kan forekomme en 2. samtale.

Yderligere oplysninger
Ønskes yderligere oplysninger om stillingen, kan uddannelsesleder Linda Matzen kontaktes på telefon 36982903 eller mail [email protected]

Oplysninger om skolen kan findes på www.bhsund.dk

GDPR
Vi ønsker ikke at behandle følsomme personoplysninger om dig i rekrutteringsprocessen. Derfor beder vi dig om at undlade at sende følsomme personoplysninger som f.eks. helbredsoplysninger eller dit cpr.nr. Se yderligere skolens privatlivspolitik: https://bhsund.dk/om-skolen/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Rønne
  • Søndag den 20. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0